Close
Faqja 133 prej 238 FillimFillim ... 3383123131132133134135143183233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,321 deri 1,330 prej 2377

sa her ne vit me preferoni te beje formatizim

nuk di sa her ne muaj apo vit ta formatizoj kompjuterin dhe nese formatizimi ben ndonje gje te keqe shkruani

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Keshilla ime per ty nje here "ne sa me shume vite". Sa me pak te formatizosh aq me mire per hard disc, per vete qe 1 vit nuk e kam formatizuar, dhe punon shume mire.Dmth Nje Antivirus te mire , ta aktualizosh per qdo dite, ta aktualizosh Sytemin qdo muaj se paku, nje program te mire per Regjister, per Fajlla te panevojshem etj.Perndryshe te kisha keshilluar te kerkosh edhe ketu ne forum sepse ke tema perkatese per Punen sa me te mire te kompjuterit.
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Exclamation Probleme HD 1TB MAXTOR.

Para ca kohesh kam blere nje hd po tani kam probleme me te .
    Hapet por nuk kopjoj dot gje .
    Nuk ben formatim dhe ben nje zhurme te cuditshme si grrrrrrr grrrrr dhe widows nxjerr nje ikone afer taskbarit te ores qe thote : "Windowsi nuk arriti dot te lexoj"
    Eshte brenda garancise por nuk doja ta coja ne servis se kam frike se nuk kthej dot rreth 600 gb gjera qe kisha ne HD.
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    A e ke bere CHKDSK ndonje here, nese jo te kisha keshilluar ta besh.
    Me respekt,

Valdet Shala

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Nuk ka ndonje rregull strikt sa here ne muaj apo vit duhet formatuar.Sic te ka thene edhe parafolesi me lart Antivirusi i mire dhe ato programet e tjera per te mirembajtur PC-n,te pakten 1 vit funksion normalisht.

PS: Me sa di une formatimi nuk e demton me asgje Kompjuterin ne pergjithesi,pervec se te streson se duhet ti instalosh nga e para programet.

Gjithe te mirat.
    Binary System

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Po qe ta kete fajin CD-ja i Windows nuk ka mundesi??? DMTH te mos jete i shkruar mire ose ka gabime dhe per pasoje formatimi ngel pergjysem??

Gjithe te mirat.
    Binary System

i/e regjistruar Maska e xubuntu
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    168
    formatimi behet nga halli kur nuk ka ngelur menyre tjeter, sa me pak ta formatosh aq me mire eshte

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    kam provuar te riparoj problemet dmth dhe nuk e ben , eshte ai opsioni ku eshte dhe degframentimi.
    Kam prov ta format prape sdel gje .
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Ermira Gjini Lexo Postimin
    pershendetje te gjithve
    kam nje problem me kompjuterin tim.
    kohet e fundit kopmjuteri me ndizet sh ngadal keshtu qe vendosa ta formatoj.
    kam cd e format edhe fillova por formatimi me ngel ne mes,sapo mbaron setup verification kompjuteri ndalon duke thene se ka gjetur nje error and has shut down
    to prevent demage to your computer.
    si te veproj per te formatuar kompjuterin
    Ke problem temperature.Duhet pastruar kompjuteri nga pluhurat,ventilatori dhe heatsinku(materiali duralumin) nen ventilator.
    Kur te montosh heatsinkun mbi procesor,mbertheje mire qe te kete kontakt te forte me procesorin,perndryshe temperatura e procesorit nga kontakti keq me heatsinkun mund te shkoje 90 grade dhe kompjuteri fiket pas 20-30 sekondash pasi e ndez.Kontakti i keq duket kur e kap ventilatorin me heatsinkun dhe e leviz majtas djathtas.Ne qofte se heatsinku me ventilatorin nuk leviz fare,ndjehet me dore, eshte shume e forte lidhja,atehere ne rregull,nqs heatsinku me ventilatorin endjen kur perpiqesh ti levizesh majtas djathtas qe nuk jane shume shume te shtrenguara,kompjuteri do fiket pas ndezjes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-05-2009 mė 19:26
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga che_guevara86 Lexo Postimin
    Para ca kohesh kam blere nje hd po tani kam probleme me te .
    Hapet por nuk kopjoj dot gje .
    Nuk ben formatim dhe ben nje zhurme te cuditshme si grrrrrrr grrrrr dhe widows nxjerr nje ikone afer taskbarit te ores qe thote : "Windowsi nuk arriti dot te lexoj"
    Eshte brenda garancise por nuk doja ta coja ne servis se kam frike se nuk kthej dot rreth 600 gb gjera qe kisha ne HD.
    Duhet shkuar ne device manaxher.Klik te + para disk drives,me poshte klik i djathte ne emrin maxtor... dhe zgjedh properties.Te dritarja qe del klik ne details buton.Aty do gjesh emrin e sakte te hard drajverit dhe modelin.
    Sipas modelit duhet shkuar te faqja e maxtor dhe shkarkosh versionin me te ri firmware,ti besh flash.Duhet gjetur ekzakt skedar firmware te shkruar per ate model qe ke.Skedari firmware kur e instalon dhe hap,ben kontroll automatik,dikton hard drajverin dhe ben instalim te versionit me te ri firmware.Pas instalimit skedari firmware fik dhe ndez kompjuterin vete.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •