Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar Maska e Ndoshta
    Anėtarėsuar
    31-10-2010
    Postime
    247
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Une gjykohem kur i quaj Arab, Hashkali e ksi gjera...

Po ne anen tjeter nuk kan fakte kunder meje se un po shpifi kunder tyre, te pakten shiko se me qfar pun mirren gjith diten dhe vertetohet fjala ime.

Ta them une pergjigjen, si rruhet fare ketyre per Shqiptari, e mbajn Shqiptarin si kozmetik per propaganda fetare, ketyre i dhemb zemra per palistanezet , pakistanezet arabet etj....
    Degjo djalosh nuk flitet vetem per ARAbet por edhe per Vietnamezet Afrik etc gjith terrorin qe ushtron mbi gjith ata popuj te pa fajshem e qe asnje here nuk i esht rreziku interesi i Amerikes...Mundsisht nese don te flasesh per debate te kota si ky shoku yt master... ateher hapeni ni tem e debatoni,e leje temen te vijon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ndoshta : 25-03-2011 mė 09:00
    " Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Degjo djalosh nuk flitet vetem per ARAbet por edhe per Vietnamezet Afrik etc gjith terrorin qe ushtron mbi gjith ata popuj te pa fajshem e qe asnje here nuk i esht rreziku interesi i Amerikes...Mundsisht nese don te flasesh per debate te kota si ky shoku yt master... ateher hapeni ni tem e debatoni,e leje temen te vijon.
    "Demokracia " Amerikane

QKA KA LIDHJE "Demokracia " Amerikane ME TOLERANCEN FETARE ?????????

Hup qele temen ne vend tejter.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

i/e larguar Maska e Traboini
    Anėtarėsuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar mė parė nga Ndoshta Lexo Postimin
    Shume shpejte me ndihmen tende, imam Krasniqit, mjekrrocave si ti, do te dalin ne skene prap Arid Uka, vellezer Duke etj. Derisa politikanet tone shkojne si mjerana tua pallur "Rrofte Amerika", keshtu mendojne dhe enderrojne mjekrrocat tone. Ne vend se Falemnderit Amerike, do te dali "Death to Amerika".....

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    mo zot ma keq

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    edhe kete po e quajn drejtesi dhe keta terrorist po i quajn paqerujtes

cka mendon populli amertikan per ushtrine e vet,a eshte ushtria amerikane poliklinike e te semurve psiqik apo vlera e popullit amerikan?

Kete nuk po e bejn per asgje tjeter por vetem per te mbajtur nen kontroll drogen ku vitin e kaluar kan fitu nga shitja e droges 17 miliard EU

Ushtria Amerikane kerkon falje per fotot e tmerrshme ne Afganistan

http://www.spiegel.de/international/...752310,00.html

Imazhet janė tė neveritshme. Njė grup i ushtarėve tė ushtrisė amerikane nė Afganistan kanė vrarė civilė tė pafajshėm dhe mė pas janė fotografuar me trupat e tyre. Tė hėnėn, Der Spiegel botoi disa nga fotot - dhe Ushtria amerikane u pėrgjigj menjėherė me njė kėrkim falje. Megjithatė, NATO frikohet se reagimet nė Afganistan mund tė jenė tė dhunshme.
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    cfar flet o ximi ,mos bre vlla mos i etiketo paqeruajtesit dhe mbrojtesit e demokracise me terorist ,pse i ben me leqe ushtaret amerikan , ata na cliruan neve nga serbi

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Nje pjese e madhe e Kosoves ende qeveriset nga serbet, refugjat te shumte kosovar (shqiptar) ende jetojne ne pjesen jugore te Mitrovices si refugjate ne pamundesi te kthehen ne tokat e tyre. Qetniket serb 24 ore ruajne uren e mitrovices. Na kan vra e na kan pre, e askush nuk merret me kete qeshtje, kurse ne anen tjeter aq shum brengoseni per "demokracine" e Amerikes? Si ka mundesi?

Kah u erdhi kjo dashuri aq e madhe per Gazen, Irakun, Afganistanin, Egjiptin,etj e asnjeher nuk merreni me vetveten?
    Pse asnjeher nuk e permendni faktin se shume prej nesh jemi gjalle sot pikerisht fale kesaj Amerike qe po e shani?

Armikun e kemi ne dere, e ne merremi me te tjeret

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Nje pjese e madhe e Kosoves ende qeveriset nga serbet, refugjat te shumte kosovar (shqiptar) ende jetojne ne pjesen jugore te Mitrovices si refugjate ne pamundesi te kthehen ne tokat e tyre. Qetniket serb 24 ore ruajne uren e mitrovices. Na kan vra e na kan pre, e askush nuk merret me kete qeshtje, kurse ne anen tjeter aq shum brengoseni per "demokracine" e Amerikes? Si ka mundesi?

Kah u erdhi kjo dashuri aq e madhe per Gazen, Irakun, Afganistanin, Egjiptin,etj e asnjeher nuk merreni me vetveten?
    Pse asnjeher nuk e permendni faktin se shume prej nesh jemi gjalle sot pikerisht fale kesaj Amerike qe po e shani?

Por ne duhet me cliru boten , per me na cliru bota neve

Neve na rrun per gjithkend e me se paku per vetveten ....shum paqedashes jem

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin

Jam njeri qe ndjej dhembje kur i shoh njerzit e masakruar te torturuar sepse kete gje e kemi perjetu edhe ne ,edhe ata kan te drejt te jetojn o i nderuar pse tju mohojm jeten atyre ?

nuk eshte njerzore qe ti mbyllim syt dhe ti themi amerikes pasi na ke shliru ne ather torturoj dhe masakroje e gjith boten , kete kurr sdo e bej sepse nese kam deshir qe une te jetoj i lir me familjen time kam deshir te shoh e gjith boten te lir

jo master jo nje palestinez apo nje afgan qe masakrohen por edhe nje serb amerikan jehud katolik ortodoks etj nese masakrohet une do jem ne anen e tij dhe nuk do perkrahi kurr vrasesin dhe torturusin e tij edhe sikur qe ai te jet babai im ,nese sdo mund te ndihmoj keta njerz te gjor qe masakrohen anemban botes nga bishat e egra sepaku do ti perkrah dhe do te urrej ate qe po i masakron

me vjen keq master e di pse po i ben keto komente ,mirpo mos harro te gjith kemi te drejt te mendojm ndryshe dhe te ndjejm keqardhje per krimet qe sot po ndodhin ne bot, nese ne nuk do i denojm keto krime ather edhe ne do jemi pjesmarres ne to me heshtjen ton ,dhe une sdua te jem terrorist sdua te perkrah terroristat pa marr parasysh se ciles kombsi apo fe i takojn sdo te perkrah edhe sikur ai te jet babai im apo vllau im

ti je i lir master ti mund te urresh palestinezet dhe te kerkosh zhdukjen e tyre mund te urresh edhe irakianet e afganet dhe te kerkosh nga amerika qe ti shkatrroj keta popuj ,por ske te drejt dhe sduhet te te interesoj se perse ne i perkrahim keta popuj ,

Jam njeri i paqes e dua paqen por smundem te jem i qet nese kete paq nuk e shijojn gjith njerzit ne bot sepse te gjith kan te drejt te jetojn te lir ne paq. te gjith kan te drejt te zgjedhin dhe ti praktikojn fet e tyre te gjith kan te drejt te jetojn ne vendlindjet e tyre te gjith kan te drejt te udhheqin kombet dhe shtetet e tyre sepse kete ju ka dhuru zoti dhe ne njerzit skemi te drejt tju ndalojm
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Jam njeri qe ndjej dhembje kur i shoh njerzit e masakruar te torturuar sepse kete gje e kemi perjetu edhe ne ,edhe ata kan te drejt te jetojn o i nderuar pse tju mohojm jeten atyre ?
    Jo qe e kemi perjetu ne, por po e perjetojme ende dhe kujt i han per kete? Vetem para pak ditesh, nje femij u vra pikerisht nga serbet mu ne mes te Kosoves, ke reaguar ti? Ke ndjer dhembje per te? Ke shkruar ndonje fjale rreth tij?

nuk eshte njerzore qe ti mbyllim syt dhe ti themi amerikes pasi na ke shliru ne ather torturoj dhe masakroje e gjith boten , kete kurr sdo e bej sepse nese kam deshir qe une te jetoj i lir me familjen time kam deshir te shoh e gjith boten te lir
    Sic thote populli... "ne jemi bira e fundit e kavallit"... ne as nuk na ndegjon kush, e as nuk kemi fuqi t'i bejm gje dikuj e aq me pak Amerikes. Tek e fundit ajo na shpetoi dhe per kete se paku duhet ta mbyllim gojen, e mos tja marrim fytyren vetit.

jo master jo nje palestinez apo nje afgan qe masakrohen por edhe nje serb amerikan jehud katolik ortodoks etj nese masakrohet une do jem ne anen e tij dhe nuk do perkrahi kurr vrasesin dhe torturusin e tij edhe sikur qe ai te jet babai im ,nese sdo mund te ndihmoj keta njerz te gjor qe masakrohen anemban botes nga bishat e egra sepaku do ti perkrah dhe do te urrej ate qe po i masakron
    Jo ore palestinez e afgan, por shiptar po masakrohen...e ne komunitetin musliman as edhe nje teme nuk e ke te hapur rreth dhunes ndaj shqiptareve, as edhe 1 !!! Une nuk e thash askund se jam kunder palestinezeve e afganeve, ehde une ndjej bashk me ty per ato viktima, por jam per ate qe se pari te bashkndjejm per viktimat tona qe i kemi ne shtepine tone, pastaj te mirremi me te tjerat.

me vjen keq master e di pse po i ben keto komente ,mirpo mos harro te gjith kemi te drejt te mendojm ndryshe dhe te ndjejm keqardhje per krimet qe sot po ndodhin ne bot, nese ne nuk do i denojm keto krime ather edhe ne do jemi pjesmarres ne to me heshtjen ton ,dhe une sdua te jem terrorist sdua te perkrah terroristat pa marr parasysh se ciles kombsi apo fe i takojn sdo te perkrah edhe sikur ai te jet babai im apo vllau im
    Nuk e kuptoj cfar qenka ajo qe "une po i bejsha keto komente" sipas teje. Kurse mendimin nuk ta mohoj, thjeshte edhe une e dhash mendimin tim dhe asgje me shum as me pak.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •