Close
Faqja 234 prej 238 FillimFillim ... 134184224232233234235236 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,331 deri 2,340 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2012
    Postime
    15

Formatimi i PC

uen ju pershdnes te gjithve antaret e ketij forumi kam nevoj per nje ndihm ne pc por porblemet po me dalin keshtu e kam bo format pc por te gjitha funksion perfekt ama problemt me shfaqen nen 1te runi kur te shkruj regedit nuke me hapet keshtu ma qet ne ekran
    regjistry editing has been disabled by your administrator
    te njejeten gje ma qet edhe me taskbarin kur e shtypi alt+strl+delete njesoj
    edhe ka kam mundur asnje antivirus spo me me len te instaloj sdi pse ashtu ket problem s ekam pas asnej her edhe [pse e kam bo format edhe me heret une vet por ket problem per her te par e kam ja di per faliminderit shum per qdo ndihm qe me jepni me respekt per te gjith ju

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2008
    Postime
    11
    pershendetje
    kerko ne google per kete problem:
    te search sheno keshtu:
    registry editing has been disabled by your administrator xp fix

Nuk e di c'fare versioni WINDOWS ke por provo si me poshte:

Lexo kete faqe:
    http://www.pchell.com/support/regist...disabled.shtml

Provo Metoden e pare qe faqa me lart te sygjeron

Shkarko ne kete faqe [tek fjala DOWNLOAD kliko djathtas me mausin dhe bej SAVE] tek FILE NAME duhet te jet automatikisht emri REGTOOLS.VBS [Lexo udhezimet si ta perdoresh me pas]
    http://www.dougknox.com/security/scr...c/regtools.htm

Nese Skripti me lart nuk te ben pune atehere lexo me poshte sipas verzionit te WINDOWS qe ke:
    http://easyprograming.com/index.php/...w-to-enable-it
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zeripopullit : 10-01-2012 mė 22:12

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2012
    Postime
    5

Exclamation help plzzz

mund te me thote ndonjeri hap pas hapi se si te formatoj pc tim...sa me shpejt aq me mir

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Citim Postuar mė parė nga besimI_KS Lexo Postimin
    uen ju pershdnes te gjithve antaret e ketij forumi kam nevoj per nje ndihm ne pc por porblemet po me dalin keshtu e kam bo format pc por te gjitha funksion perfekt ama problemt me shfaqen nen 1te runi kur te shkruj regedit nuke me hapet keshtu ma qet ne ekran
    regjistry editing has been disabled by your administrator
    te njejeten gje ma qet edhe me taskbarin kur e shtypi alt+strl+delete njesoj
    edhe ka kam mundur asnje antivirus spo me me len te instaloj sdi pse ashtu ket problem s ekam pas asnej her edhe [pse e kam bo format edhe me heret une vet por ket problem per her te par e kam ja di per faliminderit shum per qdo ndihm qe me jepni me respekt per te gjith ju
    Te ka zen prap virus. E ke shume me te thjeshte ta formatosh prap sesa te rrish te kerkosh per aktivizimin e regedit dhe Task Manager.. nuk ia vlen lodhja. Pastaj nga ky lloj malware mund te kesh edhe komplikacione te tjera. Bjeri shkurt FORMATOJE..

Nqs ta ben prap kete problem mbas formatimit, jepi format edhe particioneve te tjera te HDD..
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n

i/e regjistruar Maska e francis-ak47
    Anėtarėsuar
    19-01-2011
    Postime
    70
    merr 1 cd si vjen me kompiuter nase nuk e ke downloade 1
    fute dvd ne drive restart compiutrin
    kur te fillojn compiutri ta po te thot "press any key to boot from cd "
    shtype 1 key edhe lene sa te loaded
    po nuk te doli kro restarte edhe 1 her kur t'fillojn posht ne ekran te del "boot options" edhe qa duhesh me shty shumica e kompitrave kan f12 po mvaret
    kur te dalin boot option , zgedh "boot from cd"

ndjek ullzimet eshte e thjesht , masanej ta po te tregon cil pation dan me format
    formate edhe instaloje windowsin ose cil operation system dan me instalu
    tapo restarter nja 2,3 her po mas e prek deri sa te kerkoj me u prek
    ta po te duhet me vu emrin e administratorit edhe po ishte XP te duhet me vu serial number

ky udhzim i shpejt sh me shumicen e operation systems , me difto cil operation system dan me instalu edhe ta diftoj ma imsisht ...

good luck

pershendetje,
    do doja te dija rreth hard disk drive,
    i cili punoi dhe e fiku normal,por te nesermen kpmpjutri nuk i ndez me,
    kerkon :
    reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key,
    hard disku eshte 500 gb me rreth 450 gb te mbushura me informacione te ndryshme,

dua te di, a ka ndonje vend te specializuar ne shqiperi qe te mi rrimare keto informacione,

hard disku eshte i vdekur,nuk bene me lidhjen,e ka cuar ne nje vend qe me thane se ka mundesi,te cilet perdoren 3 menyra te ndryshme,pa asnje rezultat,

ka pare sh video ne youtube, per riparim dhe zevendesim te pjeseve te hard diskut,per te rimarre informacione,

kaloni mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga oktapodistudio Lexo Postimin
    pershendetje,
    do doja te dija rreth hard disk drive,
    i cili punoi dhe e fiku normal,por te nesermen kpmpjutri nuk i ndez me,
    kerkon :
    reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key,
    hard disku eshte 500 gb me rreth 450 gb te mbushura me informacione te ndryshme,

dua te di, a ka ndonje vend te specializuar ne shqiperi qe te mi rrimare keto informacione,

hard disku eshte i vdekur,nuk bene me lidhjen,e ka cuar ne nje vend qe me thane se ka mundesi,te cilet perdoren 3 menyra te ndryshme,pa asnje rezultat,

ka pare sh video ne youtube, per riparim dhe zevendesim te pjeseve te hard diskut,per te rimarre informacione,

kaloni mire
    Varet se cfare eksperimentesh kane bere me te pikat e riparimit ne te cilat e ke cuar . Procesi i rikuperimit te te dhenave nga nje HDD eshte nje nga me te veshtiret ne kete kamp . Nuk eshte gje e thjeshte . Gjeja me mire qe mund te beje eshte qe te mos e coje asgjekundi me , per te evituar nje shkaterrim te metejshem te tij .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2010
    Postime
    30
    Citim Postuar mė parė nga KiNg-AlBaNeR Lexo Postimin
    Te ka zen prap virus. E ke shume me te thjeshte ta formatosh prap sesa te rrish te kerkosh per aktivizimin e regedit dhe Task Manager.. nuk ia vlen lodhja. Pastaj nga ky lloj malware mund te kesh edhe komplikacione te tjera. Bjeri shkurt FORMATOJE..

Nqs ta ben prap kete problem mbas formatimit, jepi format edhe particioneve te tjera te HDD..
    Nuk eshte nevoja ta formatosh . Kopjo tekstin e meposhtem ne nje wordpad dhe shpetoje ne desktop me emrin : enable-regedit.reg

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System] "DisableRegistryTools"=dword:00000000

Pasi ta shpetosh kliko mbi kete file , jepi YES pyetjes dhe beji restart kompjuterit .
    Prsh .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •