Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

Gruaja më e pafat në botë

[ Kuriozitete ]

31-vjeçarja Kerry Graves dhe 37-vjeçari Matthew Breach qëndronin bashkë prej kohës së universitetit dhe ishin të martuar prej disa vitesh, por Kerry vendosi se martesa e tyre ishte shumë e mërzitshme dhe se Matthew ishte përtac në krevat, kështu që vendosi të ndahej.

Disa ditë pas ndarjes, Matthew fitoi në llotari 18 milion stërlina, ndërsa Kerry është duke jetuar në një apartament të ndarë me të tjerë me të dashurin e saj të ri, Travis, i papunë pasi internet kafeja e tij falimentoi.
    Nëse Kerry do të kishte pritur edhe disa ditë për t’u divorcuar, ajo do të kishte fituar një pjesë të kësaj shume.

”Mendoj se do të zgjidhet si femra më e pafat e të gjithë Britanisë së Madhe. Ajo qëndroi me Matthew për shumë kohë dhe kaluan momente të vështira, por vetëm tani ai u bë i pasur”, deklaroi një mike e gruas, ndërsa nëna e milionerit u shpreh me cinizëm: “Na vjen keq, neve gjithmonë na kishte pëlqyer ajo vajzë”.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    [ Kuriozitete ]

31-vjeçarja Kerry Graves dhe 37-vjeçari Matthew Breach qëndronin bashkë prej kohës së universitetit dhe ishin të martuar prej disa vitesh, por Kerry vendosi se martesa e tyre ishte shumë e mërzitshme dhe se Matthew ishte përtac në krevat, kështu që vendosi të ndahej.

Disa ditë pas ndarjes, Matthew fitoi në llotari 18 milion stërlina, ndërsa Kerry është duke jetuar në një apartament të ndarë me të tjerë me të dashurin e saj të ri, Travis, i papunë pasi internet kafeja e tij falimentoi.
    Nëse Kerry do të kishte pritur edhe disa ditë për t’u divorcuar, ajo do të kishte fituar një pjesë të kësaj shume.

”Mendoj se do të zgjidhet si femra më e pafat e të gjithë Britanisë së Madhe. Ajo qëndroi me Matthew për shumë kohë dhe kaluan momente të vështira, por vetëm tani ai u bë i pasur”, deklaroi një mike e gruas, ndërsa nëna e milionerit u shpreh me cinizëm: “Na vjen keq, neve gjithmonë na kishte pëlqyer ajo vajzë”.

Ama pertac paska qene aaa
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ama pertac paska qene aaa
    ...po qe de , dikush e ka nafakan qeter kund ...

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    priten venat per shume me pak se kaq
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

''bishti i qenit,bisht qeni mbetet''-edhe pas 18 milione sterlinash!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    ta kishte ditur ajo dreq kishte ndenjur dhe pak kohe
    Upsssssss shume pa shans kjo shejtanka
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    E pafatë më të ,e pafatë pa të !lol
    Nuk jam unë që ju thërras ,por jeni ju që vini tek unë!

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    Pa fat ajo ka lind , pa fat ajo ka me mbete , pa fat ajo do te jetoje , pa fat deri sa te jete kjo jete !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •