Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    nisja e duhanit nga ana ime ?????? si te gjithe te tjeret ka vazhduar me ndonje cigare ne ambjentet shkollore,kafe etj...edhe pse jam munduar shume here qe ta le nuk ia kam arritur qellimt ..se eshte nje shprehje qe thote (duhani eshte shoku i jetes qe nuk te braktis atehere kur ke nevoje per shoqeri ) dhe jane plot 5 vite qe e kam shok te ngushte duhanin dhe nuk me ka braktisur .....edhe pse e di qe eshte i demshem per shendetin tim edhe te atyre qe me rrethojne ..... edhe ju qe jeni tashme ne adoleshence e keni ndezur ndonje cigare kur keni qene te merzitur ose edhe thjesht per ta provuar.......

i/e regjistruar Maska e Kila_16
    Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    kenshiro nuk eshte miku jot eshte vrasesi jot .... po ti duhet te mendohesh me shum ta lesh se un smendoj se je perpjekur sa duhet

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    opo lere ca na kujton drogen tani
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga KENSHIRO_MATJAN Lexo Postimin
    nisja e duhanit nga ana ime ?????? si te gjithe te tjeret ka vazhduar me ndonje cigare ne ambjentet shkollore,kafe etj...edhe pse jam munduar shume here qe ta le nuk ia kam arritur qellimt ..se eshte nje shprehje qe thote (duhani eshte shoku i jetes qe nuk te braktis atehere kur ke nevoje per shoqeri ) dhe jane plot 5 vite qe e kam shok te ngushte duhanin dhe nuk me ka braktisur .....edhe pse e di qe eshte i demshem per shendetin tim edhe te atyre qe me rrethojne ..... edhe ju qe jeni tashme ne adoleshence e keni ndezur ndonje cigare kur keni qene te merzitur ose edhe thjesht per ta provuar.......
    Mua me ndodh e kunderta. Me pihet cigare kur jam ne qejf. Meqe ra fjala nuk e pi cigaren dhe atehere kur me vjen keshtu kot si pa lidhje per ndonje cigare s'kam me vete dhe e le fare.
    Feelings change - memories don't.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Citim Postuar mė parė nga Kila_16 Lexo Postimin
    pranvera bica dhe pak privatesi duhet :P
    Une mendoj se duhet privatesia, por ne ambiente private dhe jo ambiente te tilla publike si shkollat, ku vec per arsye sigurie mund te interpretohet venia e camerave. Do te bej aq mire sa do te kete rezultate te menjehereshme dhe bravo nese e ben kete.
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63
    arkia nuk jam kunder po beja shaka po ne te vertete do na duhet te ndalojme shum gjera si psh sdo i bejme dot karriken pis mesuesit :d

hhahahahhahh hh ketyre gjonave ju jka ikur koha :P

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    shumica si perballojne dot keshtu qe sbesoj te jete fenomen i perhapur , me problem jane hormonet e cupave dhe djemkave te veckel lol , jane bere shume horny qe tani loool

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Tani qe Basha do te vere kamera ne cdo cep te shkollave dhe te Tiranes... do kete nje ulje te ketyre fenomeneve negative qe kane pushtuar adoleshentet ane e mbane vendit...Amen!

T'i kesh nen kontroll veē, nuk do te thote te kesh zgjidhur problemin..
    https://www.behance.net/robberysk1100

Anėtarėsuar
    21-02-2011
    Vendndodhja
    Burrel
    Postime
    63

Red face

Citim Postuar mė parė nga KENSHIRO_MATJAN Lexo Postimin
    hhahahahhahh hh ketyre gjonave ju jka ikur koha :P
    se nuk je me ne shkoll ti kenshiro prandaj po ne i bejme akoma un kete vit i kam bo presorit kujdestar karriken pis me pluhur shkumsi .. dhe ai shkoj e u ul aty se pa fare ahahahahah ...................

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •