Close
Faqja 114 prej 238 FillimFillim ... 1464104112113114115116124164214 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,131 deri 1,140 prej 2377
    i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131

Si formatohet Windows Vista?

1- Dua te di nese ka ndonje ndryshim ne formatim Windows XP nga Windows Vista, apo ndiqet e njejta procedure?

2- Nese HDD eshte i ndare ne dy particione si behet qe te mos preket nga formatimi informacioni qe ndodhet ne particionin D:? Pra te formatohet vetem C:

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Procedura asht e njejte.

E fute cd ne cd room dhe fillon ta instalosh visten, pasi te instalohen filat ne temp folder ai e scanon hdd per te kerkuar a ka diqka te instaluar ne hdd, nese gjen diqka te instaluar te tregon se ne particionin c apo d eshte e instalaur diqka edhe te tegon se sa partitione jane.
    Ti pastaj duhet vetem ta klikosh particionin qe deshiron ta formatizosh edhe ta instalosh ate particionin tjeter nuk e formatizon windowsi pa i then ne menyre eksplizite.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Cybernet Maska e Tupac4ever
    Anėtarėsuar
    18-10-2004
    Vendndodhja
    Bukuresht Profesioni:Student
    Postime
    113
    Sic te tha edhe dardani8 me lart eshte e njejte procedure formatimi me ate te Windows XP.
    HDD the qe e ke te ndare ne particione C dhe D, dhe zgjidh driverin C per formatim dhe aty do te instalohet sistemi.Te pyet vete se ku do ta instalosh.Informacioni ne Diskun D mbetet i paprekur.

Gjithe te mirat.
    Binary System

Provo njehere te nderrosh HDD,
    Kjo me duket zgjidhja e vetme.

i/e regjistruar Maska e sarandioti_
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    131
    Ju falenderoj te dyve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176

ndihme ju lutem

mirdita si po ja kaloni kam nevoj per ju.fillova procesin e formatimit te pc ne momentin kur zgjell cil particion te formatoj atu gabove dhe shive te 2 pzrticionet C D po nuk i kam formatuar thjesht i kam shi e me ka dal ne nje particion te vetem po jo i perdorshem pra i pa njoftur Unllokated a ka ndo nje rruge per ta ndrqur gabimin pra per ta krijuar edhe nje her at particion po pa formatuar ose njo nje programn i cili mund ti marr dokumentet qe kisha ne D

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    e zgjilla problemin faleminderit tema mund te mbyllet ja kaloshi mir

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Mer uneraser ose undelete jane programe falal edhe lidhe hdd ne nje kompjuter tjeter. Shif nese te bejne pune. Nese jo na thuaj te te japim nje program me te specjalizuar.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    ardi 22 ti te pakten na trego zgjidhjen e problemit qe nese na ndodh edhe neve bile te dijme se si te veprojme....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    jo po un nuk e kam vashdu procesin e formatimit thesgt kam shi si particione C dhe D keshtu qe e inshtalove xp ne nje hdd tjeter dhe hdd qe kisha shi nuk me njifte hyq eshte normale se e kisha shi po me programin getdataback for ntfs i mora te qiha dokumentet njashti si i kam pas para shimjes se particioneve ky program eshte fri ne internet me u downlado po per rekuperin duhet nr serial kush ka nevoj per te te me thoj se ja dergoj.gjith te mirat ja kaloshi mir

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •