tani te them une ty nje kunder argument qe duhet edhe ata ti paguajne dritat sic i paguajne te gjithe ne rast te kundert ti nderpritet sherbimi !!! qe nese pretendojme te bejme nje shtet ligjor ku ne rradhe te pare qytetari te ndergjegjsohet qe duhet ti paguai vet taksat dhe jo sepse e ka detyrim ligjor atehere le ta bej kete gje pra ti paguajne sic i paguaj une apo x apo y !!! eshte kryeministri qe ka thene qe eshte per shtet ligjor nese ai e thyen vete kete rregull cfare do bejne te tjeret !!!
edhe nje pyetje per ty i nderuar si do shkonte puna nese nuk do ishin ato 270 mije familje po te ishte e gjithe shqiperia qe nuk do paguante dritat ??? ci thua kesaj ti !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
eshte ne pyetje per 270 mije familje nuk mundet te jete e gjithe Shqiperia dhe ne po komentojme per kete shifer,ato sigurisht nuk kane paguar me vjete ashtu ashtu edhe ne te ardhmen s'do te paguanin ,Shteti duhet te jete human per popullaten e vete qe nuk kane mundesi per te paguar apo??
Shqiperia ka dy lloje familjesh me ndihme ekonomike apo me invalide. Ka nga ata qe paguajne faturat elektrike, ka dhe nga ata qe nuk i paguajne faturat.
Pse duhen ndihmuar vetem ata invalide apo te varfer qe nuk paguajne faturat? Po ai invalidi tjeter qe ka hequr pak buke nga tavolina dhe ka paguar faturat, apo ka ngrire ne dimer per te kursyer energji?
edhe une me dhimbje ne zemer i kam paguar por ama i kam paguar edhe pse nuk i kam mundesite !!! i kam paguar se besoj ne nje shtet ligjor kur cdo takse edhe detyrim duhet te paguhet dhe jo nga kenaqesia !!! pse nuk beri edhe per mua nje amnisti ose bamiresi te thoshte qe mos te paguaja edhe une nje vit dritat !!! aq jo me shume !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt