Close
Faqja 83 prej 238 FillimFillim ... 3373818283848593133183 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 2377
    E pastrova dhe perseri e provova me rinstalu po prap me ndalet tek i njejti vend kerkon qat fajl qe e kam shkru me larte
    kamera ehste DELUXE
    Profi79

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Shiko emrin e programit qe ke ne disk se bashku me versionin (ver numrat mbrapa) si quhet.
    Klik ne start/run .Aty fut eventvwr.exe Te dritarja qe del klik majtas ne aplikacion.Ne dritaren djathtas klik ne rreshtin me ikone te kuqe error dy here.
    Aty shiko cfare thote te Event Id Nr numri cfare eshte dhe me poshte cfare shkruan te pershkrimi(description).Ne nje nga ikonat me error te kuqe aty mund te jete regjistruar gabimi per web kameren.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Une do te te thoja qe Driverat qe ti ke vene, mund te bien ne konflikt me windows-in qe ti ke instaluar.

Kjo gje me ndodhi dje, karta e zerit ma njohu driverin, por me ristartohej kompjuteri.
    Derisa u detyrova, formatova particionin tjeter (dmth u bera me dy windows), i vura nje driver tjeter kartes se zerit dhe me punon ne rregull windowsi dhe kompjuteri.
    Por sa here qe mundohem ti bej dopioclick (ose open) particionit C: me ristartohet kompjuteri dhe e vetmja menyre per ta hapur C: eshte me EXPLORE. deri sa me ti jap Format C:

Por me ndodhi dicka e cuditshme.
    Pasi doja te formatoja C: dhe kur zgjodha particionin, nuk i dhashe delete C:, por thjesht ENTER per ti instaluar WIN XP SP2. Kur mbaroi instalimi, pashe qe cdo gje qe kisha tek C, ishte ne rregull, asgje nuk kishte fshire, vetem sa kishte Zevendesuar WIN XP qe ishte me pare.

Eshte e dyta here qe ma ben ky WIN XP SP2 qe kam. Ky eshte autorun dhe nuk ka kod, dmth kodi eshte i induktuar vete. Por nese mundohem ta hap ne Desktop, me kerkon kod, ndersa kur i jap boot from CD, nuk me kerkon asgje.

Madje ndonje as repair nuk me kerkon...
    Dhe cudia eshte qe nuk me fshin particionin ku e instaloj WIN XP, por me riinstalon tjeter, duke zevendesuar te parin!

Ka ndonje shpjegim?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32

Kam laptop Dell Latitude CPx, por nuk formatohet

kam Laptop DELL Latitude CPx nuk formatet asesi kam nderruar hardiskun por prap me paraqitet nja faqe e kalter me disa shkronja te bardha gjat formatit. a ka mundesi te me ndihmoni

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    DELL Latitude CPx
    650-MHz Pentium III
    256 MB RAM
    12 GB hard drive
    Ai laptop s'ben 1 lek
    Hidhe ne plera.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32
    vellaqko une nuk te kam pyetur se a ben 1 apo 0.5 lek nese ke mundesi te ndihmosh ndihmo perndryshe ajo eshte pun e imja se a ta hedh a jo.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cfare lloj HDD i ke blere laptopit qe e ke ndruar? Arsyeja pse beni te ka thena te seshte per te ulur kmpjuterin tend po per arsye se ai laptop eshte shume i vjeter edhe shume pasije te reja nuk i njef prandaj ngadonjehere nxjer "bluescreen of deth" ku hardware nuk njifet

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga taulant2004 Lexo Postimin
    kam Laptop DELL Latitude CPx nuk formatet asesi kam nderruar hardiskun por prap me paraqitet nja faqe e kalter me disa shkronja te bardha gjat formatit. a ka mundesi te me ndihmoni
    mund te japesh pak me shume informacion se cfare nxjerr?
    ti arrin ta formatosh por nuk te vazhdon pjesen tjeter te instalimit?
    te lutem ji pak me i qarte
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

faleminderit bensevn dhe pathfinder pak me vones po e jap pergjigjen se nuk me bente rrjeti disa dite une provova por pa sukses edhe aty tek eventviewer me qet por nuk ma qet llojin dhe tipin e kameres vetem me thot se ka ngecje gabim ne intsalim por nje shok i imi me propozoi nje program driver detect dhe findriver por qe te dyt ishin pa licence te njeri po duhet me pas user dhe pasword aty i gjata por pa licence smuj beje dovnloads nese keni idene per keta progarme mund te na njoftoni , kerkoj ndjese per vonesen
    Profi79

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Disku i kameres si quhet e ke te etiketa,ilustrimi mbi disk.A ka emer?
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •