Close
Faqja 78 prej 238 FillimFillim ... 2868767778798088128178 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Mund te behet me disk management ne windows xp duke bere login si administrator.Kjo behet veten ne rastet kur instalon nje hard drajv te ri.Me vone nuk e ben dot.Per hard drajvera te rinj te porsa instaluar me windows xp ke nje tutorial ketu.http://support.gateway.com/s/SOFTWAR...09595su4.shtml
    --
    Ketu ke nje program falas qe ben rindarjen e diskut pa prishur te dhenat.
    http://www.partition-tool.com/personal.htm
    Me disk managment e kam bo ndarjen ne fillim .
    po te shof nese me kryen pune ky programi qe m'the ose ai magic partition
    se me shum me duhet qe te marr ca GB nga njeri ne tjetrin

WebAdministrator Maska e Albelektronik
    Anėtarėsuar
    15-07-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    14
    Pershendetje! Partition Magic eshte shume i mire, lexo se si para se te perdoresh sepse mund te detosh te dhenat, kam link por nuk di nese mund te postoje ketu.

Respekte; Olsi

i/e regjistruar Maska e beerti
    Anėtarėsuar
    11-08-2007
    Postime
    197
    Programi Partition Magic mund ta shkarkoni ktu

Me posht i ki disa Fotto qysh me punu me ket program !

i/e regjistruar Maska e Juli_85
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Postime
    124
    rrofsh per tutorial Berto po e rregullova.

eshte shume e thjeshte qe ti besh formatim hard diskut. atehere per ti bere formatim hard diskut shko ne bios. dhe zgjidh cd/dvd primary driver. me pas jepi save and exit. futni diskun e windows ne pc dhe bej restart. ki vemendjen ne ekran dhe do te dale "press any key to boot from cd-room. shtyp nje buton cfaredo dhe jepi ok
    me pas mos i jep repair por next dhe kur te shkoni tek zgjedja ku do te instalosh windows-in shtyp "d" dhe fshiji te dyja partionet me pas do kesh nje partion te pa emertuar.
    per te krijuar partionin shtyp "c"dhe jepi ok
    me pas ajo vete do te beje formatimin automatikisht.
    """per te hyre ne bot shtyp (f11). po nuk te doli gje futu ne menune e comp me f2 ose me delete dhe shko tek boot. me pas primary driver zgjidh dvd ose cd varet si e ke cd-romin.
    dhe jepi save and exit. """""""gjithmone pa startuar windowsi"""""nqs ke probleme me shkruaj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga ALiGaToR Lexo Postimin
    Para disa ditesh mu desh te largohesha nga shtepia per disa dite per arsye pune dhe nje shoku im qendroi ne shtepi pasi me premtoi qe do me mbaronte disa pune te miat qe kisha ne kompjuter.Kur kthehem shof qe kompjuteri ishte mbushur plot me viruse te te gjitha llojeve dhe mbi te gjitha dhe dy Trojan qe sia u mbaj mend emrin.Viruset e tjera i hoqa kurse keta Trojanet jo vetem qe nuk arrita ti heq dot por dhe shume programe te PC si dhe vete Antivirusin (McAfee 2006 ) mi nxjerrin error.
    Si mund ti bej format vetem C pasi jam perpjekur shume here por ne momentin qe instaloj Windows te C dhe i jap "Format this partition" me del nje tabele ku me thote "Windows can not perform this action on this partition".
    Si mund ti bej format C-se ose te gjithe Pc se nga perpjekjet e shumta kam instaluar dy here Windows dhe nuk kam arritur ta formatoj dot C ose gjithe PC.
    Ju faleminderit.

fut diskun e windows ne cd-rom dhe beji restart bej boot nga cd dge vazhdo ndiq udhezimet kur te nxjerri qe ka gjetur windows dhe do ti besh repair shtyp esc qe eshte don't repair pastaj i jep formatin dhe je ne rregull hajt shendet o se harrova te thosha me pare jepi format d se mos ka viruse per siguri provoje dhe me thuaj a funksionon.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113

Problem me kompjuterin, ta formatoj komplet?

I kam bere format PC-s para nja 3 javesh,edhe i dhashe format D.Hardin e kam te ndare ne dy pjese C dhe D,windowsin e kisha te C-ja.Tani e kam windowsin te te dyja.Shof qe kam probleme edhe ne hapjen e disa programeve.
    E kam YahooMessenger te instaluar ne PC edhe nuk arrij dot te identifikohem,ve ID dhe passwordin edhe me pas me zhduket ikona.

Cfare me keshilloni te bej,ti jap format komplet PC?
    Binary System

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Makedoni
    Postime
    48

Problem me hapjen e particioneve C dhe D

Kur duhen te aktivizohen disket C:\ ose D:\ ne vend qe te hapen, po del nji lajmrim :

Windows cannot find , recycled\boot.com , Make sure you typed the name correctly, and then try again…

Per hapjen e tyre tash shfrytzoj , klikin e gjatht ne C ose D dhe Explore. A mundet dikush me ndihmue se si ky problem te eliminohet. faleminder

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Pėrshėndetje isak100,

Per nje zgjidhje mund te lexosh kete temen kėtu, duke nisur nga postimi nr. 9. Nese ke akoma paqartesi, mund te kerkosh ndihme perseri.

Gjithė tė mirat

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •