Close
Faqja 25 prej 238 FillimFillim ... 1523242526273575125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 2377
    mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Nje tjeter variant eshte ta besh share ate direktori duke i klikuar me te djathten e miut dhe beji share. Pastaj provo te futesh nga exploreri duke shkruar \\emrin e kompjuterit. Normalisht duhet te te shfaqet direktoria.

Perndryshe nga sa the me siper duket si nje NTFS e korruptuar dhe e vetmja keshille qe mund te te jap eshte ti besh nje "quick format" hardiskut dhe te perdoresh nje program per rekuperim te dhenash si "recover my files".

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Atehere, pasi kontaktova me nja dy persona ketu ne Elbasan me rekomanduan qe ti beja nje "Repair" Windows gjithmone pa fshire dokumentat.

benseven menyren tende ma tha edhe Edi po nuk beri asnje efekt. Ndizej thjesht para se te hapej windows ne dritaren blu duke thene Welcome me thoshte mungon nje skedar me emrin DLLs Kernel

qoska nuk me lejon as copy/paste ti bej.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    34

Ndihmė me partition magic

ju lutem te gjithve aka mundesi dikush te me tregoni si mund te ndaje hardiskun c me partition magic pra e kam marre softwaren partition magic 8.0 po tash e kam instalue po tash si mund te bej ndarjen prej diskut c ne d pra ne 2 partitione pak ndihe tung

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Pėr tė ndarė C-nė nė dy pjesė (C dhe D) duhet tė zvogėlosh mė parė C-nė, e pastaj tė formatosh hapėsirėn qė ngelet si D.

1. Hap partition magic e kliko mbi ndarjen qė do tė ndash mėdyshas.
    2. Tek menuja nė krye zgjidh partition > resize
    3. Tek kutia "Free space after" shkruaj hapėsirėn qė do tė kesh pėr D-nė. Kjo hapėsirė nuk mund tė jetė mė e madhe se vendi bosh tek C-ja. Bėj llogaritė qė tė lėsh tė paktėn 1 GB vend bosh tek C-ja.
    4. Pas zvogėlimit tė C-sė, zgjidh hapėsirėn bosh (unallocated) dhe tek menuja nė krye zgjidh Partition > Create...

Hapin e fundit mund ta kryesh nga windows duke hapur start > settings > control panel > administrative tools > computer management. Tek menuja nė tė majtė hap storage > disk management.
    Edi

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anėtarėsuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    clay atehere te eshte korruptuar NTFS cka do te thote qe asnje lloj programi nuk mund te ta rregulloje.
    Keshtu qe formatoje dhe beji rikthim te dokumentave. Bej kujdes te besh quick format rekupero te dhenat dhe pastaj beji nje full format pasi quick format-i mund te japi perseri probleme kur aplikohet mbi nje NTFS te korruptuar(nga eksperienca ime).

Nese do te gjesh arsyen pse ndodhi mos u lodh sepse keto gjera nganjehere vetem ndodhin pasi per te rritur performancen programuesit e "files system" te bazuar ne teori probabilistike i lene rruge ketyre mundesive.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ju faleminderit per pergigjet po duke qene se ato dokumenta jane shume te rendesishme them se do shkoj ne Tirane te henen pra neser, do shkoj tek ata te infosoft njehere.

Edhe njehere shume faleminderit per pergjigjet.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Per mua per te rekuperuar dok perdor Bart Pe..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2006
    Postime
    91
    Une do te kerkoja ndihme si te ēinstaloje Deep Freez nga kompjuteri. pasi shtyp Ctrl+Alt+Shift+F6 aktivizohet dritarja dhe me kerkon Pasuor, gje te cilen nuk e kame vendos. Kush me ndihmon qe te ta heq kete program, qe e kam ne dy kompjutera ne nje kabinet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-04-2006
    Postime
    22

Vetem nje ndarje e hard diskut pas instalimit te Windows

pershendetje,

kam nje PC me 40 GB,dhe ka qene i ndare ne dy Local Disk-a.problemi eshte se tani pasi e kam bere instalimin e Windows XP nuk e shoh me njerin Local Disk.
    Tentova me Computer management - disk management por i njejti rezultat.
    Ju lutemi keni ndonje ide per qfare behete fjale????.

www.Alb-IT.com Maska e ylber1998
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    253
    Kur e ke instalu XP ndoshta i ke bashkuar...ndoshta ke gabuar gjat insalimit dhe i ke bashkuar te dyt

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •