Perderisa shqiperia flen
Me sa di une shqiperia nuk e ka monopolin mbi keto troje shqiptare mbase shqiperi edhe nuk i deshiron ato se ne te kunderten do te bente ndonje gje per ato troje por jo kot tash e 100 vite nuk e ka rruar dhe nuk e rruan ****** per ato troje keshtuce edhe duhet te gjinden alternativa te reja perderisa vendet tjera bejn lufte per ti mbajtur ato troje shqiperia nuk i deshirone ase si dhurat ather ketu kemi nje problem te madhe dhe problemi esht se shteti shqiptare nuk kontrollohet nga shqiptare por nga at qe ceka ne ate shkrimin me larte ne te kunderten ky shtet do te kishte ne Top agjend qeshtjen kombetare deri sa nuk esht keshtu ather ky shtet e humbe te drejten te jet prijesi apo edhe pronari legjitim i ketyre trojeve .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prishtina.C : 28-03-2011 mė 14:18
Jo, nuk duhet te bashkohen! Me mire jemi dy vende, dhe me siguri me te pasura dhe me dy vota ne organizatat nderkombetare. Jam me ministrin Haxhinasto.
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
Patjeter duhet te bashkohem sepse vetem ather do mund tju dalim zot trojeve tona dhe ti mbrojm ato ,Kosova smund te behet e pavarur pa u bashku me Shqiperin e as Shqiperia smund te behet e fort pa u bashku me Kosoven
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Une votova per PO te madhe ,por me kte politike qe ndjekin politikanet tane veshtire te realizohet me brezin tone.
....qysh i pari kam votu per Jo
....e para vot per Jo u kan vota jem ....jam krenar per kete....![]()
Spo muj dhe spo du me i kuptue njerezit qe jane kunder.
Eshte krejt normale te bashkohemi, dhe per ate votova me nje pergjigje te thjesht PO.
Krijoni Kontakt