Close
Faqja 88 prej 238 FillimFillim ... 3878868788899098138188 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e Shoku Miti
    Anėtarėsuar
    20-10-2008
    Postime
    46
    Edhe une kam nje problem me hardiskun D madje me te 2 hardisqet C dhe D. Kur tentoj ti hap me 2 here klik, me del nje mesazh qe thote : Can not be run in Win 32 mode.
    I bera dhe nje scan po sdoli gje. Me teper u bera merak se me ndodhi dhe te C.
    A rrezikoj kompjuterin?

Ti je i infektuar me antivirus shoku miti me duket.Na jep nje screenshot te problemit edhe na thuaj se cilin antivirus perdor?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    po une e perdori avg 8.0 tash e kom instaluar ket antivirus e kam pas me par kaspers 2009

crackeri per sa i perket problemit tend nuk kam njohuri po te them nje alternativ kote po kote ama.Provo te instalosh ndonje explorer tjeter si psh: Dopus ose XYplorer.Kot te them se nuk di gje po provoje se nuk te gjen gje.Ndersa pyetjen ia bera shokut miti ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Shoku Miti
    Anėtarėsuar
    20-10-2008
    Postime
    46
    Une kisha avast antivirus dhe avg

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti je i infektuar me antivirus shoku miti me duket.Na jep nje screenshot te problemit edhe na thuaj se cilin antivirus perdor?
    Mos ke dashur te thuash virus Blood?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Pathfinder : 03-12-2008 mė 18:51

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga Shoku Miti Lexo Postimin
    Edhe une kam nje problem me hardiskun D madje me te 2 hardisqet C dhe D. Kur tentoj ti hap me 2 here klik, me del nje mesazh qe thote : Can not be run in Win 32 mode.
    I bera dhe nje scan po sdoli gje. Me teper u bera merak se me ndodhi dhe te C.
    A rrezikoj kompjuterin?
    Mundohu qe kur ti hapesh C: dhe D: ti hapesh me Explore.
    Pasi me Open mesa duket nuk te hapen.
    Ose kliko tek Folders tek menuja siper dhe do te hapet nje dritare ne te majten tende dhe kliko mbi Hardisqet qe ti do te hapesh.

Por per kete arsye, merr ndonje Spyware, Adware, po jap nje mendim ashtu kot edhe une si Blood ...

Suksese!

Ndersa ti Cracker, provo ti besh Pc tende nje System Restore, mbase te ben ndonje gje, ndonje ndihme.
    Ndryshe, pregatitu per ndonje Recover My Files!

Pac fat edhe ti, i nderuar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga The Pathfinder : 03-12-2008 mė 18:53

i/e regjistruar Maska e xheimsi
    Anėtarėsuar
    21-06-2008
    Vendndodhja
    gjirokaster
    Postime
    23
    Menyre tjeter mund te jete te gjesh nje cd live linux "do te te rekomandoja ubuntu" me te cilin mund ta hapesh pa shume veshtiresi dhe te nxjeresh materialet dhe pastaj mund ta formatosh pa problem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Ide interesante kjo e Linux-it, pasi Linux-in mund ta hapesh edhe pa proceduar ne instalim.

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131

A mund tė lidhen dy HDD nė seri?

Kam nje pc te vjeter qe nuk punon me sepse ka problem me procesorin, por dua te pyes nese hard diskun mund ta perdor ne pc time? D.m.th a mund te lidhen dy HDD ne seri?
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •