Perdore chkdsk
Perdore chkdsk
Merr programin qė ėshtė bashkėngjitur, se do tė mbarojė punė.
Prektora
Po asja punes se eshte disku u korruptuar si do te ia bej ky djali.
Nese si shkaktar i ketij korruptimi eshte se winfile jane korruptuar nga ndonje virus apo diq tjeter atehere permes atij programit per rikthim ky prap se prap do ti ket filet e korruptuara dhe nese tenton ti hap nga dikund ku windowsi eshte i pastert do ta korruptoj edhe ate windows.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Mund tė tė ndihmojė edhe tema Si tė rikthej skedarėt e fshirė/formatuar.
Edi
Mund te perdoresh Get databack for NTFS nqs e ke filesystem NTFS ! Ose FAT32 nqs ke file system Fat32. Eshte nje program shume i mire gjen deri ne 98 % te dokumentave qe ke pasur po kujdes duhet te besh me formatin sepse duhet te behet quick format!
I ka vdek nona atij muhabeti. Beji nje formatim haddiskut...
I kam kthyer me sukses me programin e bensevenit..kush thet qe nuk eshte e munshme gabohet sepse met vertet eshte nje program perfekt vetem qe lyp kohe dej ta skanon diskun e korruptuar
Per 5or skanimi mu kthyen gjerat 99%
Kshtu qe i jam mirnjohes bensevenitflmd
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ylber1998 : 18-09-2007 mė 11:40
Pershendetje,
me ka rene ne dore nje hard disk HP ultra320 SCSI 24GB
por nuk po arrij te kuptoj a mund ta instaloj ne kompjuter per faktin qe eshte SCSI.
Komp im eshte Compaq Presario ...
Pyetja ime eshte: a duhet te kete ndonje fole apostafat ne pllaken meme per te suportuar SCSI, dhe nqs nuk ka si i behet mund te blej ndonje pershtates?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gjigandi : 06-10-2007 mė 04:24
Matematicienet jane makina qe shnderrojne kafete ne teorema.
Te duhet nje karte SCSI kontrollues(Adaptec Ultra320 SCSI PCI controller card).http://www.adaptec.com/en-US/product...ultra320_pcix/ E monton ne madherbord.Lidh hard drajverin me karten me kabllin me 68 kunja.Klik i djathte ne ikonen "My compjuter".Klik ne menu ne "manage".Do shohesh hard drajverin aty.I jep nje shkronje dhe e formaton para se ta perdoresh.Me instalimin e kartes hard drajveri njihet nga biosi.Nqs nuk e sheh
ne windows hard drajverin,fut diskun e windowsit,fik ndez kompjuterin.Kompjuteri do beje boot nga CD-ja.Te opsionet e instalimit shtyp F6 per te instaluar drajverat SCSI/Raid kontrollerat si pale te treta.
Krijoni Kontakt