Close
Faqja 211 prej 238 FillimFillim ... 111161201209210211212213221 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,101 deri 2,110 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230

Nuk mund te formatoj pc

Deshiroj te formatoj pc, pasi shume nga programet nuk me punojne dhe dalin shume tabela error, dhe nese dua te instaloj nje program me jepen tabela qe setup-i eshte i prishur.

Gjate formatimit, me del nje mesazh qe thote:
    There is a syntax error in the .SIF file that setup uses at line: 7607
    Setup cannot continue. Shutdown or restart your computer."
    dhe nuk vazhdon me procesi i formatimit apo instalimit te xp. Duhet t'i jap restart pc. Perseri, nese vazhdoj prape me formatim gjithmone del e njejta tabele. kam provuar 2 cd te widnows xp sepse mendova mos kishte problem pc, por perseri i njejti mesazh shfaqe.
    Cfare zgjidhje mund te kete, sepse edhe ne google qe kerkova nuk gjeta asnje informacion, vetem qe mund te jete problem hardwari thoshte por asgje konkrete.

Faleminderit
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga floreentin : 07-01-2011 mė 19:14

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga floreentin Lexo Postimin
    Deshiroj te formatoj pc, pasi shume nga programet nuk me punojne dhe dalin shume tabela error, dhe nese dua te instaloj nje program me jepen tabela qe setup-i eshte i prishur.

Gjate formatimit, me del nje mesazh qe thote:
    There is a syntax error in the .SIF file that setup uses at line: 7607
    Setup cannot continue. Shutdown or restart your computer."
    dhe nuk vazhdon me procesi i formatimit apo instalimit te xp. Duhet t'i jap restart pc. Perseri, nese vazhdoj prape me formatim gjithmone del e njejta tabele. kam provuar 2 cd te widnows xp sepse mendova mos kishte problem pc, por perseri i njejti mesazh shfaqe.
    Cfare zgjidhje mund te kete, sepse edhe ne google qe kerkova nuk gjeta asnje informacion, vetem qe mund te jete problem hardwari thoshte por asgje konkrete.

Faleminderit
    Asnje ide si mund ta zgjidh kete problem??????

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    E formaton apo po i ben repair.....????
    ne cilen faze te nderpritet ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    E formaton apo po i ben repair.....????
    ne cilen faze te nderpritet ....
    Dua t'i bej boot nga cd, per ta formatuar dhe per te instaluar windows
    Mesazhin e gabimit qe shkrova me lart e nxjerr pa e kryer formatimin, saktesisht pas "setup is loading files"...dmth pa vajtuar akoma tek formatimi apo instalimi

DESTINY Maska e freiheit
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Mesa di une, filet .SIF, jane thelbesore per kryerjen e formatimit te kompjuterit dhe kur mungojne, formatimi nuk mund te kryhet. Eshte e vertete qe mund te jete problem hardweri, se pergjithesisht nuk ka arsye tjeter. Problemi mund te qendroje ose tek HD, ose tek CD-ROOM-i(nuk e lexon dot file-in). Ka shfaqur probleme ndonje prej ketyre me pare apo jane pajisje te reja?
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga freiheit Lexo Postimin
    Mesa di une, filet .SIF, jane thelbesore per kryerjen e formatimit te kompjuterit dhe kur mungojne, formatimi nuk mund te kryhet. Eshte e vertete qe mund te jete problem hardweri, se pergjithesisht nuk ka arsye tjeter. Problemi mund te qendroje ose tek HD, ose tek CD-ROOM-i(nuk e lexon dot file-in). Ka shfaqur probleme ndonje prej ketyre me pare apo jane pajisje te reja?
    Kete problem e zgjidha duke ndryshuar ramin. E hoqa nga foleja ku ishte dhe e vendosa ne slot-in (folene) ne krah.

Puna eshte se tani me shfaq nje problem tjeter. Pasi mbaron formatimi dhe kryhet kopjimi i skedareve: ne fazen "setup is copying files" shume skedare nuk mund te kopjohen. Me nxjerr mesazhin "setup can not copy file xxxx"...I jap retry duke shtypur enter dhe ne disa raste e kopjon, pastaj disa te tjera nuk mund t'i kopjoje...e vetmja menyre eshte duke e tejkaluar ndonje skedar (skip), por pastaj afer fundit tek 90% me shfaq ate ekranin e famshem blu death screen ose ristartohet vet.

Kam provuar edhe cd tjeter dhe perseri e njejta gje..... E kam vendosur cd edhe ne dvd-rom edhe ne cd rom dhe perseri e njejta gje. Asnjehere nuk me ka ndodhur problem i tille dhe asnje paisje te re nuk kam instaluar. Paisjet periferike te pc nuk i kam te lidhura gjate formatimit.
    Hdd e kam te ndare ne 2 particione.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Problemi mund te jete perseri te RAM-i, lexova ne net dhe ne nje rast ishte problemi pikerisht tek RAM-i, ani pse ke zgjidhur problemin ne rastin e pare qe te kishte shkaktuar RAM, do te sygjeroje te merrje nje RAM tjeter te huazosh nga dikush dhe te provosh. !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Problemi mund te jete perseri te RAM-i, lexova ne net dhe ne nje rast ishte problemi pikerisht tek RAM-i, ani pse ke zgjidhur problemin ne rastin e pare qe te kishte shkaktuar RAM, do te sygjeroje te merrje nje RAM tjeter te huazosh nga dikush dhe te provosh. !
    Do ta provoj edhe kete variant! Faleminderit per pergjigjet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    359
    Harrova te them qe eshte nje program i mire per testimin e memorjes RAM, memtest86.
    http://www.memtest86.com/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Citim Postuar mė parė nga Anonomyous Lexo Postimin
    Harrova te them qe eshte nje program i mire per testimin e memorjes RAM, memtest86.
    http://www.memtest86.com/
    Po nese i heq kompjuterit hard diskun dhe e instaloj windowsin ne nje kompjuter tjeter mund te funksionoje, dmth qe te instalohet windows-i dhe te punoje perseri ne kompjuterin tim?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •