Close
Faqja 148 prej 238 FillimFillim ... 4898138146147148149150158198 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,471 deri 1,480 prej 2377
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Tani me ncier edhe nje problem tjeter edhe thote per boot edhe te shtyp F8 por kur beje ndezjen nuk me tregon per ate komand, si mund te rregullohet.
    edhe Pc-ja pasi ben ndezjen tregon edhe foton e Wndows XP per ndezje edhe pastaj me tregone foton e meposhtme. A ka mundesi ndonjeri te me ndihmoje??
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    Tani me ncier edhe nje problem tjeter edhe thote per boot edhe te shtyp F8 por kur beje ndezjen nuk me tregon per ate komand, si mund te rregullohet.
    edhe Pc-ja pasi ben ndezjen tregon edhe foton e Wndows XP per ndezje edhe pastaj me tregone foton e meposhtme. A ka mundesi ndonjeri te me ndihmoje??

Perdor ndonje program tjeter per particionim si psh : Hiren ose Paragon etj.

Formatoje c nga ky program dhe vazhdo instalo XP.

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    keto i kam bere. prap i njejti problem

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    eno ke hapur brenda pc-n, tė shikosh si pasoj e ndonjė tornditje ose lėvzije tė pėcs mos kanė lėvizuar kobllot konektuese tė HDD-sė me pc-nė?
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833

Windows Vista sme lejon Formatim!

Pershendetje.
    Kam nje laptop Compaq, CPU 2 GHz, Ram 2GB.
    Kur e bleva, e kisha me WIN VISTA SP2 Home Premium.
    Me beri crash Win, dhe arrita ti beja vetem restore.
    Dua ta formatoj me Win XP SP3, por kur me ben Boot, une pres tastin ne tastiere, pres pak rreth 5-10 min dhe me del faqja e zakonshme blu me shkronja te bardha.
    Me XP sme formatohet.
    I bera Formatim me Vista, HomeBasic nuk e merrte, nuk bente kodi :P, i futa Home Premium perseri.
    Ne desktop, kur fus CD WIN XP, per ti bere format nga ty, me thote qe ky windows eshte me i ri se ai qe doni te instaloni, madje ne fillim "Install WIN XP" tek Options e CD kur ben autorun, nuk dilte si options.

Si tia bej qe ta formatoj me WIN XP?

ahh, nuk arrij dot te futem ne BIOS as me F2, as me DEL!
    Kur klikoj keto taste, me nxjerr Diagnose ose start win VIsta

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Une kam perdorur Vista ka shume kohe per vete,eshte pak e komplikuar,por kur e ke ble duhet te kesh marre nje cd qe Wipe windows{fshin dritaren} nese don ti vendose XP,kete cd e merr vetem nga manufekteri,nese akoma nuk e ke duhet te shkosh atje ku e ble nese e ke mbrenda garancis dhe kerko cd.

PS: Nese nuk fshin dritaren Vista asnjehere nuk e pranon Xp sepse ashtu e kan prodhuar,mendojet qe ne 2012 Xp te mos perdoret apo support fare.

Shpirt Njeriu
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

i/e regjistruar Maska e eno84
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Postime
    190
    e kam hapur rapsoul, gjithcka eshte ok

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    provo hiqi nje here tastieren dhe mausin dhe shiko se a po te starton ne rregull, mos rasisht portet kane mase sepse me ka ndodhur nje here dhe me eshte dashur te marre Maus ne USB Port.
    Me respekt,

Valdet Shala

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga arbeni_al Lexo Postimin
    Perdor ndonje program tjeter per particionim si psh : Hiren ose Paragon etj.

Formatoje c nga ky program dhe vazhdo instalo XP.
    Te falenderoj per ndihmen, por problemi qendronte ne lidhjen kabllore me sa kuptova,
    se pasi nderrova kabullin vendosa kabullin e D:-se e bera instalimin edhe kur e nderrova serisht nuk po ndizej por vendosa orgjinalin edhe tani u instalua. Por kam nje problem tjeter, e kam instaluar Windows ne E: si mund ta ktheja serisht ne C: se kur vendose USB Flash me tregone C: edhe nuk e hape me dopio klikim. Edhe nje problem tjeter qe kame eshte sae kur ndez PC-n me tregone kete tabelen me poshte, edhe disa programe nuk mund t'i instaloje thote qe nuk ka kaluar Lo9gon e Windows si te reagoje?
    A edhe dicka tjeter USB Flash me ka nderruar ikone nga ikona e diskut ne nje faqe te thjeshte.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Pershendetje.
    Kam nje laptop Compaq, CPU 2 GHz, Ram 2GB.
    Kur e bleva, e kisha me WIN VISTA SP2 Home Premium.
    Me beri crash Win, dhe arrita ti beja vetem restore.
    Dua ta formatoj me Win XP SP3, por kur me ben Boot, une pres tastin ne tastiere, pres pak rreth 5-10 min dhe me del faqja e zakonshme blu me shkronja te bardha.
    Me XP sme formatohet.
    I bera Formatim me Vista, HomeBasic nuk e merrte, nuk bente kodi :P, i futa Home Premium perseri.
    Ne desktop, kur fus CD WIN XP, per ti bere format nga ty, me thote qe ky windows eshte me i ri se ai qe doni te instaloni, madje ne fillim "Install WIN XP" tek Options e CD kur ben autorun, nuk dilte si options.

Si tia bej qe ta formatoj me WIN XP?

ahh, nuk arrij dot te futem ne BIOS as me F2, as me DEL!
    Kur klikoj keto taste, me nxjerr Diagnose ose start win VIsta

Edhe mua ta tregonte nje problem pak a shume te tille por e kishte fain kablli lidhes kurse per format mund t'i beshe me nje program qe mund ta shkarkosh me poshte, sqarimet i ke brenda. SHKARKO

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •