A ka PC yte floppy.
Nese po mundesh edhe nga flopy ta bejsh Format, vetem ekrijon nje boot flopy disk edhe masanej mundesh me e formatizu, zgjate pak me shume se zakonisht por eshte e mundur.
A ka PC yte floppy.
Nese po mundesh edhe nga flopy ta bejsh Format, vetem ekrijon nje boot flopy disk edhe masanej mundesh me e formatizu, zgjate pak me shume se zakonisht por eshte e mundur.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Nuk ka shume menyra eshte nje dhe vetem nje e cila eshte marja e pronesise ne folderin e userit. Menyra e marjes se pronesise eshte e ndryshme nga klikime ne dritare deri ne komanda. Siguria e user folder ne windows eshte shume e komplikuar pasi cdo drejtori I jepen atribute te ndryshme. Marja e pronesise se hdd nuk te jep pronesine e user file. Biles edhe brenda user folder nese duhet te maresh file nga drejtoriete local settings edhe application data prap duhet te maresh pronesine e ketyre drejtorive me vete edhe sikur te kesh mare pronesine e drejtorise te userit. Kur te vete ne hotel do bej nje tutorial me figura ose me video.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
po ka flopy po si mundem nuk kuptoj me kete boot se jam i frikshen ne kete forum
me se miri ndegjo CVCX sepse per keto metodat nuk te kisha keshilluar nese nuk e din rrugen dhe nuk e njeh sado pak kompjuterin..
ti mund te besh cte duash ne hotel nuk dua te kontradiktoj sepse ideja qe jep pershkruan iden time por per te kundershtuar mund te jap edhe nje teori tjeter kete sta them dot ne forum te hapur
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Jo per gje po ideja jote ishte e njejte me idene gjenerale por veprimet ishin te gabuara. Jam shume kurjoz te shof teorine e dyte ketu eshte forum per te gjithe te debatojne e mesojne. Verteto qe jam gabim edhe ne kete rast me ndihmon e mua te kuptoj se isha gabim.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Kam nje kopmjuter dhe dua ti bej riformatim nga e para se me eshte ber si pub per viruse.
cilat jan hapat qe duhen ndjekur pasi dua ta fshij komlet kete xp dhe te instaloj xp sp3 nga e para.
thanks
oliinter
vari leshte
Ne forum ke tema per ket pergjigje, edhe ne ket tem e ki.
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764
Kam degjuar disa se thojn po e bej hard diskun gost
A ka mundsi me me tregu dicka me shume info se cka dmth kjo se sjam ka e kuptoj ju lutem
Krijoni Kontakt