Nuk e kuptova mire!
Ti do te lidhesh HDD e pc qe ka prob me procesorin ne pc tje,apo si ?
Gjths,me sa di une,dy HDD mund te lidhen pa prob ne nje tje PC.
Nuk e kuptova mire!
Ti do te lidhesh HDD e pc qe ka prob me procesorin ne pc tje,apo si ?
Gjths,me sa di une,dy HDD mund te lidhen pa prob ne nje tje PC.
Feel the pump √
Mund ta lidhesh, e kam lidh une, kam heq HDD te laptopit dhe e kam vendos ne nje pc tjeter dhe punoi pa prob. Vetem qe te duhen fishat.
Lidhen, vetėm duhet te dish ti vendosesh, cilėn ne master cilėn ne slave, duhet te dish si bėhen ato, pastaj duhet formatizuar HDD qe donė ta lidhesh te pc i ri dhe pastaj mund ta vesh ne funksion.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
E kam provuar edhe une edhe funksionon pa problem, vetem pasi i ben lidhjet edhe ndezjen eshte mire qe te shpetosh ato qe te duhen edhe te tjerave ti besh ashtu sic e tha edhe Meti me lart nje format por keto ti besh pa e ristartuar serisht PC-n se une i bere nje ristart edhe me pas me nxori problemin qe mund ta lexosh .KETU
Asnje spo permend Jumer-in i cile cakton se sili eshte master dhe cili slave.....
Pershendetje kam formatuar PC dhe punonte mir shum pasi instalova disa programe dhe dhe u ristartu , pastaj nuk mund te startonte si duhej , nisa ta formatoj perseri mirpo kur shkoj tek opcioni ENTER ,REPAIR ...SHKOJ ENETER PER ME VAZHDU PROCESIN E FORMATIMIT del nje mesazh dhe thot
SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES ISTALLED IN YOUR COMPUTER . MAKE SURE ANY HARD DISK DRIVES ARE POWERED AND PORPERLY CONNECTED TO YOUR COMPUTER , AND THAT ANY DISK-RELATED HARDWARE CONFIGURATION IS CORRECT .THIS MAY INVOLVE RUNING A MANUFACTURED -SUPPLIED DIAGNOSTIC OR SETUP PORGRAM.
SETUP CANNOT CONTINUE . TO QUIT SETUP,PRESS F3
keshtu pra nuk lejon kurr far menyre te vazhdoj formatimin e metejshem , poashtu nese shkoj dhe me komanden RAPAIR , del e njejta gja .
hard diskun ma nje ku osht problemi qfar mendoni laptopi osht i tipit ACER .
Ne jemi rezultat i asaj qe mendojm , but i think the life is energyyy E=m*c^2..........
CableSelect akoma me master/slave jumper?
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Provo te nxjerresh jashte hard diskun dhe kyqe si ekstern ne nje kompj. tjeter atehere provo ta formatosh nese formatohet atehere ka mundesi qe fajet ti kete biosi nese jo atehere sipas te gjitha gjasave defekti qendron ne HD ... shpresoj te mos jete demtuar fizikisht
Provo ndrro vendin hardiskut Pastaj formato
Krijoni Kontakt