po ke virus...per ta hapur kliko te Folders dhe majtas click te D dhe hapet ....
po ke virus...per ta hapur kliko te Folders dhe majtas click te D dhe hapet ....
Virusi nuk eshte i rrezikshem per sistem dhe eshte kogjo i vjeter me qfar do antivirusi mund ta fshini, kurse per me hy ne disk sheno volumin e diskit dhe dy pika Shembull: D: - hin ne Participimin D, C: ne C e kshtu me rradh..................
Jam shum i sigurt qe me kete program perfundon problemi:
p.s.me duket rar password ishte: Don Edmond
p.s.1.nese jo,me njofto !
click me te djathte te D dhe click explorer...pastaj hapet D...
Pershendetje Jasmini, Arta!!! ndoshta pak si me vones po bej postimin por nuk e kam pare fare kete problem tuajin, rastesisht e pash tani dhe po qe se nuk e keni zgjedh akoma problemin po ta siguroj qe tani keni me e zgjedh se dikur e kam pas edhe une kete problem:
Athere e para e punes eshte qe te beni disable deragment tool, e dyta beni nje hardware test, dhe me e rendesishmja eshte kjo:Beje restart kompojuterin dhe ne bios konfiguro SATA( duhet te jete AHCI, ndryshoe beje Compatibile dhe besoj se nuk do te keni probleme.
Njihe vetveten, per t'i njohur te tjeret
Nuk mund te besoj ate qe po me ndodh tani ne laptopin tim... nuk mu shfaq blue screen dhe tash po instalohet xp. Falemenderime Princi te them te drejten sapo mu prene shpresat se do te mund ta zgjedh kete problem ndonjehere, jam munduar shume neper forume te tjera kam kerkuar pergjigje ne email nga shum ekspert por sado qe e provoja perseri me shfaqej error.
Atehere po e spjegoj pak se c'me ndodhi: Bera disable defragmenter tool, dhe nje hardware test ( u gjet nje hardware qw ra nga testimi) dhe mendova se problemi eshte zgjedhur e futa cd per ta bere dual xp, por tash me doli nje error tjeter STOP 0x00007b. Mendova se e bera me keq, por pasi qe e ndryshova konfigurimin ne bios ashtu sic me the ti tash funksionon per mrekulli.....
edhe njehere FALEMENDERIT SHUM... gjith te mirrat
Nese mund te me tregoj dikush se si te krijoj nje particon te ri ne windows vista.
Faleminderit.
Po qese e kupton gjermanishten kjo faqja te ndihmon, po qe jo anglisht nuk di as une te ta shpjegoje![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt