nese eshte i bashkuar atehere do te dilte psh 40 GB local disk-u qe eshte ne dispozocion.
nese eshte i bashkuar atehere do te dilte psh 40 GB local disk-u qe eshte ne dispozocion.
pershendetje,
A ka ndokush ndonjeri ide se si ta bej aktiv prap Local disk-un .????
Beje nje prove me kete program Partition Magic 8.05 FullPostuar mė parė nga djaloshari
http://rapidshare.de/files/15472296/...By_Konyali.rar
paswordin e ke ne privat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cimo : 12-04-2006 mė 03:57
Hej ēuna.
A dini ndonje program qe t'i bej backUp C:/
??
Ma merr mendja qe te kish hy ne pune NORTON GHOST-i versioni i ri apo te vjetrit. Eshte shume praktik.
download : www.norton.com
Ne kompjuterin tim kam te instaluar XP ne nje disk te ngurte prej 30gb tani me ka rene ne dore edhe nje tjeter disk i ngurte prej 10gb a ka dikush te me tregoje se si munta instaloj edhe ate tjetrin pa e prekur fare ateqe vetem eshte i instaluar ose edhe ndonje variant tjeter ju faleminderit
kur e ke bere ndarjen ke bo gabim dhe pjesen e mbetur te HardDiskut e ke lan inaktiv... e ke len vetem ne nje disk dhe at disk nuk e ke bo 40 GB por ashtu siq ka qene..Postuar mė parė nga djaloshari
Gjithmon aty ku kerkohem aty edhe me gjeni
Postuar mė parė nga Kam Kellefi
Automatikisht ti kur ta lidh at disk ti e fiton diskun e ri por qka duhet te besh ti duhet qe nese deshiron qe aj i 30GB te jete primar duhet qe permes nje Jumber-i ta lidhesh ne diskun e 30 dhe ai qdo her kur te ndizet PC do te jete primar...
Gjithmon aty ku kerkohem aty edhe me gjeni
pershendetje,
po dihet se kam bere gabim ,por ka ndokush ndonje ide se si behet riparimi i kesaj. partion magic 8.5 nuk po funksiononte.
Nuk ka mundesi te mos dale tek disk managment. A mund ti besh nje print screen computer managment? Dua ta shikoj si te del. Mbase duhet vetem ti besh nje assign letter.
Krijoni Kontakt