Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629

Çeku dhe Selimi vizitë zyrtare në Shqipëri

Ministri i FSK-së Agim Çeku, i shoqëruar nga komandanti i FSK-së gjenerallejtënant Sylejman Selimi, dhe një delegacion tjetër i FSK-së, udhëtoi për një vizitë zyrtare dy ditore në Republikën e Shqipërisë.

24 mars 2011
    Kjo vizitë realizohet me ftesë të ministrit të Mbrojtjes së Shqipërisë Arben Imamit. Delegacioni i MFSK-së, përpos vizitave që do t’i bëjë Ministrisë së Mbrojtës së Shqipërisë dhe Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Shqipërisë, do të takohet edhe me presidentin shqiptar, Bamir Topi, dhe kryeministrin shqiptar, Sali Berisha. Gjatë këtyre dy ditëve të qëndrimit në Shqipëri, delegacioni i MFSK-së do të vizitojë edhe oficeret dhe nënoficerët e FSK-së që po trajnohen në Akademinë e Mbrojtjes së Shqipërisë.

Kjo është vizita e parë zyrtare e ministrit Çeku në cilësinë e ministrit së FSK-së në Shqipëri.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    suksese vizites se Cekut e Selimit !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Postime
    37
    Suksese t´leshit. Derisa e konsiderojne njeri tjetrin si te huaj, si dy shtete te ndryshme, si dy ushtri te ndryshme, do te kene sukses vetem te grat e veta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Me keto vizita ne shtetin ame, ne sektorin e siguris dhuet te vazhdohet edhe ne drejtime tjera te tregtis dhe te ekonomis, te kultures dhe te sportit.
    Duhet njeher e pergjithmon ne si popull te orejntohemi nga shteti ame. Boll ma me keto pasaportat biometrika serb , boll ma me mallra serbe.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Ministri i FSK-së Agim Çeku, i shoqëruar nga komandanti i FSK-së
    gjenerallejtënant Sylejman Selimi
    , dhe një delegacion tjetër i FSK-së, udhëtoi për një vizitë zyrtare dy ditore në Republikën e Shqipërisë.

.
    nga sa di une agim qekut ja ka dhene graden gjeneral presidenti kroat..pra nje autoritet shteteror.shatu siq veprohet kudo ne bote...a ka mundesi dikush te na tregoje se si e mori titullin gjeneral leitnant ky far sulejman selimi..cfare shkollimi ushtarak ka ky njeri..apo mos eshte i gardes se atyre qe i vendosnin vetes tituj si te jua donte qejfi...kam parasysh babain e 7 gjeneralave nga dukagjini....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ushtaraket shkollohen per ta udheheq ushtrin ne kohe lufte kure eshte ne atdheu ne rrezik, lufta Çlirimtare ia dha ate grad me merit, Sylejman Selimit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Busulla e Kosovës është Brukseli

Presidenti Bamir Topi vlerësoi sot në Tiranë gjatë takimit me ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), Agim Çeku, faktin se klasa politike dhe qytetarët e Kosovës, edhe pas zgjedhjeve të fundit dhe konstituimit të institucioneve, vazhdojnë të dëshmojnë maturi, përgjegjshmëri të lartë dhe ndërgjegjësim për sfidat thelbësore për konsolidimin e shtetit shumetnik dhe të institucioneve demokratike, jo vetëm në aspektin politik e ekonomik, por dhe në atë të sigurisë, duke ruajtur integritetin territorial të shtetit më të ri në Ballkan

25 mars 2011
    “Ne e vlerësojmë përvojën tuaj, sepse ju vini nga lufta, dhe lufta për çlirimin e Kosovës ka qenë një sprovë e motivimit, e forcës, e karakterit dhe e profesionalizmit tuaj”, ka thënë presidenti Topi, njoftoi Zyra e Presidentit shqiptar..

Sipas kreut të shtetit shqiptar, liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës është në funksion të integrimit në strukturat euro-atlantike, sepse, sipas tij, busulla e Kosovës është padyshim Brukseli.

Ministri Çeku ka vlerësuar rolin e rëndësishëm dhe moderator të Shqipërisë dhe të faktorit shqiptar për paqen dhe qëndrueshmërinë në rajon e më gjerë, duke theksuar domosdoshmërinë e vazhdimit të partneritetit të shkëlqyer dhe bashkëpunimit të frytshëm mes Shqipërisë e Kosovës për integrimin në NATO e në BE, me dëshirën që edhe shteti i Kosovës të shndërrohet përfundimisht nga konsumues i sigurisë, në prodhues të sigurisë.

Topi dhe Çeku kanë diskutuar edhe për situatën në rajon, duke u pajtuar në të njëjtin mendim se, pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës dhe krijimit të shtetit të ri demokratik e shumetnik, paqja, siguria dhe qëndrueshmëria në Ballkanin Perëndimor janë rritur e forcuar ndjeshëm, duke bërë që vendet e rajonit të projektohen drejt zhvillimit e integrimit në familjen e madhe evropiane e strukturat euroatlantike.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

aha

Ushtaraket shkollohen per ta udheheq ushtrin ne kohe lufte kure eshte ne atdheu ne rrezik, lufta Çlirimtare ia dha ate grad me merit, Sylejman Selimit.
    e mora me mend se do te jete aso gjenerrall pallavesh ..nuk eshte veq ky..kemi plot ne kosove qe i thone vetes gjenerralla e mareshalla..i kan ngja dulles ne shqiperi qe i thoshte vetes gjenerrall major pa i pas as dy klase shkolle...eh mjer ne kush na drejton..fatkeqesi e popullit shqiptar qe gjithmone e drejtojne te paaftet..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Fati yt i keq kurr mos u ndaft o goranci pa identitet as turk as shka je ti.

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

oj ko.qe

Fati yt i keq kurr mos u ndaft o goranci pa identitet as turk as shka je ti.
    per fat te mire jam malsor mjaft i paster..as goran e as turk e aq me pak shka..po as krimb shiku si ti apo komandantet e tu ..

sa per fatin tim mos u merzit..mua me drejton dikush qe nuk ka lidhje aspak me gjenerrallat e tipit te ketij me siper..sa te kene krimba si puna jote do vazhdojne tju krekosen si gjeli maje pjehu se jane gjenerralle..por shpejt do ju bien gradat..nje pjese te mire tashme ju kan rene dhe kan mbete lakuriq ..shembulli ma i mire eshte fatmiri..ja hoqet vete ju krimbat e shikut..shume shpejt do ja heqni edhe ketij pallaveshit...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •