Close
Faqja 84 prej 238 FillimFillim ... 3474828384858694134184 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 2377
    jo vetem shkruan deluxe asgje tjeter ne disk as ne kamer nuk shkrun asgje prandaj nuk pi gjej as ne internet kur futem ne disk ika vetem opcionete instalimit dhe provoj ashtu si q shkruan ne udhezuesine kameres por aty ne fund ndalet
    Profi79

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar mė parė nga shefkiu Lexo Postimin
    Faleminderit te gjithve veqnerisht benseven taman kjo funksionon ja ndrova xhampersat dhe tash punon mire por tani gjate instalimt te kameres mu paraqit ky problem:

wm305txp.ds

to: C:\winnt\twain_32\vm0305
    copy files from D:\Driver\305(060809)

dhe ketu me ngec instalimi

"nuk eshte turp te mos dish turp eshte te mos duash te dish"
    Ti ke Windows 2k te instaluar ne kompjuter apo windows XP ?
    Nese ke Windows XP ke bere upgrade nga 2k apo ke bere clean install?

Nese ke windows XP ke paketen e driverave gabim. Paketa e instalimit eshte dizenjuar te instaluar driverat ne windows 2k pasi windows XP nuk ka c:\winnt\ folder

Ti me duket ke ViMicro Delux 305 kuptohet nga drejtoria VM305 qe file po tenton te kopjohet .. driverat i gjen ketu http://members.driverguide.com/drive...riverid=949484 ose ne faqen zyrtare ne vimicro

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

po une kam win 2k dhe tamam keto jane qe po kerkoj po a duhet te anetarsohem se po me thot se duhet paguar 2 .99 dolar per me ba dovnloads driverave
    Profi79

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    jo nuk duhet te paguash ... user name: drivers2 pass: all kjo ka patur me perpara ... nuk e di a ekziston me po mund te krijosh nje account falas
    N. H. Schwarzkopf

jo ky pasword nuk funksionon po provoj te krijoj nje user acount falas falemimnderit te gjithe per ndihmen por edhe nje pyetje per ju ku mund ta gjej nje user dhe pasvord free per driverdetect dhe findriver ose ndonje crack per keto programe
    Profi79

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga shefkiu Lexo Postimin
    Sapo formatizova komplet diskun dhe pasi qe fillova me instalu windows xp kur mer driverat e windowsit dhe bene restart me paraqitet ky mesazh
    disk ocured pres ctr alt delete to restart ndrsa po injejti hard diks ne kompjuterin tjeter punon mire e provova firma e kompjuterit eshte del kerkoj ndihme
    Djema ndoshta nuk jam i tepėrt nėse edhe unė jap mendimin tim. Kam hasur nė tė njėjtin problem gjatė formatizimit tė njė Pc-je tė nje kolegu tim megjithatė njė fakt interesant mė ka ndihmuar qė te rregulloj PC-nė. Kam hyrė ne BIOS dhe kam selektuar nje komandė me emrin Best Performance dhe se pa problem kam Formatizuar Pc-nė.

Me repsket!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32
    tema mund te mbyllet kerkoj falje gjith atyre qe jan bezdisur nga une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2007
    Postime
    1

Si formatohet njė kompjuter qė nuk ka CD-ROM dhe Floppy?

si mund te formatojme nje lap-top qe nuk ka cd room dhe flopy ne permjet usb ose hd-usb versioni i cd-roomit te jashtem nuk behet se eshte provuar

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    Ka mundesi per BOOT nga PXE? Persa i perket windows setup a te lejon kompjuteri te bootesh nga usb?

Ardi
    N. H. Schwarzkopf

Si perdoret bootimi (si behet) nga kjo PXE se e kam par shpesh ne bios.
    Po formatimi nga LAN si mund te behet?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •