Close
Faqja 117 prej 238 FillimFillim ... 1767107115116117118119127167217 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,161 deri 1,170 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    A ka PC yte floppy.
    Nese po mundesh edhe nga flopy ta bejsh Format, vetem ekrijon nje boot flopy disk edhe masanej mundesh me e formatizu, zgjate pak me shume se zakonisht por eshte e mundur.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    shoku ka cdo shume alternativa per te zgjidhur asgje nuk eshte e pamundur ja nje menyr....
    1)pasi e ke lidhur l'hard disk ne nje tjeter kompjuter shko te risorse del computerkliko me butonin e djatht te mausit ne diskun e interesuar dhe seleksiono propieta..
    2)shko te protezione dhe pastaj aggiungi
    3)ne kartelen qe ju hapet emrin me te cilin ke bere login te sistemi dhe bej invia
    4)shko te avanzate dhe pastaj te propieta zgjidh emrin tend jo personalin ate qe ke qen username dhe te del cartela sostituisci proprietario in sottocontenitori ed oggetti dhe beni thjesh ok dhe prap ok
    tani je pronari i diskut tend mund ti seleksionosh dokumentat dhe ti cosh ku te duash
    besoj se kam qen i qart kam probleme me anglezen shoku ti kam shpjeguar italisht
    Nqs mundesh futja nje anlisht se kuptoj ska gje italisht.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Nuk ka shume menyra eshte nje dhe vetem nje e cila eshte marja e pronesise ne folderin e userit. Menyra e marjes se pronesise eshte e ndryshme nga klikime ne dritare deri ne komanda. Siguria e user folder ne windows eshte shume e komplikuar pasi cdo drejtori I jepen atribute te ndryshme. Marja e pronesise se hdd nuk te jep pronesine e user file. Biles edhe brenda user folder nese duhet te maresh file nga drejtoriete local settings edhe application data prap duhet te maresh pronesine e ketyre drejtorive me vete edhe sikur te kesh mare pronesine e drejtorise te userit. Kur te vete ne hotel do bej nje tutorial me figura ose me video.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    po ka flopy po si mundem nuk kuptoj me kete boot se jam i frikshen ne kete forum

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    me se miri ndegjo CVCX sepse per keto metodat nuk te kisha keshilluar nese nuk e din rrugen dhe nuk e njeh sado pak kompjuterin..

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    ti mund te besh cte duash ne hotel nuk dua te kontradiktoj sepse ideja qe jep pershkruan iden time por per te kundershtuar mund te jap edhe nje teori tjeter kete sta them dot ne forum te hapur
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Jo per gje po ideja jote ishte e njejte me idene gjenerale por veprimet ishin te gabuara. Jam shume kurjoz te shof teorine e dyte ketu eshte forum per te gjithe te debatojne e mesojne. Verteto qe jam gabim edhe ne kete rast me ndihmon e mua te kuptoj se isha gabim.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806

si te bej riformatim te plote ne XP

Kam nje kopmjuter dhe dua ti bej riformatim nga e para se me eshte ber si pub per viruse.

cilat jan hapat qe duhen ndjekur pasi dua ta fshij komlet kete xp dhe te instaloj xp sp3 nga e para.

thanks

oliinter
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Ne forum ke tema per ket pergjigje, edhe ne ket tem e ki.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2008
    Postime
    2

pytje per gost

Kam degjuar disa se thojn po e bej hard diskun gost
    A ka mundsi me me tregu dicka me shume info se cka dmth kjo se sjam ka e kuptoj ju lutem

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •