[QUOTE]Natyrisht qe kam ndje dhembje une te tregova se nuk jam bish e eger por jam njeri qe i dua njerzit dhe te gjithve ju dua te miren
KURRRRRR sdo ta mbyll gojen nese e shoh nje terrorist duke masakru dhe torturu njerz te pafajshum edhe sikur te jet ai babai im kete ma ndalon feja ime dhe sma mban fytyra ime ,e ti mbylli syt dhe perkrahi krimet e tyre mirpo mos harro se me perkrahjen e tyre edhe ti je pjesmarrs ne vrasjen e miliona njarzve ne vitet e fundit ,fytyren ja marrim vetes nese genjejm nese vrasim dhe perkrahim kriminelet por kurr sdo ja marrim fytyren vetit nese themi te verteten dhe mbrojm dhe perkrahmi paqen ne gjith potenSic thote populli... "ne jemi bira e fundit e kavallit"... ne as nuk na ndegjon kush, e as nuk kemi fuqi t'i bejm gje dikuj e aq me pak Amerikes. Tek e fundit ajo na shpetoi dhe per kete se paku duhet ta mbyllim gojen, e mos tja marrim fytyren vetit.
zoti eshte mbi te gjitha o master sepaku mund te lusim zotin qe tju ndihmoj ,e dyta zoti na ka urdheru qe nje gje te keqe nese smund te ndalojm sepaku duhet denuar dhe urrejtur me goj e zemer kete kemi mundsi te bejm
ne bashkndjejm gjithmon kemi dhen gjithqka kemi dhen pasurin dhe me te dashurit tan dhe prap jemi te gatshum te japim gjithqka edhe jeten per te mbrojt bashkombasit tan ,nders per afganet irakianet e palestinezet nuk kemi dhen asgje as edhe nje cent vetem i kemi perkrah dhe kemi denu dhunen ndaj tyre dhe kemi deshir qe ti shohim edhe ata te lirJo ore palestinez e afgan, por shiptar po masakrohen...e ne komunitetin musliman as edhe nje teme nuk e ke te hapur rreth dhunes ndaj shqiptareve, as edhe 1 !!! Une nuk e thash askund se jam kunder palestinezeve e afganeve, ehde une ndjej bashk me ty per ato viktima, por jam per ate qe se pari te bashkndjejm per viktimat tona qe i kemi ne shtepine tone, pastaj te mirremi me te tjerat.
qka dreqin je ti a po thu qe je musliman pse shap tema te tilla une kam hap tema te tilla por skam pas asnje koment kan hap edhe shum musliman te tjer por ti ndoshta je i verber dhe nuk i sheh je i prirut ti shohesh vetem te kqijat dhe vetem kur te permendet fjala amerik ,sepse temat qe mirren me porblematiken shqiptar nuk komentohen sepse aty ska material per tu perla ne mes vete
je i prir qe gjithmon te na perqeshehs dhe te na kundershtosh sepse kete ta meson feja joteNuk e kuptoj cfar qenka ajo qe "une po i bejsha keto komente" sipas teje. Kurse mendimin nuk ta mohoj, thjeshte edhe une e dhash mendimin tim dhe asgje me shum as me pak.
edhe nje her te them se feja ime ndalon dhunen por edhe ndalon qe te perkrahet dhuna
Krijoni Kontakt