Materialist apo idealist ?
Materialist
Idealist
Asnjera
Si budalle qe jam jam,Idealist . Jam gatuar keshtu dhe nuk ndryshoj dot.
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Hehe, sipas teje idete nga vijne? Nga truri, pse truri nuk eshte material? Nese gjithcka nuk do ishte materiale, atehere per cfare do ideoje? Nese nuk do kishte qytete materiale, njerez material etj. nuk do kishe se cfare te ideoje. Idealizmi eshte nen dege e materializmit, pyetje pa vend.
Lexo me lart. Edhe ti, ideja varet nga materia, keshtu vetem ndrysho materien perreth edhe ndryshojne edhe idete e tua. Nese ketu ne Shqiperi nuk ke asgje kundra hebrejve, po te jetoje ne Palestine do ndryshoje teresisht mendim.
IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE
Kam frik se idealizmi mundet te demtoje mendjen e njerezve edhe ti shtyje tek fete, pa menduar se vete idealizmi eshte apendiks i materializmit(gjithckase).
IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE
Ideali ndan njeriun nga kafsha.
Allahu ka thon qe me punu shum, me fitu shum, dhe me ndimu te varferit me materiale ....Nuk ka thon me ide![]()
Revolution 1848
Rezultati del gjithmone ne favor te IDEALIZMIT, mirepo praktikisht shumica jane Matrialiste
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
I ke rene pikes , por ka nga ata qe mendojne se idealizmi i prin materializmit per ate i zgjodha keto dyja . Shiko pak votimet ! Me shume se gjysma mendojne se idealizmi i prin materializmit , por pa materie ka vetem VAKUUM dhe ne vakuum a mund te ket ide ?Hehe, sipas teje idete nga vijne? Nga truri, pse truri nuk eshte material? Nese gjithcka nuk do ishte materiale, atehere per cfare do ideoje? Nese nuk do kishte qytete materiale, njerez material etj. nuk do kishe se cfare te ideoje. Idealizmi eshte nen dege e materializmit, pyetje pa vend.
Krijoni Kontakt