≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Pershendetje.
Kam nje llaptop Acer Aspire 5500. Mirepo problemi eshte qe ai shpeshher nuk nuk e njeh HARD DISKUN dhe CD ROOM-in. Ne momentin kur ndezet dhe kur une futem ne BIOS ai aty nuk e shfaq qe ka te vendosur HARDDISK.
Cfar mund te jetė problemi, e kam provuar me disa HARDDISQE mirepo shfaq te njejtin problem.
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
Shkarko AIDA64 ketu http://www.aida64.com/downloads
http://forum.pctrio.com/blogs/guideb...on-aida64.html
Ndiq kete tutorial shoku dhe dergoje file zip ne forum qe te shpjegohesh me mire.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Disa flasin shqip, por eshte e veshtire ti kuptosh, por aq me pak me duhet ti kuptoj kur ata nuk po thojnė asgjė.
Iktuus, ne fakt se di se per cfare po flet ti, une nuk po mundem te instaloj sistem operativ ne llaptop, pasi qe ai nuk mė njeh hardiskun dhe cd-romin.
Po zonjė, jam i dehur, por nė mėngjes do tė jem pėrsėri mirė, ndėrsa ti do tė jesh akoma e shėmtuar
[I]Shko ne BIOS - INTEGRATED PERIPHEALS - ON CHIP IDE CONFIGURATION - S-ATA KEEP ENABLED nese e ke NO te aktivizuar beje YES.
Programi qe te dhashe ne fillim eshte nje monitorues hardware-software per te pare me mire se cfare funksionon apo jo.
Keshtu eshte kur.......
"Shenim i moderatorit! "JO fyerje sharje,ofendime ne forum."
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-06-2011 mė 19:55
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Faleminderit per fyerjet, s'me ndihmove asgje, e kam ndrruar biosin prej MOBO-s, me pare dhe nuk ka funksionuar.
T'pakten kur tė mė fyesh, bėje shqip, sepse ketu jemi ne FORUMIN SHQIPTAR jo italian, apo je nje,,,,,
"Shenim i moderatorit! "JO fyerje, sharje,ofendime ne forum.",
,,,,,qe nuk mundesh dot pa perdorur nje gjuhė tė huaj.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-06-2011 mė 19:55
Krijoni Kontakt