Close
Faqja 86 prej 238 FillimFillim ... 3676848586878896136186 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Ok dakort deri ketu, po me pas cfar ndodh?
    Perderisa nuk kam atė qė dua, do tė dua atė qė kam.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Me pas ndodh ajo qe ti deshiron te ndodhe.
    Por problemi qenka se tek XP, duhet te fshish nje particion, dhe pastaj te krijosh dy te tjera nga ajo qe e ke fshire. Pra Duhet ate particion qe deshiron ne dy pjese ta ndash, ta bash Delete njeher, tani nga aty te krijosh dy, por kujdes se kur e ben particionin e pare, te jep medhesin maximale te asaj pjese, dhe duhet ta zvoglosh, me qellim qe te kesh vend edhe per pjesen e dyte, ti besh format... nga aty dhe mund ti vesh ne perdorim.

Ne shtepi e kam Vista une, nese pret deri te marten, ne pune e kam XP mund te te bej me foto dhe do ti postoj ketu se si duhet, ose ndoshta ndonje antare tjeter mund te te ndihmoj.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Po e bere delete particjonin atehere cdo informacjon, file, drejtori, ca do qe te kesh behet delete edhe humbet pasi kur ti ben delete particjonin e krijon particjone te reja ateher windows ben formatimin e particjoneve. Windows eshte shume primitiv ne kete pikpamje. Partition magic eshte programi me I mire per kete ose O&O tech tools pasi nuk ben fshirje particjonesh ose formatime. Mos bej delete particjoni pa bere backup cfare ke ne ate particjon

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po pra edhe unė se kam dite po tash e kuptova kur gjeta ca info diku ne internet dhe e pashe se s'mund te behet pa e fshire. Te Vista ėshtė ndryshe, ēdo particion madje edhe atė ku ėshtė i instaluar Windowsi, mund ta zvogėlosh ta marrim shembull nga 20 GB ne 10 GB, dhe tani do te krijohet njė particion tjetėr 10 GB qe vetėm duhet ta formatizosh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 08-11-2008 mė 16:57
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Une nefakt e kame Windows XP (SP3)
    Mendoni se eshte me mire te perdor Partition Magic? A eshte e lehte per tu ber nga dikush qe nuk e ka ber me pare? (Si puna ime p.sh.) Ju falenderoj te dyve per ndihmen e dhene deri tani.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga ALiGaToR Lexo Postimin
    Para disa ditesh mu desh te largohesha nga shtepia per disa dite per arsye pune dhe nje shoku im qendroi ne shtepi pasi me premtoi qe do me mbaronte disa pune te miat qe kisha ne kompjuter.Kur kthehem shof qe kompjuteri ishte mbushur plot me viruse te te gjitha llojeve dhe mbi te gjitha dhe dy Trojan qe sia u mbaj mend emrin.Viruset e tjera i hoqa kurse keta Trojanet jo vetem qe nuk arrita ti heq dot por dhe shume programe te PC si dhe vete Antivirusin (McAfee 2006 ) mi nxjerrin error.
    Si mund ti bej format vetem C pasi jam perpjekur shume here por ne momentin qe instaloj Windows te C dhe i jap "Format this partition" me del nje tabele ku me thote "Windows can not perform this action on this partition".
    Si mund ti bej format C-se ose te gjithe Pc se nga perpjekjet e shumta kam instaluar dy here Windows dhe nuk kam arritur ta formatoj dot C ose gjithe PC.
    Ju faleminderit.
    starton PC nga CD, nuk hyn ne instalim por ne DOS dhe shkruan:
    format c:

E konfirmon nje here apo dy urdherin qe ke dhene dhe del diku per kafe deri sa te kryhet formatizimi, kur te kthehesh bej instalimin e fresket te windowsit.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165

Si t'i ruaj drajverat e kompjuterit kur e formatoj atė?

Pėrshėndetje tė gjithėve. Dėshiroj tė formatizoj njė PC por se driverat e tij nuk i kam tė ruajtura askund, si mund t'i ruaj ato drivera e pastaj te formatizoj pc-nė.

Keni ndonjė ide ju ekspertė?

Me respekt!....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Mer programin driver genius per ti ber backup driverat, ruaj ne nje particjon tjeter apo cd dhe besoj qe sdo kesh problem

Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Mer programin driver genius per ti ber backup driverat, ruaj ne nje particjon tjeter apo cd dhe besoj qe sdo kesh problem
    Ide shum e mire por mund te thuash edhe si behet backup-i?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Zgjedh backup drivers dhe, cakton direktorjumin per ruajtjen e driverave dhe prit deri sa te kryhet procesi,duket shum thjesht

http://www.2and2.net/files/491d683832adb.jpg

Per ti kthyer e ke restore drivers, por ketu me mir esht instalimi manuel nga menagjeri i windowsit dhe jo perdorimi i programit genius driver,sepse kam pa qe shpesh her nuk e kryen procesin me suskes deri ne fund dhe prap duhet ti kthehesh instalimin manuel.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •