Close
Faqja 164 prej 238 FillimFillim ... 64114154162163164165166174214 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42

Exclamation Nje particion i padukshem

Gjate formatimit te kompjuterit njeri particion nuk u shfaq me.Kush mund te me ndihmoje perse ndodh kjo dhe a mund te riparohet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Ka mundesi e ke lene nje pjese te diskut pa e bere particion.
    Psh nese ke 100 giga disk, dhe nese krijon diskun C me 50 giga, atehere 50 giga tjera nuk te shfaqen.
    Por kur te krijosh diskun C me 50 giga duhet edhe te krijosh diskun D me 50 giga tjera, keshtu te shfaqen te gjitha.

Ndersa nese e ke fjalen per windows 7, e kishte nje opcion qe nje particion 0 rreth 100 megabajt nuk te shfaqet sepse windowsi e perdor per te dhena te sistemit.

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165

Perse ndryshohen particionet?

Koheve te fundit me eshte shfaqur nje parregullesi gjate formatizimit te kompjuterit kur kyqem te beje formatizimin pas trysjes se f8 me jep nje mesazh sikurse qe kam paraqitur foton poshte.

I nderron C: e ben D: e D: e ben C:...

kur formatizoj kompjuterin windowsi i instaluar me dergohet ne hard diskun D:, eshte nuk pengon assessi ne humbjen e ndonje dokumenti po prish renditjen e kompjuterit sepse me rregull Windows duhet te jete i instaluar ne hard diskun C:

Keni ndonje udhesim se si te mos me vije ndonje here ky problem gjate formatizimit.

Me sa kam kuptuar une se kur nderroj windowsin XP sp3 ne sp 2 ndodh ky problem.

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Ky eshte ai problemi i cili me shfaqet kur dua te bej format kompjuterin
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nuk eshte e thene e nuk eshte e shkruar ne ndonje vend se windows duhet te instalohet ne particjonin C. Ajo ndodh per arsye hirarkike jo vetem ne windows po ne cdo lloj sistemi tjeter. teorikisht paisjet regjistrohen si disk0, disk1 disk2 etj etj etj pastaj diskndahet ne disk0.0 disk0.1 disk0.2 etj etj varet ne se sa particjone e ndan diskun. Kur windows instalohet lexon kete hirarki edhe i vendos shkronjat (nje menyre me humane e me e thjeshte per te mbajtur mend emrin e particjonit. Nese particjoni jot i pare pra disk0.0 eshte vendi ku ti ke dokumentat ai perhere do ngelet C kjo gje ndryshon vetem nese e delet particjonin ku do instalosh windowsin edhe krijon nje particjon te ri ne kete menyre windows e cakton ate particjon si disk0.0 edhe i jep shkronjen C po kjo nuk eshte ndonje problem i madh qe ta besh kaq problem.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Pershendetje

Mendoj se do te ishte me mire nese lejon dike tjeter ta rregulloj kete per ty. Une te kisha sygjeruar te instalosh TeamViewer ( www.teamviewer.com ) dhe me kete program mund t'i japesh dikujt mundesi qe te rregulloj problemin tend (qe eshte shume i vogel).
    Une do ta beja kete me kenaqesi, por nese ke ndonje mik/esh te besueshem/e do te ishte me mire.

ps: Particioni qe nuk duket eshte aty per duhet te formatizohet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 24-11-2009 mė 12:07

i/e regjistruar Maska e magnito
    Anėtarėsuar
    24-11-2009
    Vendndodhja
    gr
    Postime
    2

sos

hi pershendetie te gjitheve,,kam nje problem kohet e fundit..nqs do te mundet dikush te me ndihmoje do ti isha shume mirenjohes..kam pc pentium4 1 giga ram 160 giga hard disk ne fakt origjinalin e kisha 80 ndersa kete qe mora e kam160 me lidhje sata. sata e kisha edhe te parin ndaj e mora edhe kete keshtu.mire po nuk mundem ta formatoj per cudi,mbledhjen e informacionit nga disku origjinal i windowsit e kryen me sukses kopimin gjithashtu celesat i mer per bukuri edhe atje afer fundit kur eshte gati per te mbaruar me nxjer nje ekran blu edhe me thote beje ristart se u identifikua problem e bej ristart edhe fillon nga e para perseri edhe prape me pas te njejten..me undowsa te krakuar atje ku behet gati te nise instal me nxjer tabelen eror dll32 nuk u gjet edhe duhet te ndaloje procesi sepse eshte e pa mundur te behet instalimi i windowsave. nderova dvd raider e vura te ri se mendova se mbase nuk lexonte sic duhej por prape te njejten me ben..si i behet di njeri se me ka lojtur nga mente do ta thyej. shpresoj te kete miresine dikush te me jape nje mendie,,flm klm te gjithe.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nese e le hapsiren bosh ne disk apo ke dy hdd atehere shko tek Admin Tools, Computer Management, Disk Management dhe aty e krijon nje logical drive nqs ke hapsire te paperdorur.
    Klm
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ndro CD instalimi edhe shiko qe ke instaluar hdd sakte ne BIOS
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

problem me hdd

Kam nje Hdd dhe dua ta nderroj me nje me te madh ne kapacitet si mund ti bej qe te hapen te dy sepse dua qe informacionet te i vjeteri ti kaloj te i riu.Me pak fjale dua qe te hapen te 2 pernjeheresh se i lidha te dy te njesia qendrore po nuk ndizej kom.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •