Close
Faqja 122 prej 238 FillimFillim ... 2272112120121122123124132172222 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,211 deri 1,220 prej 2377
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Virtual drive me virtual pc jane dy gjera te ndryshme. Virtual pc nderton nje virtual drive per mbajtjen e informacjonit te sistemit te operimit. Per perdorim shtepiak virtual drive zakonisht perdoret per te ngarkuar imazhe disqesh te tipit .iso .ngr .bin .cue etj ku ti mund ta perdoresh kete imazh pa patur nevojen ta djegesh ne nje disk. Me sa kam perdorur une me te miret e me te thjeshtet jane alchool 120% edhe daemon tools. Per alchool eshte me pagese ndersa daemon ka nxjere versionin lite qe eshte falas daemon tools lite. Si funksjonon: pas shkarkimit edhe instalimit klikon ne ikonen ne taskbar edhe shkon ne mount image zgjedh imazhin qe do ngarkosh edhe pas ngarkimit te sukseshem hap my computer edhe e perdor imazhin njesoj sikur ta kishe ne cd. Ne industri e bisnese virtual drive ka nje perhapje me te madhe e te ndryshme nga ajo shtepiakja sidomos ne sistemet cluster edhe virtuale. ne industri kam punuar shume me disqe virtuale te kompanise QStar.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

sme formatohet pc

Kam nje laptop kishte windows xp starter
    Dua ti ve xp professional
    E fus per formatom
    Kur dua ti jap komanden e formatimit se njef hardiskun fare...
    Dhe me del nje tabel bluhe pastaj...

Ju luuuuuuuuutem me ndihmoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Fillestari09 Lexo Postimin
    Kam nje laptop kishte windows xp starter
    Dua ti ve xp professional
    E fus per formatom
    Kur dua ti jap komanden e formatimit se njef hardiskun fare...
    Dhe me del nje tabel bluhe pastaj...

Ju luuuuuuuuutem me ndihmoni
    Duhet te prishesh particionet me ndonje program si (psh Hiren etj) pastaj nis formatimin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    nuk ke nevoj per prishjen e particioneve me program se ti formaton vet windowsi.po me trego me shum se ne cil moment met

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    O Ardi Pg ID, kam kete hall, eshte nej disk per pjeset elektronike dhe quhet VRT disk (2006, 2007, 2008, . . ) ky disk ju duhet serviseve te televizorve me shume, kete disk e ka nje servis ne Tirane dhe ta jep per te instaluar disa here, por ky disk nuk kopjohet i plote, pasi ta kopjosh, instalohet normalisht ne kompjuter dhe ne fund te kerkone verifikimin dhe te thote nuk eshte disku origjinal dhe programi nuk hapet, une dua qe ta marre nje here kete disk pasi neve jemi large Tiranes, dhe me vertual diskun mund ta perdor ne vazhdimesi.
    Faleminderit

i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Pershendetje !!!
    Linku i pare del EROR- nuk punon.

keto tjerat jane vista nuk kam interesim
    tung

aty ku duhet te zgjedhesh ce cilin particion do te formatosh dhe ta instalosh xp... aty nuk me del asnje particion...
    ju lutem me ndihmoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga Fillestari09 Lexo Postimin
    aty ku duhet te zgjedhesh ce cilin particion do te formatosh dhe ta instalosh xp... aty nuk me del asnje particion...
    ju lutem me ndihmoni
    Shiko ate qe te kam thene me lart po s'te beri pune ajo futu ne BIOS dhe ndrysho konfigurimin e njohjes se HD .

Shiko mos e ke HDD me driver SATA ose SATA 2 dhe cd-ja e win.xp.sp2 nuk e njeh.
    Nqs jan me sata drive atehere te duhen DRIVERAT SATA

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •