Close
Faqja 108 prej 238 FillimFillim ... 85898106107108109110118158208 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,071 deri 1,080 prej 2377
    Hap c:\boot.ini dhe fshi sistemet qe do te fshish nga lista , por fshirja e plote behet si tha valdeti.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cfare eshte nje OS ?

Nje OS esht enje hale me file qe ngarkohen ne sistem gjate startimit. Kush i ngarkon keto file Boot Manager. Nga e di boot Manager ku ti mare keto file? i mer nga Boot.ini. Fshi rekordin nga boot.ini do te thote qe OS eshte i fshire jo funksjonues. ne kete menyre mund te deletim filet e keti OS sipas deshires. formatimi nuk eshte menyra e vetme per ta fshire po eshte menyra me e thjeshte e me e ssigurte per nje diletant.

Ardi

P.S. Deri tani nuk kam pare asnje kod nga file boot.ini
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Faleminderit Valdet Shala se aty gjeta shume material qe mund te me ndihmoi......
    Faleminderit te gjithve per mundimin.......
    Aldi Shuli

Shq!pt@r D3R1 nė FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Provo Te fshish Pjesen e HD qe ke te instaluar windowsin dhe shtoje serisht ate pastaj thjesht instalo windows

Ja ku jam, mua mė dėrgo!
    Anėtarėsuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Jumper varet nga lloji i hdd. Shumica e Maxtoreve psh, e kane per master, poziten e jumper ne dy pinat e para afer ATA connectorit. Por secili lloj e ka te shenuar me nje tabele se si duhet vendosur urat (jumpers) per cs, master apo slave.
    Me duket qe nuk funksionon cable-select nese provon te lidhesh ne te njejten ATA-cable me nje tjeter pajisje qe tashme nuk eshte cable-select por master ose slave.
    ... njerėzitė deshnė mė tepėrė errėsirėnė se dritėnė; sepse punėrat' e atyreve ishinė tė-liga.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Per mendimin tim Rami nuk ka lidhje ,ajo ka te bej me HDd , mund ta besh si tha francovice po do rrish me merak per HDD , provoje te besh boot nga 1 cd dhe formatoje fare hdd (ntfs) dhe shiko si do punoje.
    Realisht une e kam bere format HDD-ne por vetem particionin c: dhe jo te gjithin pasi une e kam te ndare ne particione, dhe ndeshi me te njejtin problem. Mos duhet ta formatoj te gjithin d.m.th ta shnderroj ne nje te vetme dhe pastaj ta rindaj perseri?
    Kam provuar dhe ta bej disable nga BIOS por se gjej ate opsion gjanem....

WR
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2008
    Postime
    52
    problemi u rregullua pasi cd-ja i kish pasur fajet e mora nje cd te re edhe problemi u zgjidh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Me pak fat formatoje te gjithe HDD dhe ndaje po ne particione pa e formatuar perseri... duke i fshire particionet gjate formatimit duke shtypur D... dhe duke krijuar perseri Particione duke shtypur C...

Pac Fat!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2008
    Vendndodhja
    Middle East
    Postime
    243
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    E treta: gjej nje CD instaluese te re, sepse kjo te paska ikur per lesh.
    Po te Faliminderoj une ne vende te Arbnorit pasi qe aj paska harruar

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Dua tė blej njė hard disk tė jashtėm 1 TB, por kam frikė

Kam nje laptop Toshiba me nje 1.7 procesor Intel centrino dhe me ram 1g dhe me hard disk 100gb.
    Doj te blija nje hard disk te jashtem por kam frike nese ndikon hardisku tek rami ose ne pergjithesi kur ta lidh me pc , hardisku qe dua te blej eshte shume i madh dhe kam frike eshte te 1T byte .
    Po jap dhe prestacione e hardiskut :

http://compraonline.mediaworld.it/we...egory_rn=11302

OSE http://compraonline.mediaworld.it/we...egory_rn=11302

Pres mendimin e eksperteve (jo fillestareve ).
    Faleminderit.
    Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •