Close
Faqja 47 prej 238 FillimFillim ... 3745464748495797147 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Zvicerr
    Postime
    33

Pyetje per Sistemin operativ

Pershendetje
    Forumista te nderuar dua te pyes nese dikush di te me ndihmojper nje hall timin.
    Duke dashur qe ta freskoj PCne me nje instalim te ri winxp me doli nje problem tjeter i papritur kompjuteri u be me dy sisteme operative keshtu qe u zvogelua edhe kapaciteti i diskut te ngurte duke provuar edhe njehere po te njejten gje kompjuteri u be me 3 sisteme operative keshtu qe kur me duhet ta ndes me del te zgjedh njerin nga keto 3 sisteme qe jane te njejta dhe kane zene shume vend ne diskun e ngurte
    Nese dikush me tregon si ti ta bej kompjuterin me nje sistem operativ ju faleminderit

GUide per Partition magic & norton ghost?

A mund te me ndihmoni me ndonje eBook per te mesuar perdorimin e programeve Norton ghost dhe Partition magic?
    Si mund te krijoj nje imazh te Windowsit ne formatin *.ghost dhe cfare ndryshimi kane logical partition nga primary partition?
    Si mund ta ndaj nje hdd ne 2 pjese (particione) duke perdorur partition magic?

i/e regjistruar Maska e urtany
    Anėtarėsuar
    13-12-2006
    Postime
    10
    Si te Perdoresh Ghost

Kodi:
    ghost.radified.com/ghost2_rad.pdf

ne nder kohe besoj qe do ta ces edhe per partition magic

Kam nje problem me norton ghost 9 .
    Sapo filloj ti bej recover drive me nxjerr nje error :
    Emri:  error.gif

Shikime: 318

Madhėsia:  2.5 KB

Cfare duhet te bej?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    ftp://ftp.symantec.com/public/englis...isysdriver.zip password pqv2isysdriver
    Pasi e hap skedarin zip,kopjoje skedarin pqv2isys dhe e fut ne direktorine C:\Windows\System32\drivers qe te zevendesoje drajverin e vjeter te programit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295

Win 98 start diskette

Kam nevoj pėr njė start diskette pėr win 98.
    Besoj se dikushi do tė mė dal nė ndihmė.

Nė fakt e kam njė pc Intel pentium 4 tė vjetėr qė smundem ta startoj ku mė shkruan se: DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER.

Ju falemenderoj pėr ēdo pėrgjigje.

aadili

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    te thuash intel p4 te vjeter eshte disi e cuditshme, sepse sidoqofte duhet te jesh ne gjendje te instalosh nga nje cd windows 98 ose xp. fakti qe te jep ate error sdo te thote qe ti me nje diskete per win98 te fillosh te punosh, thjeshte qe kompjuteri nuk eshte ne gjendje te njohe nje burim te sakte per te nisur nje sistem operativ (pra ose nuk te njeh hard diskun, ose nuk ke windows te instaluar, ose ndoshta ke nje diskete brenda dhe te merr ate perpara). Prandaj para se te kerkosh nje diskete boot, qe sidoqofte mund ti marresh ketu, sigurohu qe nje nga ato tre gjerat larte te jete ne rregull

Besimtar Orthodhoks Maska e vampiri-femrave
    Anėtarėsuar
    29-07-2005
    Postime
    63

Nuk mund tė formatoj kartėn e memorjes

Pershendetje! Kam nje memory card "Secure Digital Card" qe e perdor per mp3 palyer qe punon me vetem me memory card.Me ka krijuar nje konflikt edhe me duhet ta formatoj.Kur e formatoj direkt nga PC nga 1 gb me pergjysmohet memorja edhe punon thjesht si usb pastaj duke mos njohur kenget.Me than qe duhet te gjesh programin per ta formatuar............?!
    Only Justice and God can Judge me

Probleme me IBM ThinkPad X

Pershendetje te gjitheve.

Kam nje problem me kete lloj laptopi, me ka ardhur i shoqeruar sebashku me diskun recovery, por mu demtua disku, dhe kur u be per te formatuar provoj ta formatoj me windows xp sp2 nuk e merrte biles nuk me njihte as HD ??? kam degjuar qe keto laptopat e rij nuk pranojne nderhyrje te pa autorizuara formatime etj etj . Kush mund te me ndihmoje ju lutem??

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Flash Format,me prove.http://www.cnetx.com/format/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •