Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Jo qe e kemi perjetu ne, por po e perjetojme ende dhe kujt i han per kete? Vetem para pak ditesh, nje femij u vra pikerisht nga serbet mu ne mes te Kosoves, ke reaguar ti? Ke ndjer dhembje per te? Ke shkruar ndonje fjale rreth tij?
    Natyrisht qe kam ndje dhembje une te tregova se nuk jam bish e eger por jam njeri qe i dua njerzit dhe te gjithve ju dua te miren

Sic thote populli... "ne jemi bira e fundit e kavallit"... ne as nuk na ndegjon kush, e as nuk kemi fuqi t'i bejm gje dikuj e aq me pak Amerikes. Tek e fundit ajo na shpetoi dhe per kete se paku duhet ta mbyllim gojen, e mos tja marrim fytyren vetit.
    KURRRRRR sdo ta mbyll gojen nese e shoh nje terrorist duke masakru dhe torturu njerz te pafajshum edhe sikur te jet ai babai im kete ma ndalon feja ime dhe sma mban fytyra ime ,e ti mbylli syt dhe perkrahi krimet e tyre mirpo mos harro se me perkrahjen e tyre edhe ti je pjesmarrs ne vrasjen e miliona njarzve ne vitet e fundit ,fytyren ja marrim vetes nese genjejm nese vrasim dhe perkrahim kriminelet por kurr sdo ja marrim fytyren vetit nese themi te verteten dhe mbrojm dhe perkrahmi paqen ne gjith poten

zoti eshte mbi te gjitha o master sepaku mund te lusim zotin qe tju ndihmoj ,e dyta zoti na ka urdheru qe nje gje te keqe nese smund te ndalojm sepaku duhet denuar dhe urrejtur me goj e zemer kete kemi mundsi te bejm

Jo ore palestinez e afgan, por shiptar po masakrohen...e ne komunitetin musliman as edhe nje teme nuk e ke te hapur rreth dhunes ndaj shqiptareve, as edhe 1 !!! Une nuk e thash askund se jam kunder palestinezeve e afganeve, ehde une ndjej bashk me ty per ato viktima, por jam per ate qe se pari te bashkndjejm per viktimat tona qe i kemi ne shtepine tone, pastaj te mirremi me te tjerat.
    ne bashkndjejm gjithmon kemi dhen gjithqka kemi dhen pasurin dhe me te dashurit tan dhe prap jemi te gatshum te japim gjithqka edhe jeten per te mbrojt bashkombasit tan ,nders per afganet irakianet e palestinezet nuk kemi dhen asgje as edhe nje cent vetem i kemi perkrah dhe kemi denu dhunen ndaj tyre dhe kemi deshir qe ti shohim edhe ata te lir

qka dreqin je ti a po thu qe je musliman pse shap tema te tilla une kam hap tema te tilla por skam pas asnje koment kan hap edhe shum musliman te tjer por ti ndoshta je i verber dhe nuk i sheh je i prirut ti shohesh vetem te kqijat dhe vetem kur te permendet fjala amerik ,sepse temat qe mirren me porblematiken shqiptar nuk komentohen sepse aty ska material per tu perla ne mes vete

Nuk e kuptoj cfar qenka ajo qe "une po i bejsha keto komente" sipas teje. Kurse mendimin nuk ta mohoj, thjeshte edhe une e dhash mendimin tim dhe asgje me shum as me pak.
    je i prir qe gjithmon te na perqeshehs dhe te na kundershtosh sepse kete ta meson feja jote

edhe nje her te them se feja ime ndalon dhunen por edhe ndalon qe te perkrahet dhuna
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Jam njeri qe ndjej dhembje kur i shoh njerzit e masakruar te torturuar ...
    Ti me keto shqetesime do te perfundosh si ai Arid Uka nje dite. Shqetesohu more per veten si ti je nje zero per popujt e Lindjes. Mos u merziten ata ne Afganistan apo tjetret per ate tipin qe sot kalbet dikun ne burg.

Shqetesohu per veten dhe popullin tend, me mire, se sot te gjithe neve me na zhduke shkau ata popujt e Lindjes pese cente s"i japin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 25-03-2011 mė 17:54

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    [QUOTE=ximi_abedini;3051616]
    Natyrisht qe kam ndje dhembje une te tregova se nuk jam bish e eger por jam njeri qe i dua njerzit dhe te gjithve ju dua te miren
    I don te gjithe, por merresh vazhdimisht vetem me njerezit e lindjes, perkatesisht merresh vetem me ata qe jane viktim e Amerikes, jo per ate qe te dhimbsen ata shume, por qellimi eshte Amerika, te flasesh kunder Amerikes.

KURRRRRR sdo ta mbyll gojen nese e shoh nje terrorist duke masakru dhe torturu njerz te pafajshum edhe sikur te jet ai babai im kete ma ndalon feja ime dhe sma mban fytyra ime ,e ti mbylli syt dhe perkrahi krimet e tyre mirpo mos harro se me perkrahjen e tyre edhe ti je pjesmarrs ne vrasjen e miliona njarzve ne vitet e fundit ,fytyren ja marrim vetes nese genjejm nese vrasim dhe perkrahim kriminelet por kurr sdo ja marrim fytyren vetit nese themi te verteten dhe mbrojm dhe perkrahmi paqen ne gjith poten
    ti o spo kupton, o sdon me kuptu. Nuk thash te mbyllesh gojen, por thash pse nuk mirremi edhe me problemet tona kombtare, shoqrore, etj etj nuk mund t'i numroj sa problemet i kemi, por gjithnje kapemi per Ameriken.
    ne bashkndjejm gjithmon kemi dhen gjithqka kemi dhen pasurin dhe me te dashurit tan dhe prap jemi te gatshum te japim gjithqka edhe jeten per te mbrojt bashkombasit tan ,nders per afganet irakianet e palestinezet nuk kemi dhen asgje as edhe nje cent vetem i kemi perkrah dhe kemi denu dhunen ndaj tyre dhe kemi deshir qe ti shohim edhe ata te lir
    Kemi dhene, por nuk po japim me. Bashkkombasit tu e te mi jane ende refugjat dhe nuk guxojn te kthehen ne tokat e tyre. Pse nuk shtrojme kete qeshtje ne forum?
    qka dreqin je ti a po thu qe je musliman pse shap tema te tilla une kam hap tema te tilla por skam pas asnje koment kan hap edhe shum musliman te tjer por ti ndoshta je i verber dhe nuk i sheh je i prirut ti shohesh vetem te kqijat dhe vetem kur te permendet fjala amerik ,sepse temat qe mirren me porblematiken shqiptar nuk komentohen sepse aty ska material per tu perla ne mes vete
    Heret fillove te nxehesh, dreqin mbaje per vete. Ti hap tema te tilla vetem pse ata (viktimat) jane musliman? Me heret the se ndjen dhembje per te gjithe (perfshire serbet, katoliket, amerikanet), e tash me pyet pse nuk hapi tema te tilla pasi jam Musliman? Dmth sipas teje smund te jesh musliman e te jesh pro amerikes? phaaa

je i prir qe gjithmon te na perqeshehs dhe te na kundershtosh sepse kete ta meson feja jote

edhe nje her te them se feja ime ndalon dhunen por edhe ndalon qe te perkrahet dhuna
    o xim o, pse more burr vazhdimisht i jep bisedes kahje fetare?

Une te kam thene, jam musliman, por kjo sdo te thote se jam kunder amerikes. Amerika me ka shpetuar jeten mua dhe familjes sime, dhe kete nuk do t'ia harroj kurre per jete. E kam pare vdekjen me sy shume here, dhe ia di vleren kesaj lirie qe e shijoj sot, e qe eshte pjeserisht merite e vet Amerikes.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •