Close
Faqja 116 prej 238 FillimFillim ... 1666106114115116117118126166216 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,151 deri 1,160 prej 2377
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215

Formatiyimin e PC

kam nje pc dhe dua ta formatoj por nuk ka CD-ROM dhe a mundem me naj menyr tjeter ta formatoj me merr ndonje program a po qa duhet prej netit se me duhet urgjent ta formatoj pres pergjijgen

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    shoku ka cdo shume alternativa per te zgjidhur asgje nuk eshte e pamundur ja nje menyr....
    1)pasi e ke lidhur l'hard disk ne nje tjeter kompjuter shko te risorse del computerkliko me butonin e djatht te mausit ne diskun e interesuar dhe seleksiono propieta..
    2)shko te protezione dhe pastaj aggiungi
    3)ne kartelen qe ju hapet emrin me te cilin ke bere login te sistemi dhe bej invia
    4)shko te avanzate dhe pastaj te propieta zgjidh emrin tend jo personalin ate qe ke qen username dhe te del cartela sostituisci proprietario in sottocontenitori ed oggetti dhe beni thjesh ok dhe prap ok
    tani je pronari i diskut tend mund ti seleksionosh dokumentat dhe ti cosh ku te duash
    besoj se kam qen i qart kam probleme me anglezen shoku ti kam shpjeguar italisht
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Kliko me te djathten mbi drejtorine e userit edhe shko ne properies. Aty duhet te kesh nje tab security. Nese nuk e ke ate tab securitu duhet te caktivizosh simple file sharing nga tools folder options advace. Pasi te kesh hapur tabin security kliko ne butonin advance ne kete tab edhe shko ne tabi I owner e mer ownership te folderit. Jepi userit te kompjuterit qe ke lidhur hdd ful access ne ate folder. Sigurohu qe opsjoni aply setings to subfolders and items eshte I selektuar pas kesaj je ne regull.

Ardi
    mos e ngatarro lale kjo qe i shpjegova une eshte shume e thjesht
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Per ta formatuar PCn te duhet te besh boot nga CD Windows apo ndonje program p.sh Acronis ultimate boot apo ndonje program tjeter qe duhet te jet ne CD pra pa CD-rom thuaj se nuk mundesh te besh asgje, ne fakt ka ndoshta mundesi por sigurt se nuk ja vlen ti hysh telasheve kur vet thua se te vyn urgjent pra blej nje cd-rom 10€ menyra me e shpejta dhe me e thjeshta.

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Ka mundesi qe ta formatosh pc-n edhe nga USB-ja me sa di une.Hyr ne SETUP-in e BIOS dhe ndrysho opsionet e BOOTimit,duke vene si primare ndezjen nga USB-ja.Varet dhe nga tipi i kompjuterit nese e lejon bootimin nga usb-ja.

Te duhet nje USB me te pakten 8 giga dhe bej nje kopje ne te.

Gjithe te mirat.
    Binary System

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Ideja e a Ardit mua me ka funksionuar dhe nuk eshte e komplikuar te pakten per mua...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Nese ki rrjete DHCP atehere mundesh te beshė "Boot" edhe nga rrjeta, eshte nje teme ketu ne forum se si mundesh te besh "Boot From Network"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    RKS
    Postime
    215
    Tjera menyra D.M.TH nuk ka

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    USB, Network ose CD keto jane te vetmet ose HDD Cloning
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

OK do e provoj faleminderit ardi ndersa iktuus ty nuk arrij te te kuptoj pasi une e kam ne anglisht komjuterin....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •