Close
Faqja 17 prej 238 FillimFillim ... 715161718192767117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 2377
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Provova cdo program nga ajo faqja me utilities dhe pak a shume diskun ma nxorren me shpejtesi 3M-4M/s. hdd qe bosh. Jo vetem kjo, po ne fund te testimeve humba dhe partition layout e 40cit dhe ngela pa komputer. me iku 3ditshi duke bere fdisk-format. (po kishit lemze pardje une isha qe ju kujtoja lol.)
    200cin e mora ne data center te kompanise, atje e shikonte ne bios e sfutej dot ne windows.
    Natyrisht, disku qe i pje..ur. mora nje tjeter , seagate 200 prape, made in thayland, kesaj rradhe. dhe me sa shikoj me jep nja 45-40M/s.
    thanks. peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e STUDENTE
    Anėtarėsuar
    10-01-2006
    Postime
    1

Dua tė ndaj/bashkoj pjesė tė hard diskut pa humbur informacionin

Dua qe C ta ndaj ne dy particione. Te gjitha dokumentet i kam ne D. A mund ta ndaj C pa i fshire dokumentat qe kam ne D. Nqs po, si mund te behet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-03-2004
    Postime
    8
    Te rekomandoj nje program si
    "Partion Magic" ne qofte se nuk e njeh DOS.
    Natyrisht qe ka edhe alternativa te tjera.

..:in the Universe:.. Maska e strong_man
    Anėtarėsuar
    27-12-2005
    Vendndodhja
    me zemėr nė Shqipėri
    Postime
    30
    Pershendetje!

Desha te formatizoj hd sepse kisha dy Windows brenda XP Home dhe XP Profesional. Formati i diskut eshte NTFS dhe me sa kam lexuar eshte i veshtire formatizimi ne kete lloj formati.

U perpoqa nepermjet DOS format c: por pa rezultat. Provova dhe format nga C: >Properties > Format por pa sukses.

Nuk e si se cfare mund te bej.

Ekziston dicka qe mund te me ndihmoje te bej format?

Flm

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ja ben formatizimin duke futur CD ne e Windosit XP.Lexo instruksionet qe do dalin ne ekran.Ne fillim zgjedh instalo windows xp.Pastaj te jepen opsione formatimi,i shpejte dhe i plote,te jepen edhe particionet per formatim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Orfeu Maska e heron
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    karrik para kompjuterit
    Postime
    225

Thumbs up fshirja e windows xp

kam diskun te ndar ne dy pjes ne C per programe dhe ne D per dokumenta gjat formatimit te pc kur kam dashur ta fshij xp ne diskunC nuk kam ditur si ta bej ket dhe kam provuar ta instaloj xp prap ne te mirpo nuk ka pranuar kompjuteri dhe keshtu e kam formatuar diskun D dhe kam instaluar xp ne d dhe tani kam te dy xp dhe dua ta fshij kete ne diskunC me tregoni si tja bej kete dua ta le vetem nje xp pra tash ne diskun D flm per mirkuptim ........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660

Kėshillė pėr hard disk tė ri

Para disa ditesh nje miku im do te shperngulej dhe me fali kompjuterin e tij. Ai me tha qe i kishte hequr memorien. Por une e pashe qe vertet nuk kishte hard driverin. A eshte e mundur qe ti blej nje HD te ri, dhe cfare lloji ta porosis qe te jete kompatibel me komp. Kompjuteri eshte DELL Pentium 4 dhe eshte prodhim i ri. Nuk e di cfare lloji eshte se kur iku ai nuk me la dokumentacionin e kompjuterit megjithese ma premtoi. Si perfundim a mund te blej kete HD dhe ta instaloj vete? A ia vlen...? Shendet te gjitheve

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    heron!

Ke dy mundesi per te bere kete gje. Njera eshte te hysh nga disku windows XP qe ke te instaluar ne diskun D edhe te formatosh komplet diskun C ose mund te hysh ne windows XP ne diskun C edhe te cisntalosh ate qe ke ne diskun C. Une te sygjeroj te paren. hyre ne windows XP ne njerin nga particionet si C dhe D varet nga deshira jote edhe kliko ne Start pastaj kliko ne RUN edhe shkruaj atje msconfig edhe shtyp enter ose kliko ok. Do te te hapet System Configuration Utility. Ne kete dritare zgjidh vendin ku thote Boot.ini Shif figuren e bashkangjitur.

Kur te hysh ne boot.ini aty ne pjesen e siperme kliko tek multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\winodows="microsoft ..... kjo eshte gjithmone nese kur ti fillon kompjuterin windows ne driverin C eshte i pari ne liste edhe ne driverin D eshte ne liste i dyti Edhe nese ti ke nje Hard drive te ndare ne particjone nese ke dy hardrivera do ndryshoje parametri i disk. pasi te klikosh aty do shtypesh delete ose remove qe ndodhet poshte kesaj dritareje. butoni remove do aktivizohet nese ti ke dy opsjone boot edhe ai qe ti do te heqesh nuk eshte default. kjo gje behet edhe duke edituar file boot.ini Hap my computer shko ne tools > folder options > VIEW > edhe selekto aty opsionin show hiden or system file. Kliko ne start search edhe aty shkuraj boot.ini edhe hap kete file me NOTEPAD edhe fshije komplet linjen si ajo qe te parashtrova me siper

Nese ka dicka qe nuk kupton mund te pyesesh perseri
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Pershendetje Beni,
    Shume urime per dhuraten qe ke mare.
    Ne ndryshim nga shume pjese te tjera te kompjuterave HD nuk kane shume problem per te punuar nga njeri kompjuter ne tjeterin.
    Une do te keshilloja qe te shikosh tek kompjuteri nje numer qe thote Service Tag. Shko tek Dell.com service and supprot fut service tag qe ka kompjteri jot dhe shiko HD aty do te kesh driver info dhe informacione te tjera. Mund ta besh vete eshte shume kollaj vetem duhet te lidhesh dy korda nje eshte per korrent dhe tjetra per data (eshte pak si e gjere ajo nja 4 cm dallohet se ku futet). Edhe nje gje i a vlen shume sepse cmimet per HD jane shume te lira ne krahasim me RAM apo dicka tjeter. Sa per llojin qe mund ta blesh nuk ka ndonje gje shume te rendesishme se kush e ka bere vetem ta gjesh sa me lire.
    Gjeja me kryesore eshte Service Tag nese e ke postoje dhe mund te ndihmoj me shume por te jesh i sigurt se mund ta besh vete.

Pac fat,
    Ed

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Faleminderit Edir per pergjigjen, Bera nje kerkim dhe me doli qe komp eshte Dell Dimension 2300 dhe dhe service tag nr eshte 1G59121.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •