Close
Faqja 10 prej 238 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 2377
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Sa per fsheje te gjerave, merr ndonje program si Folder Lock dhe mbylle me celes (password). Jipja nje emer si "Folder Number 1" edhe mbylle, e s'do kete bir nene qe do ta hap. Mjeshter apo amater. Nuk ke nevoje ta fshehish gjithe particionin, po prape eshte zgjidhja jote.

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Roni,

Ndarja e hard diskut ka shumė benefite dhe unė pėrmėnda disa prej tyre mė lart. Lexo faqen mė poshtė pėr avantazhet qė sjell ndarja e hard disqeve.
    http://partition.radified.com/partitioning_2.htm
    Edi

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    Cuna ! deshtova te gjoja qe e mendoja me te lehte.......

Particionova HD pa problem dhe filova instalimine WinXP e cila u be pa probleme gjithashtu.
    Mbas pak kohe qe po punoja me komp. me dilte nje dritare gri e windows-it dhe me lajmeronte: qe nje instance e windows do te mbyllet ( me duket se u quante Iss apo dicka e tille) dhe ju keni kohe 30 sek qe te siguroni punen se window do te fiket.

Kjo gje nuk ndodhte kur komp. nuk ishte ne internet, apo kur une e bllokoja internetin me firewall. Me pas nga gjithe programet qe dilnin ne internet bllokoja vetem nje program qe me dukej pergjegjes per fikjen e windows-it (mbb.exe apo dicka te tille) dhe komp. nuk me fikej.
    Gjithsesi e pashe qe su vazhdote keshtu dhe i kercita nje te riinstalume Win 98.
    Vetem se me mundon pyetja PSE?
    - mos nr qe une futa gjate instalimit eshte blacklisted nga MS
    - mos programi nuk eshte kopjuar ne regull.
    - apo ndonje konflikt tjeter qe ndoshta se kuptova dot?
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

i/e regjistruar Maska e nirloo
    Anėtarėsuar
    21-08-2004
    Postime
    13
    Citim Postuar mė parė nga AsgjėSikurDielli
    Sa per fsheje te gjerave, merr ndonje program si Folder Lock dhe mbylle me celes (password). Jipja nje emer si "Folder Number 1" edhe mbylle, e s'do kete bir nene qe do ta hap. Mjeshter apo amater. Nuk ke nevoje ta fshehish gjithe particionin, po prape eshte zgjidhja jote.
    e kam nje program te tille po nuk ja vlen te rrish te vesh paswordin sa here dua ta hap ate kartelen. kurse keshtu mjafton te shkruaj vetem shkronjen e njesise tek adresa e explorerit dhe je brenda.
    gjithesesi per kartelat me permbajtje shume te rendesishme edhe une perdor pasword.

Attenzione!!!
    il sistema non ha rilevato nessuna tastiera.
    premere F1 per la guida

i/e regjistruar Maska e nirloo
    Anėtarėsuar
    21-08-2004
    Postime
    13
    per ate qe te fiket kompiuteri duhet te instalosh nje update nga siti i windows.
    eshte nje worm qe ben qe te fiket kompiuteri vete mbas 60 sek.
    ne rast se te niset prape duhet te shkosh shpejt tek start\run dhe te shkruash shutdown -a ose po nuk e beri shko tek start\run dhe shkruaj cmd do te te hapet DOS-i dhe aty shkruaj shutdown -a
    kjo do ndaloje qe te fiket kompiuteri.
    per te instaluar update-in shko ketu dhe shkarko programin. kujdes duhet te zgjedhesh edhe gjuhen qe ka windows-i yt se ka versione te ndryshme per windows te ndryshem.

Attenzione!!!
    il sistema non ha rilevato nessuna tastiera.
    premere F1 per la guida

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2004
    Postime
    18

Ju lutem!URGJENCE!

Kam nje hard disk 40 GB dhe e futa tek kompjuteri im.Biosi e njef mirepo windows-i jo.E bej me fdisk dhe kur shkoj tek opsioni 5 Change current fixed drives dalin dy hard disqe i imi me drivin C: dhe tjetri pa drive, por del usage 100% dhe size 38 GB.Kur e zgjedh per ta ndryshuar del unable to acces disk drive 2.Tani ky hard disk ka 2 particione njeri eshte NTFS dhe tjetri extended DOS partition.Qellimi im eshte qe ti marr te dhenat dhe fundja t'i fus format.A po se harrova qe te punosh me fdisk duhet patjeter qe hard disku te jete i formatuar? Besoj te mos kem harruar gje!Ju lutem me ktheni pergjigje sa me shpejt!JU LUTEM!!!!!!!!!

Shqiperia Etnike Maska e shoku_sar
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    176

mbase

provo njehere kete:

pasi futesh me fdisk
    delete partition(primary &logical)
    ctrl+alt+del to restart
    hit or varet nga sistemi
    change boot sequence to cd rom first
    fute cd e windows qe do instalosh
    dhe vazhdo me procesin e krijimit te partitions dhe format dhe ne fund install
    te uroj fat
    Nuk lejohen adresa Interneti ne firme. Stafi i Forumit.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    nje mundesi tjeter eshte se mbae windowsi nuk ta njef si hardisk .. edhe duhet ta instalosh si harddrive te ri .. nese nuk ke fat provo te perdorsh nje program si partition magic ose nje gje te tille
    je detaje me te sakta reth kesaj qe thashe une
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nqs disku qė kėrkon ti marrėsh tė dhėnat ka pasur windows tė rregullt, mėnyra mė e mirė ėshtė qė ta vendosėsh si diskun e parė (tė zėvėndėsojė tėndin) dhe tėndin ta vėsh si diskun e dytė.

Nqs ēdo gjė ėshtė nė rregull ti do mund tė hapėsh windowsin qė ka disku i ri dhe aty ke mundėsinė tė ruash skedarėt nė CD, internet, ose duke i hedhur nė diskun tėnd.
    Kur tė jesh gati pėr ta formatuar, vėr diskun tėnd sic ishte dhe tė riun vėre nė vėnd tė dytė.

Pastaj futu me fdisk si mė lart, fshi nė fillim logical drives, pastaj fshi extended, pastaj fshi primary. Pasi i ke fshirė, nga fdisk zgjidh menunė qė krijon pjesė tė reja (menuaja e parė mė duket - create primary partition) dhe cakto pėrmasat sipas dėshirės.
    Edi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-05-2004
    Postime
    18

Sqarim per hard diskun!(help)

O edspace! Hard disku i ri qe mora ka pasur win xp tek njeri particion dhe tek tjetri disa informacione qe e mira ishte qe ti merrja perseri dhe vetem informacionet e particionit te dyte dua, i cili eshte extended DOS partition.Kam idene qe nqs winxp ose hard disku i ri do punonte do me jepte zgjidhje qe cilin Os do te perdoresh (Une kam win 98), por nuk me del.Nqs mund ta bej hard diskun qe mora te pare si mund ta bej?A edhe nje gje tjeter!Kam partition magic 8.0 dhe gjithmone sa here kam probleme me har disqe gjithmone nuk me hapet.Edhe kur kisha ate prolemin e pare nuk mu hap.Pastaj pasi e rregullova me fdisk u hap.Edhe tani te njejten gje ben.Te lutem me ndihmo se me iku menja, ktu si bohet i gjo sbohet tjetra. Ej une arrita ti fshi ato partitionet por nga fdisku i dos-it dhe me pas kur e hapja prap fdisk me dilnin sic ishin ne fillim pa ndryshimet qe kisha bere, ndersa me fdiskun e win me dilte unable to acces drive 2(hard disku i ri).Rrofsh!

Faqja 10 prej 238 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •