Une jam i zhgenjyer qe pas viteve 97 me politikanet tane qe vetem premtojne, dhe qe nga ajo kohe nuk kam shkuar me te votoj.
Po ti si do veprosh ?
Une jam i zhgenjyer qe pas viteve 97 me politikanet tane qe vetem premtojne, dhe qe nga ajo kohe nuk kam shkuar me te votoj.
Po ti si do veprosh ?
Revolution 1848
absolutisht JO.
eshte si te shkoj per te zgjedhur se cilit m.ut i vie era me e mire.
Vasudhaiva Kutumbakam
Une do pres 2033
As me mer malli me shku me votu per kto plehra.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Se di a do jem ne tr me 8 maj se kom nji rruge Gjermanie
Por po qellova knej do votoj , do votoj per t'keqen me t'vogel edhe pse i m** jane te dyja palet. Por edhe ta lesh vendin ne dore te militanteve eshte gjynah ,kshu qe PO, DO VOTOJ![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_ : 23-03-2011 mė 17:56
Po,Star Po duhet votuar!Cdo ndryshim kerkon vote!Pastaj eshte detyre e cdo qytetari apo shtetasi votimi!
po qa me votu kot,,,,,
voten ta vjedhin ,,,,
keshtu pse me humb kohe kot me bo sikur voton,,,,
kur ata votojne vete
1988 ka qene hera e fundit qe kam votu.
rrofte partia
as ne 8 maj as kurre me. vota eshte miratim per organizaten mafioze qe njohim si shtet
Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Sigurisht qė do shkoj tė votoj, nė qoftė se nuk shkoj ekziston mundėsia qė atė flet votimi timen ta plotėsoj dikush tjetėr, a nqs shkoj e nxjer fletėn e pa vlefshme dhe del jasht numėrimit , pra nuk ka mundėsi manipulimi me votėn time, nuk shof ndonjė kandidat qė tė meritoj votėn, megjithatė do marr pjes nė votime
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
Krijoni Kontakt