Ok dakort deri ketu, po me pas cfar ndodh?
Ok dakort deri ketu, po me pas cfar ndodh?
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Me pas ndodh ajo qe ti deshiron te ndodhe.
Por problemi qenka se tek XP, duhet te fshish nje particion, dhe pastaj te krijosh dy te tjera nga ajo qe e ke fshire. Pra Duhet ate particion qe deshiron ne dy pjese ta ndash, ta bash Delete njeher, tani nga aty te krijosh dy, por kujdes se kur e ben particionin e pare, te jep medhesin maximale te asaj pjese, dhe duhet ta zvoglosh, me qellim qe te kesh vend edhe per pjesen e dyte, ti besh format... nga aty dhe mund ti vesh ne perdorim.
Ne shtepi e kam Vista une, nese pret deri te marten, ne pune e kam XP mund te te bej me foto dhe do ti postoj ketu se si duhet, ose ndoshta ndonje antare tjeter mund te te ndihmoj.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po e bere delete particjonin atehere cdo informacjon, file, drejtori, ca do qe te kesh behet delete edhe humbet pasi kur ti ben delete particjonin e krijon particjone te reja ateher windows ben formatimin e particjoneve. Windows eshte shume primitiv ne kete pikpamje. Partition magic eshte programi me I mire per kete ose O&O tech tools pasi nuk ben fshirje particjonesh ose formatime. Mos bej delete particjoni pa bere backup cfare ke ne ate particjon
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Po pra edhe unė se kam dite po tash e kuptova kur gjeta ca info diku ne internet dhe e pashe se s'mund te behet pa e fshire. Te Vista ėshtė ndryshe, ēdo particion madje edhe atė ku ėshtė i instaluar Windowsi, mund ta zvogėlosh ta marrim shembull nga 20 GB ne 10 GB, dhe tani do te krijohet njė particion tjetėr 10 GB qe vetėm duhet ta formatizosh.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 08-11-2008 mė 16:57
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Une nefakt e kame Windows XP (SP3)
Mendoni se eshte me mire te perdor Partition Magic? A eshte e lehte per tu ber nga dikush qe nuk e ka ber me pare? (Si puna ime p.sh.) Ju falenderoj te dyve per ndihmen e dhene deri tani.
Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pėrshėndetje tė gjithėve. Dėshiroj tė formatizoj njė PC por se driverat e tij nuk i kam tė ruajtura askund, si mund t'i ruaj ato drivera e pastaj te formatizoj pc-nė.
Keni ndonjė ide ju ekspertė?
Me respekt!....
Mer programin driver genius per ti ber backup driverat, ruaj ne nje particjon tjeter apo cd dhe besoj qe sdo kesh problem
Zgjedh backup drivers dhe, cakton direktorjumin per ruajtjen e driverave dhe prit deri sa te kryhet procesi,duket shum thjesht
http://www.2and2.net/files/491d683832adb.jpg
Per ti kthyer e ke restore drivers, por ketu me mir esht instalimi manuel nga menagjeri i windowsit dhe jo perdorimi i programit genius driver,sepse kam pa qe shpesh her nuk e kryen procesin me suskes deri ne fund dhe prap duhet ti kthehesh instalimin manuel.
Krijoni Kontakt