Close
Faqja 82 prej 238 FillimFillim ... 3272808182838492132182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 811 deri 820 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ska len rradh Ardi per komente

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cdo instalm windows njef C venin ku eshte intaluar vete sidomos pasi ke bere format paticjoni

kliko ne start klko ne run e shkruaj notepad c:\boot.ini do ale nje gje e tille
    Kodi:
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    Ku partition(1) eshte windows qe kshe ne fillim edhe partition(2) eshte windows qe ke instaluar ne particjonin e dyte.

Fshi nje nga keto linja edhe do ngelesh me nje windows vetem sigurou qe atje ku thote default eshte i njejte me linjen qe ti ke lene. Pasi te kesh bere kete ik fui update qe te kesh gjitha regullimet e windows edhe je ne regull. Nese ke ndonje info te rendesishme ne kompjuter beji backup para se te luash me keto gjera

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Angelino01
    Anėtarėsuar
    22-11-2006
    Postime
    44
    Ne radhe te par dua tju falenderoj shume per ndimen e dhene pasi problemi u zgjidh pa bere formatim thjesh e hapa te computer managment aty me kerkoi format i vendosa edhe nje emer edhe pash qe me doli ne My computer.
    Kam edhe nje problem tjeter tek Hd qe nderrova eshte djegur nese e kaloj ne arkiv mund te shpetoj ndonje informacion qe andej sepse edhe ate e kam pas te ndare ne dy particone edhe kam shume dokumenta te punes qe me prishin shume pune. I kam pas ne arkivin me te shumta e dok qe me duhen ka mundesi te jene serish.

Faleminderit te gjithve veqnerisht benseven taman kjo funksionon ja ndrova xhampersat dhe tash punon mire por tani gjate instalimt te kameres mu paraqit ky problem:

wm305txp.ds

to: C:\winnt\twain_32\vm0305
    copy files from D:\Driver\305(060809)

dhe ketu me ngec instalimi

"nuk eshte turp te mos dish turp eshte te mos duash te dish"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shefkiu : 07-10-2008 mė 21:05
    Profi79

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Provo te fikesh ndezesh kompjuterin,pastro mire diskun e dixhital kameres dhe provo instalimin.Diskun e pastron me pak alkol.Kamera cfare modeli eshte?
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Perjashtuar Maska e ruka
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Vendndodhja
    rtyrtyry
    Postime
    23

Ndihmė nė formatimin e kompjuterit.

tung forumista une i kam dy kompjutera njerin e kam te lidht me internet kurse tjetrin jo. ket kompjuterin qe se kam te lidht me internet mu ka blloku thuajse gati krejt me pa mundesi me qu me mjeshtru po me duhet me mjeshtru vet d m th me formatizu. pak informata kam marr deri me tash prej shoqris time ne internet. kur te ndizet kompjuteri duhet ta mbash F8 ndrydhen ajo qe me than pat efekt.tash spo di si te veproj ktu po me qet shum sende f5 f6 f3 etj .nese din ndo njeri te me tregoj i jammir njohes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Nese do te formatosh kompjuterin tend, e para duhet te kesh nje CD windows XP.

Fute ne CD/DVD ROM dhe prit qe te butohet CD dhe te thote : "Pres any key to boot from CD..."

Shtyp ndonje buton dhe lere se vazhdon vete.... do te thote shtyp F8 me vone per pranimin e licensave, dhe me pas do te kerkoje te formatosh particionet C: ose D: nese i ke.

Kliko enter tek C: dhe L nese te kerkon per formatim dhe ajo vazhdon vete!

i/e regjistruar Maska e Angelino01
    Anėtarėsuar
    22-11-2006
    Postime
    44

Pershendetje

Tani mabs riformatimit nuk mund te lidhe te dy kompjterat me internet pasi me thote se ke perplaseje te ip.
    Lidhjen e kam adsl qe me perpara me ka funksionuar shume mire por mbas riformatimit te pc vetem me nje mund te lidhem.
    Mund te me ndimoj kush.
    Faleminderit trima.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=39764

ose ndiq hap pas hapi cfare eshte thene ne kete nenforum!

Angelino krijo nji tem tjeter.Nejse te duhet ti vesh nji IP kompjuterit qe nuk lidhet. Kliko te lidhja (dmth te ikona e dy kompjuterave te vegjel ne cep te kompjuterit) tani dalin lidhjet qe ka pc jote, jepi propeties duke klikuar me te djathten ne lidhjen e kartes se rrjetit. zgjidh Internet protocol (dmth TCP / IP) dje kliko tek propeties dhe jepi "use the followin .....) aty veri nji adrese te tipit 192.168.x.x ne vend te x ver nji numer ca dosh nga 1 deri 255).

O ardi ca note na vure atje lart.
    Sa kritik qe behesh dhe ti!
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •