Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    shume thjeshte!
    lexoje postimin e pare te temes ..
    Janë 270 mijë familje shqiptare me ndihmë ekonomike, invalidë.

Pershendetje
    lol, po i bjen 75% e popullsis invalide .... hahha 270.000 familje me nga 4 persona per familje minimalisht 1.080.000 njerez

1.500.000 njerez kan ngelur apo jo ne shqipri
    Revolution 1848

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    shume thjeshte!

Pershendetje
    tani te them une ty nje kunder argument qe duhet edhe ata ti paguajne dritat sic i paguajne te gjithe ne rast te kundert ti nderpritet sherbimi !!! qe nese pretendojme te bejme nje shtet ligjor ku ne rradhe te pare qytetari te ndergjegjsohet qe duhet ti paguai vet taksat dhe jo sepse e ka detyrim ligjor atehere le ta bej kete gje pra ti paguajne sic i paguaj une apo x apo y !!! eshte kryeministri qe ka thene qe eshte per shtet ligjor nese ai e thyen vete kete rregull cfare do bejne te tjeret !!!

edhe nje pyetje per ty i nderuar si do shkonte puna nese nuk do ishin ato 270 mije familje po te ishte e gjithe shqiperia qe nuk do paguante dritat ??? ci thua kesaj ti !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    lol, po i bjen 75% e popullsis invalide .... hahha 270.000 familje me nga 4 persona per familje minimalisht 1.080.000 njerez

1.500.000 njerez kan ngelur apo jo ne shqipri
    (haha Pershendetje Eurostar1)
    nuk thash se jane te gjithe invalid lol
    por, janë 270 mijë familje shqiptare me ndihmë ekonomike, invalidë,etj ato me ndihme ekonimike nuk jane invalide lol?!

(haha Pershendetje Eurostar1)
    nuk thash se jane te gjithe invalid lol
    por, janë 270 mijë familje shqiptare me ndihmë ekonomike, invalidë,etj ato me ndihme ekonimike nuk jane invalide lol?!
    Gjithsesi... 270.000 familje , jane 1.080.000 njerez.. i bie te jen te papune, invalide, etj 75% e shqiprise ! Pse nuk thua ti qe ne paskemi mar fund

He se ju ne kosove ken Hashimovicin , byrazerin e Saliut qe eshte edhe me hajdut se Saliu

Te pershendes
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    tani te them une ty nje kunder argument qe duhet edhe ata ti paguajne dritat sic i paguajne te gjithe ne rast te kundert ti nderpritet sherbimi !!! qe nese pretendojme te bejme nje shtet ligjor ku ne rradhe te pare qytetari te ndergjegjsohet qe duhet ti paguai vet taksat dhe jo sepse e ka detyrim ligjor atehere le ta bej kete gje pra ti paguajne sic i paguaj une apo x apo y !!! eshte kryeministri qe ka thene qe eshte per shtet ligjor nese ai e thyen vete kete rregull cfare do bejne te tjeret !!!

edhe nje pyetje per ty i nderuar si do shkonte puna nese nuk do ishin ato 270 mije familje po te ishte e gjithe shqiperia qe nuk do paguante dritat ??? ci thua kesaj ti !!!
    eshte ne pyetje per 270 mije familje nuk mundet te jete e gjithe Shqiperia dhe ne po komentojme per kete shifer,ato sigurisht nuk kane paguar me vjete ashtu ashtu edhe ne te ardhmen s'do te paguanin ,Shteti duhet te jete human per popullaten e vete qe nuk kane mundesi per te paguar apo??

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Gjithsesi... 270.000 familje , jane 1.080.000 njerez.. i bie te jen te papune, invalide, etj 75% e shqiprise ! Pse nuk thua ti qe ne paskemi mar fund

He se ju ne kosove ken Hashimovicin , byrazerin e Saliut qe eshte edhe me hajdut se Saliu

Te pershendes
    haha prape i njejti Eurostar1 ai shakaxhia lol

nuk jam nga Kosova

shume thjeshte!

Pershendetje
    Shqiperia ka dy lloje familjesh me ndihme ekonomike apo me invalide. Ka nga ata qe paguajne faturat elektrike, ka dhe nga ata qe nuk i paguajne faturat.

Pse duhen ndihmuar vetem ata invalide apo te varfer qe nuk paguajne faturat? Po ai invalidi tjeter qe ka hequr pak buke nga tavolina dhe ka paguar faturat, apo ka ngrire ne dimer per te kursyer energji?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    eshte ne pyetje per 270 mije familje nuk mundet te jete e gjithe Shqiperia dhe ne po komentojme per kete shifer,ato sigurisht nuk kane paguar me vjete ashtu ashtu edhe ne te ardhmen s'do te paguanin ,Shteti duhet te jete human per popullaten e vete qe nuk kane mundesi per te paguar apo??
    edhe une me dhimbje ne zemer i kam paguar por ama i kam paguar edhe pse nuk i kam mundesite !!! i kam paguar se besoj ne nje shtet ligjor kur cdo takse edhe detyrim duhet te paguhet dhe jo nga kenaqesia !!! pse nuk beri edhe per mua nje amnisti ose bamiresi te thoshte qe mos te paguaja edhe une nje vit dritat !!! aq jo me shume !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    edhe une me dhimbje ne zemer i kam paguar por ama i kam paguar edhe pse nuk i kam mundesite !!! i kam paguar se besoj ne nje shtet ligjor kur cdo takse edhe detyrim duhet te paguhet dhe jo nga kenaqesia !!! pse nuk beri edhe per mua nje amnisti ose bamiresi te thoshte qe mos te paguaja edhe une nje vit dritat !!! aq jo me shume !!!
    sikur mos te i kishe pasur mundesite per ti paguar faturat,do te ishin te pa paguara, e jo te paguara

eshte ne pyetje per ata te cilet nuk kane mundesi per te paguar e jo per ty e per mu,dhe kjo eshte sipas meje humanizem

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shqiperia ka dy lloje familjesh me ndihme ekonomike apo me invalide. Ka nga ata qe paguajne faturat elektrike, ka dhe nga ata qe nuk i paguajne faturat.

Pse duhen ndihmuar vetem ata invalide apo te varfer qe nuk paguajne faturat? Po ai invalidi tjeter qe ka hequr pak buke nga tavolina dhe ka paguar faturat, apo ka ngrire ne dimer per te kursyer energji?
    si e verteton ty ?

Pershendetje

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •