Close
Faqja 178 prej 238 FillimFillim ... 78128168176177178179180188228 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,771 deri 1,780 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Un kam pas ket problem por prej ndryshim teje tek un ne PC thuaj se te re, qdo gje qe e konfigurova e rikonfigurova shum her dhe i njejti problem Blu Screen dhe nuk mundesha as ta lexoja sepse ndalojke procesi.Duke lexu naper internet kuptova se ishte tek RAM memorja e tepert pra me Windows 7(nuk edi per xp) jo me shum se 2GB kur fillon instalimin, ndoshta nuk mund te jet per te gjith pllakat dhe smuj me than qe te hyn ne pun ty por une te kisha preferu me provu instalim vetem permes lidhjes USB nese ke pun te shpesht me keto gjera, dhe esht procedur me e shpejt dhe kto pamjet blu me rall shfaqen mendoj.

i/e regjistruar Maska e unikali
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    227
    Po xcxc.
    Me PC te re me ka ndoshur vetem nje here, sapo e montova. Po atehere ndrrova HDD.
    Kam patur raste qe kam ndrruar Ram-in, por vetem te PC e perdorur.
    Te kuptohemi : Jo se kjo pune me ndodh shpesh, por kam pase rast qe nuk i kam dhene zgjidhje, e per kete e kam hedh ne forum, qe te perfitojme nga pervojat e njeri tjetrit.
    Faleminderit.
    Po nuk pate nje te kaluar te besueshme, nuk mund te kesh nje te ardhme te sigurte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga Sherri Lexo Postimin
    Provo ta fusesh HDD ne nje pc/notebook tjeter dhe shif nqs punon.

Shif se mos ke harruar te fusesh prizen se keta HDD kane nevoje per korrent dhe nuk punojne vetem po te lidhen me usb
    E kam provuar ne nje aparat me linux dhe punonte. prizen e ve gjithmone nuk e harroj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga cvcx Lexo Postimin
    Kliko my computer me tast djatht shko manage shiko a figuron disku i jashtem
    Figuron dhe thote qe eshte ne rregull kurse ne kllapa thote partition i panjohur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    nese je tek disk managment dhe e sheh particionin ateher klik prap me tast djatht po ne at particion dhe shiko qfar te jep? active partition apo format apo change drive letter and paths, aktivizo, formatizo jepi shkronjen per aktivizim siq esht c:, jepi p.sh e: apo f:, shkurt aktivizo at disk

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Sa per kuriozitet a ke provu me instalu permes USB gjithmon e kam fjalen usb flash disk me ba boot permes usb ? kuptohet nese nuk jan aq te vjetra ato pllaka sa te mos ken support per usb boot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    nese je tek disk managment dhe e sheh particionin ateher klik prap me tast djatht po ne at particion dhe shiko qfar te jep? active partition apo format apo change drive letter and paths, aktivizo, formatizo jepi shkronjen per aktivizim siq esht c:, jepi p.sh e: apo f:, shkurt aktivizo at disk
    Me jep te mundur vetem 2 opsione fshij partition dhe ndihme te tjerat aktivo, format etj nuk jane te aktivuara

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Un kam pas ket problem por prej ndryshim teje tek un ne PC thuaj se te re, qdo gje qe e konfigurova e rikonfigurova shum her dhe i njejti problem Blu Screen dhe nuk mundesha as ta lexoja sepse ndalojke procesi.Duke lexu naper internet kuptova se ishte tek RAM memorja e tepert pra me Windows 7(nuk edi per xp) jo me shum se 2GB kur fillon instalimin, ndoshta nuk mund te jet per te gjith pllakat dhe smuj me than qe te hyn ne pun ty por une te kisha preferu me provu instalim vetem permes lidhjes USB nese ke pun te shpesht me keto gjera, dhe esht procedur me e shpejt dhe kto pamjet blu me rall shfaqen mendoj.
    ne nja laptop super te ri me ndodhi nje here qe ne mes te instalimit shfaqej skema blu. i gjithe problemi ishte qe DVD qe po perdorja per instalim kishte probleme me driverin e kartes grafike dhe e prandaj ndodhte ashtu, provova nje DVD tjeter qe kishte brenda SP3 dhe cdo gje eci ne regull.

E bera kete nderhyrje per te thene qe kjo skema blu eshte nje nga gjerat me te keqija sepse mund te jete problemi kudo madje edhe ne nje gje te vogel qe mund te mos te te vere mendja ose te vete pas jave te terash kerkime.

Kaq kisha uroj sa me pak blue scren
    have a little faith!!!

i/e regjistruar Maska e don lico
    Anėtarėsuar
    26-01-2010
    Postime
    331
    Une se di si e ke kete HDD por nqs e ke qe fishen lidhese midis HDD dhe PC e ke qe mund ta nderosh provo ta nderosh nje here ate fishen sepse mund te kete edhe ajo pjesen e saj ne problemi jot
    have a little faith!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-09-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar mė parė nga don lico Lexo Postimin
    Une se di si e ke kete HDD por nqs e ke qe fishen lidhese midis HDD dhe PC e ke qe mund ta nderosh provo ta nderosh nje here ate fishen sepse mund te kete edhe ajo pjesen e saj ne problemi jot
    E kam cituar dhe me lart qe kam kater porta dhe i kam provuar te katerta njera nuk jep shenje fare kurse te tjerat nxjerrin partition 0

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •