Ndryshuar pėr herė tė fundit nga En3a : 31-03-2009 mė 11:14
Postuar mė parė nga FBI
Klonim hard disku , (ose particioni) kopjon te gjith particionin ose hdd asshtu sic eshte perfshi edhe sektorin e pare.
Keyboard not found .... press any key to continue!
A mundet dikush te me ndihmoje si ta gjej ,, BLACK XP3 PRO ,, se me eshte demtu ne llaptop , ai shitsi i kompjutorve -AMC- prej ku e kame blejt me tha mundet ta gjejsh ne ALSAT FORUM . (e shkrun emailin , behesh anetar dhe e mer pa problem)
Po une nuk mundem te gjindem.
ju flm ... prej para
ne keta linka mund ta shkarkosh shiqoj 2-t !!!!
Ghost eshte nje program i cili zakonisht perdoret kur e formatizon PC shpesh.Me kete pune ti kur e formatizon PC e bene me Ghost (klonimin) dhe me pas kur PC te behet me virusa apo diqka ti vetem e fut CD edhe e kthen ne gjendjen qe e ke pasur ne fillim,do te thote pa e bere formatizimin gje shume me e lehte.
Ghost eshte procesi i berjes se nje kopje te hard drajverit.
Perdor CasperXP 5,per ti bere kopje(kllonim,ghost) hard drajverit.Program i vogel dhe i lehte per tu perdorur.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kush mund te me ndihmoje ju lutem nuk e formatoj dot kompjuterin shkoj ne procesin e dyte te instalimit deri ne 11 perqind dhe nuk kopjon dot driver cab si mund te me ndihmoni
pershendetje kam nje problem me pc eshte desktop...ka qen ne rregull ky kompjuter pasi qe kan punuar nje nat e kan ndal dhe te nesermen nuk eshte dhez hiq e kam pas te shum mjeshter po as njeri si ra ne fie.kam provu me formatizu po as qe don me u nis shkon deri te ku ja fillon me i lexu cfar hardware ka pc e aty bllokohet veq ne pull duhet me e ndal ndryshe nuk ben desha te me ndihmoni cka eshte ne pytje a pllka a procesori ju faleminderit
Perdor Spotmau power suite.E gjen ne warez,rapidshare. E shkarkon,e djeg ne CD ne nje kompjuter tjeter .Pastaj e fut Cd- ne e djegur te kompjuteri qe nuk punon.http://www.spotmau.com/products/pack...FQJN5Qodu1RhKA
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
provo qele PC shiqo mos jon afru kallbat njera me tjetren lajrogi edhe hie Ram Memoryn per njo 3-4 minuta edhe Baterin e PC qeshtu 3-4 minuta e futi apet e shiqo
Krijoni Kontakt