Close
Faqja 21 prej 238 FillimFillim ... 1119202122233171121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 2377
    ~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Mire sot do ta dergoj ne nje qender qe i rregullojme kompjuterat.I thash ta zbatojne at ndrrimin e disqeve.Ard,e kam provuar ne kompjutera te tjere,por nuk ka funsionuar.

BASTARDODENTRO Maska e reni00
    Anėtarėsuar
    04-12-2002
    Vendndodhja
    * jetoje jetėn sic e di unė :-) *
    Postime
    805
    Citim Postuar mė parė nga viganv
    I thash ta zbatojne at ndrrimin e disqeve.
    Eshte ajo qe te keshillova une ne fillim... po do shume kujdes, ben mire ta cosh ne qendren e riparimit se perndryshe rrezikon te prishesh dhe ate te riun,

Tung Reni

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Citim Postuar mė parė nga reni00
    Eshte ajo qe te keshillova une ne fillim... po do shume kujdes, ben mire ta cosh ne qendren e riparimit se perndryshe rrezikon te prishesh dhe ate te riun,

Tung Reni
    At do ta bej,se vet smundem

Thnx te gjitheve per ndihmat.

Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,771
    Sot e dergova ne servis.E kam hard diskun 40 gb,por kerkova ne shum vende nuk kishe modele te njejta.Ata shisnin nga 80 gb hard disk sepse ju konvenon me shume,se ketu cmimi i hard diskut 80 gb eshte vetem 10 E me shum se 40 gb.Njeri me tha qe ska mundesi ti lidh disqet,per shkak se nuk lidhen 40 me 80.Tung pres prap mendimet e eksperteve qe jan pergjigjur ne kete tem.

Shum faleminderit edhe njehere!

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Gati te gjithe madherbordet e sotme (te reja) kane SATA - on board. Ndryshon puna nese ke nje P2/P3 dhe do ti vesh nje disk-SATA! Ne ate rast te duhet sigurisht nje kontroller, si edhe per disqe SCSI qe duhet te lidhen ose nepermjet nje karte SCSI ose vete motherboardi te kete SCSI-on-board!
    Mos ec me me teorine -pse do e perdoresh......
    Windowsi i ri qe po vjen edhe disqet SATA apo memorjen 1 GB do i bluaje.....
    Kjo pyetje ka kuptim vetem nese do te doje te vendosje ndonje Wildcat - 800 Realizm 680 MB ne sistem - 2000-3000$
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolķvar

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    HahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhah hhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhh ahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahh hhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahahahaha hhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahahaha hahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahahaha hahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahahaha hahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahahaha hahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahahaha hahahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHahaha hahahahahahahhhhahhhHahahahahahahahahahhhhahhhHaha hahahahahahahahhhhahhh

Skam ku te qesh me se nuk lejohet
    Citim Postuar mė parė nga antares
    Gati te gjithe madherbordet e sotme (te reja) kane SATA - on board. Ndryshon puna nese ke nje P2/P3 dhe do ti vesh nje disk-SATA!
    Tani pas keti postimi perfundimisht do e le fushen e IT edhe do jap doreheqje edhe nga puna.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Ne c'vit jeton ti djalosh? Gati te gjithe "mobot" per P4 jane me SATA te integruar, shih p.sh "http://www.tigerdirect.ca/applications/category/category_slc.asp?CatId=182&"

Mos na u hiq si "ekspert" ne kete fushe se une me kete zanat kam ngrene buke nderkohe qe ti mesoje abetaren......
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolķvar

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ai hard drajv qe ke te prishur,sa vjet ka qe eshte perdorur 3? 4? vjet.
    Ate model hard drajveri mos e kerko kot se nuk e gjen neper dyqane.
    Mund ta gjesh vetem ne internet.Shiko tek Ebay italian.Fut ne kerkim te ebay emrin dhe modelin e hard drajverit qe ke dhe mundet ta kete vene dikush per shitje.Shiko pershkrimet qe te sigurohesh qe hard drajveri eshte identik me ate qe ke,ka madhesi ne mb njelloj sa i joti dhe qe hard drajveri per shitje punon.Mund ta gjesh me cmim te lire.Pastaj pas blerjes ja jep ndonje ustai ne dyqan per te ndrruar pjatat.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    antares te kuptoj qe ke ngrene buke biles edhe mund te te besoj po ama ne fillim hapi bibat e lexo postimet. Personi ka thene qe ka nje Dell Dimension 2300. po te hysh ne website te DELL do shofesh te gjitha specifikimet per ate kompjuter edhe po ti hapesh bibat mire do shofesh qe nuk ka karte SATA apo nuk ka porta SATA ne motherbord. Pra miku ne fjale duhet te bleje nje SATA Card, Nje SATA HDD edhe Kabllot e nevojshem se ta jap une me 1000% garanci qe ai kompjuter nuk ka adaptor per SATA ne Power Supply. Pra thua ti do ja vleje qe ky miku ne fjale te shpenzoje te pakten 180$ per te blere keto paisje e tja vete kompjuterit po plus nja 100$ pune nga teknike si puna jote qe nxjerin buken per ta instaluar kete SATA edhe ta perdore kompjuterin vetem per te hyre ne forumin shqiptar te lexoje budallalliqet e tua e timet! po te jete per ate gje atehre le ti hyje dell.com e te bleje nje kompjuter te ri per ato para.
    Persa i perket SATA ne MoBo nuk ka me shume se 1 vit e gjysem qe shumica e kompanive kane filluar prodhimin ne mase te MoBo me SATA onbord per konsumatoret familjare kur dihet qe P4 ka shume e shume kohe qe ka dale ne aplikim. Pra une pak a shume e kuptoj qe ti e ke per kohet e sotme po ama kujdes ne menyren se si shprehesh nese je nje qe nxjer buken nga kjo gje.I bie qe gjate kohes qe une mesoja abetaren kam mesuar e ca gjera me shume se ty.

Thellouni i ppl para se te shkruani

p.s. Se harova me mire kalo ne nje teknologji tjeter SCSI mos ki merak se vetem adaptoret e kabllove jane 100 e kushur dollare !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ardi_Pg_ID : 10-02-2006 mė 06:12
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Dell Dimension 2300
    CNET RATING: 7.4GOOD: Small case is easy to open; plentiful configuration options; two USB ports and a headphone jack on front panel for easy access.
    BAD: Skimpy 133MHz system memory slows performance; built-in graphics capabilities too slim for gaming; no add-on graphics card slot.
    BOTTOMLINE: The Dell Dimension 2300 is a bargain for basic computing, but look elsewhere for higher performance.
    ================================
    Nuk e kam per turp te pranoj qe nese flasim thjesht per rastin konkret ke shume te drejte....
    Une flisja ne pergjithesi per nje person qe po ngre komp. nga e para.....
    Nje komp. qe nuk ka as slot AGP/PCI Exp. shume shume eshte per te shkruar letra apo per te bere lloqe neper forume.....
    -Simón Bolķvar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •