Close
Faqja 154 prej 238 FillimFillim ... 54104144152153154155156164204 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,531 deri 1,540 prej 2377
    True friendship never end
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Postime
    6
    po ke virus...per ta hapur kliko te Folders dhe majtas click te D dhe hapet ....

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Virusi nuk eshte i rrezikshem per sistem dhe eshte kogjo i vjeter me qfar do antivirusi mund ta fshini, kurse per me hy ne disk sheno volumin e diskit dhe dy pika Shembull: D: - hin ne Participimin D, C: ne C e kshtu me rradh..................

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Jam shum i sigurt qe me kete program perfundon problemi:
    p.s.me duket rar password ishte: Don Edmond
    p.s.1.nese jo,me njofto !

True friendship never end
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Postime
    6
    click me te djathte te D dhe click explorer...pastaj hapet D...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga Dejvis Lexo Postimin
    click me te djathte te D dhe click explorer...pastaj hapet D...
    per ta hapur eshte kjo menyre e jotja dejvis por eshte virus jo shume i rrezikshem i cili pastrohet me flashdisinfector e cila eshte postuar me larte dhe hiqet problemi per tu hapur local disku normal qysh hapet me klik ne te.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e princi-kalter
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    MK
    Postime
    48
    Pershendetje Jasmini, Arta!!! ndoshta pak si me vones po bej postimin por nuk e kam pare fare kete problem tuajin, rastesisht e pash tani dhe po qe se nuk e keni zgjedh akoma problemin po ta siguroj qe tani keni me e zgjedh se dikur e kam pas edhe une kete problem:
    Athere e para e punes eshte qe te beni disable deragment tool, e dyta beni nje hardware test, dhe me e rendesishmja eshte kjo:Beje restart kompojuterin dhe ne bios konfiguro SATA( duhet te jete AHCI, ndryshoe beje Compatibile dhe besoj se nuk do te keni probleme.
    Njihe vetveten, per t'i njohur te tjeret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-07-2009
    Postime
    8
    Nuk mund te besoj ate qe po me ndodh tani ne laptopin tim... nuk mu shfaq blue screen dhe tash po instalohet xp. Falemenderime Princi te them te drejten sapo mu prene shpresat se do te mund ta zgjedh kete problem ndonjehere, jam munduar shume neper forume te tjera kam kerkuar pergjigje ne email nga shum ekspert por sado qe e provoja perseri me shfaqej error.

Atehere po e spjegoj pak se c'me ndodhi: Bera disable defragmenter tool, dhe nje hardware test ( u gjet nje hardware qw ra nga testimi) dhe mendova se problemi eshte zgjedhur e futa cd per ta bere dual xp, por tash me doli nje error tjeter STOP 0x00007b. Mendova se e bera me keq, por pasi qe e ndryshova konfigurimin ne bios ashtu sic me the ti tash funksionon per mrekulli.....
    edhe njehere FALEMENDERIT SHUM... gjith te mirrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    18

mos u lodh me kot

Citim Postuar mė parė nga Uke Topalli Lexo Postimin
    Shpesh here prodhuesit e disqeve i kane edhe veglat per "Low level formatting". Personalisht do ta beja edhe kete si hap shtese, por para formatizimit nen Windows
    me sa kuptoj une ti ke nje problem qe e kam hasur dhe une disa here,hdd eshte i djegur dhe nuk arrin te kopjoje asgje duhet te nderrosh hdd dhe kompjuteri rregullohet por do te humbasesh te dhenat,nuk ke rrude tjeter.

i/e larguar Maska e jonivlore
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Vendndodhja
    Vlore
    Postime
    330

Ndarja e hd ne wnindows vista

Nese mund te me tregoj dikush se si te krijoj nje particon te ri ne windows vista.
    Faleminderit.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po qese e kupton gjermanishten kjo faqja te ndihmon, po qe jo anglisht nuk di as une te ta shpjegoje
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •