Close
Faqja 212 prej 238 FillimFillim ... 112162202210211212213214222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,111 deri 2,120 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Punon vetem nese eshte sakt i njejti hardware, dmth nese eshte pllaka ame (motherboard) i te njejtit prodhues dhe tip psh nese PC qe ka problem ka pllaken ASUS P6X58D-E, edhe PC tjeter duhet te jete ASUS P6X58D-E, perndryshe e instalon Windowsin ne PC tjeter me krejt tjeter hardware, mirpo kur e lidhe ne PC qe ke problem deri tek loading bar dhe me pas e ki BSOD (Blue Scren of Death) dhe nuk funksionon !
    E provove me RAM qe te sygjerova ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Punon vetem nese eshte sakt i njejti hardware, dmth nese eshte pllaka ame (motherboard) i te njejtit prodhues dhe tip psh nese PC qe ka problem ka pllaken ASUS P6X58D-E, edhe PC tjeter duhet te jete ASUS P6X58D-E, perndryshe e instalon Windowsin ne PC tjeter me krejt tjeter hardware, mirpo kur e lidhe ne PC qe ke problem deri tek loading bar dhe me pas e ki BSOD (Blue Scren of Death) dhe nuk funksionon !
    E provove me RAM qe te sygjerova ?
    Gjeta nje ram te perdorur, por ishte 64 mb dhe nuk e pranonte suportonte xp...do shoh njehere prap sot per ndonje ram ta provoj.

i/e regjistruar Maska e sara123
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25

Problem me Llaptop Lenovo IdeaPad s10-2

Kam nje Llaptop Lenovo netbook 10.1 ich, problemi eshte ketu:
    e kam ber format particionin e mfeft ( OEM reserved partition) qe e ka pas vet llaptopi, edhe tash nuk po muna me bo recoveri me programin OneKey, edhe nuk me instalohen driverat e bluetooth-it, jam shum i brengosur per kete particion qe e kom bo format. a mundet dikush te me ndihmoj si mund te kthej ne gjendjen e meparshme. Llaptopi e ka pas sistemin operativ Windows 7 Starter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Ma mir qe paske fshi sepse windows7 starter esht nje sistem ose ma mir nuk esht as sistem operimi por esht nje hiq!!. me mir perdor winxp se nje win starter. per dirvera esht teper e lehte shiko modelin dhe kerko ne google dhe do ti gjesh te gjitha, nese jo instalo driver genius dhe ky aplikacion ti gjen driverat e laptopit.
    edhe nje her, nje backup me sistem windows starter nuk ka nevoj te brengos hiq.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga sara123 Lexo Postimin
    Kam nje Llaptop Lenovo netbook 10.1 ich, problemi eshte ketu:
    e kam ber format particionin e mfeft ( OEM reserved partition) qe e ka pas vet llaptopi, edhe tash nuk po muna me bo recoveri me programin OneKey, edhe nuk me instalohen driverat e bluetooth-it, jam shum i brengosur per kete particion qe e kom bo format. a mundet dikush te me ndihmoj si mund te kthej ne gjendjen e meparshme. Llaptopi e ka pas sistemin operativ Windows 7 Starter
    Nese nuk ke nje WIN 7 apo XP me thuaj se cfar verzioni deshiron te kesh dhe t'i dergoj linqet per shkarkim. Ndersa driver-at mund t'i gjeshe shume leht me Driver Genius (linkun per shkarkim do ta dergoj me MP), ose mund t'i shkarkosh nga faqa zyrtare ne kete link: http://consumersupport.lenovo.com/us...tegoryID=35057

Sukses
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 12-01-2011 mė 22:29

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    E zgjidha me ne fund problemin, duke vendosur nje ram tjeter. Gjithe problemin e kishte rami. Faleminderit te gjitheve per sygjerimet.

Tema mund te mbyllet

Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    faleminderit per ndihmen, ja kom instalu win 7 me flesh sepse cd-rom nuk ka llaptopi, mirepo nuk po di si me ja instalu win xp, a din najkush si me formatizu.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838
    Citim Postuar mė parė nga sara123 Lexo Postimin
    faleminderit per ndihmen, ja kom instalu win 7 me flesh sepse cd-rom nuk ka llaptopi, mirepo nuk po di si me ja instalu win xp, a din najkush si me formatizu.
    Vizito kete link

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=126795

Apo

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=110425

Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Postime
    25
    faleminderit shum per ndihmen u jam mrenjohes

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2011
    Postime
    16

Si te cliroj hapesire bosh ne Local Disc C ?

Pershendetje!Kam nje prob. me local disc c.......une kam shume vend bosh pasi nuk kam shume gjera,por me del qe eshte FULL....ēfare mund te bej?ju faleminderit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •