Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Në Korçë shfaqen parulla anti-çame

Korçë, 25 mars - Persona të paidentifikuar kanë shkruar me shkronja greke mbi parullat pro- Çamërisë, duke mbështetur deklaratat nacionaliste të bëra nga konsulli grek në Korçë, Theodoros Ikonomus, raportoi televizioni Ora News.

Pas grisjes dhe dëmtimit që u është bërë posterëve të Aleancës “Kuq e Zi” në pjesë të ndryshme të qytetit, një tjetër veprim ka ardhur për t’iu kundërpërgjigjur grumbullimit të mijëra firmave të qytetareve pro nismës së kësaj aleance.

Mbi parullat “I Love Çamëria” shkruhet në greqisht “Zito Pituli”, ku sipas gojëdhënave Pituli ishte një pushtetar i cili ka tentuar shfarosjen e çamëve.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Elti Cani
    Anëtarësuar
    11-12-2010
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

Korçë, 25 mars - Persona të paidentifikuar kanë shkruar me shkronja greke mbi parullat pro- Çamërisë, duke mbështetur deklaratat nacionaliste të bëra nga konsulli grek në Korçë, Theodoros Ikonomus, raportoi televizioni Ora News.

Pas grisjes dhe dëmtimit që u është bërë posterëve të Aleancës “Kuq e Zi” në pjesë të ndryshme të qytetit, një tjetër veprim ka ardhur për t’iu kundërpërgjigjur grumbullimit të mijëra firmave të qytetareve pro nismës së kësaj aleance.

Mbi parullat “I Love Çamëria” shkruhet në greqisht “Zito Pituli”, ku sipas gojëdhënave Pituli ishte një pushtetar i cili ka tentuar shfarosjen e çamëve.
    Po degjojme shpesh qe po perdhoset emri i korces sepse korcaret na dashkan te marrin pashaporta greke e te behen greke. Jane vetem shpifje te gojeve te liga qe kan zili korcen apo ku di un ca kerkojn.Jam nga korca e personalisht nuk kam degjuar ndo1 korcar te thote jam grek por thone me plot goje qe jane SHQIPETARE dhe pranojne qe marin pensione greke kjo per shkak se jane vllehe.Ne korce as ka pasur as ka greke me origjine(bile shajne e shfryje gjith diten fjale te keqia per greket se kan pasur fatin e keq ti njohin te paret greket) por thjesh shqiptare me pashaporta greke e sa per ate qe shkruan me sipeer as ta marr fare per baze se ska asnje arsye qe te ngrihen parrulla anti came ne korce per kundrazi jan ber shpesh protesta anti greqi.E ti mor shok shikoe e njer informacionin mos e ke marr te gabuar se qe nga fotoja e ke nisur mbrapsht.NE ATE FOTO NUK ESHT KORCA.
    Feja e ka vendin tek Bota Shpirterore, per sa kohe pengon shkencen dhe verbon mendimin e lire.

i/e regjistruar Maska e bourn
    Anëtarësuar
    02-06-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

une jam nga korca dhe ajo parulle qe thote i love cameria ndodhet nga varet e francezeve ne korce .para 2 javesh une duke dale rastesisht shetitje e vura re kte gje dhe siper saj ishte shkruar zito pituli dhe ishte fshire fjale L. ove cameria.por zito ne greqisht do te thote rofte dhe pituli ka qene nje coban shqiptar nga fshati butke ku se bashku me sali butken u bene ortake te dy .te dy ishin njerez pa moral e pa norma .kjo eshte histori e gjate dhe pituli ka bere masakren me te madhe ne cameri ,ku edhe lumi u be i kuq ,ai nuk kurseu as foshnjat .por ate nuk e kane bere korcaret por greke qe kane kaluar rastesisht ne ate ruge dhe e kane pare parullen LOVE CAMERIA. ose ndonje ekstremist pro grek.ju shpesh here ngatroni kristjanizmun me greqine ,por gaboheni ,ska lidhje fare .eshte njesoj sikur te themi qe muslymanet jane turq .shqiptaret jane shqiptare dhe feja e tyre e vertet eshte e krishtere

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •