kam nje pc dhe dua ta formatoj por nuk ka CD-ROM dhe a mundem me naj menyr tjeter ta formatoj me merr ndonje program a po qa duhet prej netit se me duhet urgjent ta formatoj pres pergjijgen
kam nje pc dhe dua ta formatoj por nuk ka CD-ROM dhe a mundem me naj menyr tjeter ta formatoj me merr ndonje program a po qa duhet prej netit se me duhet urgjent ta formatoj pres pergjijgen
shoku ka cdo shume alternativa per te zgjidhur asgje nuk eshte e pamundur ja nje menyr....
1)pasi e ke lidhur l'hard disk ne nje tjeter kompjuter shko te risorse del computerkliko me butonin e djatht te mausit ne diskun e interesuar dhe seleksiono propieta..
2)shko te protezione dhe pastaj aggiungi
3)ne kartelen qe ju hapet emrin me te cilin ke bere login te sistemi dhe bej invia
4)shko te avanzate dhe pastaj te propieta zgjidh emrin tend jo personalin ate qe ke qen username dhe te del cartela sostituisci proprietario in sottocontenitori ed oggetti dhe beni thjesh ok dhe prap ok
tani je pronari i diskut tend mund ti seleksionosh dokumentat dhe ti cosh ku te duash
besoj se kam qen i qart kam probleme me anglezen shoku ti kam shpjeguar italisht
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Per ta formatuar PCn te duhet te besh boot nga CD Windows apo ndonje program p.sh Acronis ultimate boot apo ndonje program tjeter qe duhet te jet ne CD pra pa CD-rom thuaj se nuk mundesh te besh asgje, ne fakt ka ndoshta mundesi por sigurt se nuk ja vlen ti hysh telasheve kur vet thua se te vyn urgjent pra blej nje cd-rom 10€ menyra me e shpejta dhe me e thjeshta.
Ka mundesi qe ta formatosh pc-n edhe nga USB-ja me sa di une.Hyr ne SETUP-in e BIOS dhe ndrysho opsionet e BOOTimit,duke vene si primare ndezjen nga USB-ja.Varet dhe nga tipi i kompjuterit nese e lejon bootimin nga usb-ja.
Te duhet nje USB me te pakten 8 giga dhe bej nje kopje ne te.
Gjithe te mirat.
Binary System
Ideja e a Ardit mua me ka funksionuar dhe nuk eshte e komplikuar te pakten per mua...
Nese ki rrjete DHCP atehere mundesh te beshė "Boot" edhe nga rrjeta, eshte nje teme ketu ne forum se si mundesh te besh "Boot From Network"
Tjera menyra D.M.TH nuk ka
USB, Network ose CD keto jane te vetmet ose HDD Cloning
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
OK do e provoj faleminderit ardi ndersa iktuus ty nuk arrij te te kuptoj pasi une e kam ne anglisht komjuterin....
Krijoni Kontakt