Perseri i njejti problem
Hiqi baterine madherbordit dhe rivendose prape.Hyn ne bios dhe rregullon oren,daten.Ndez kompjuterin dhe azhurno(update) gjithe drajverat per madherbord,video karte etj.
Ne fund azhurno java,instalohet nga faqja java.com
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
BenSeven, Kam nje PC me windows 7, i cili me rikthen daten nje vit pas cdo dite.
I kam nderruar edhe CMOS por e njejta gje!
kam nje problem me laptopin tim,kur i bej format me xp sp2 pasi e mbaroj formatimin dhe hapet ne desktop ngec dhe nuk merr asnje lloj komande ose nganjehere e ben faqen blu dhe mbete ashtu derisa ti haq baterine dhe ta fik. ju lutem me jepni nje keshille cfare mund te kete. flm
Hyp ne 2tin kat te shpis tende gjuaje ne tok besoi do te ndreqet.(joke)
Shko pyt te ndonje PC shop se qfar problemi mund te ket
A ke provuar me disk tjeter te Windows-it?? Pak me shume informata, me mire per ty dhe per neve
Me respekt,
Valdet Shala
Man tek pc im e kam nderru vendin e hdd dhe nuk ma ka dhen ket prob per momentin... por na e ka fajin CPU ... sepse un sapo te ve nje filem per ti ngjit titrat :P me bllokohet e nuk ndizet per nja 2 ore :P !!
She's the morphine queen of my vaccine.
Kam Probleme me particionin D: .. Kur klikoj per te hyre tek ky particion me jep kete tabele.. kam provuar disa menyra por gjithsesi nuk arrij te kem akses ... me duhet te rekuperoj cdo gje se jan shum te rendesishme .
Ju Lutem Me Ndihmoni
Faleminderit !
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
Provo ketė program njė here http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk
Me respekt,
Valdet Shala
kur them une qe je njesh ti toni se beson
bravo te qofte te gjithe i ndihmon
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt