Po, shume.
Pak rendesi ka.
Nuk e di.
S'ka rendesi fare. Jane te tjera cilesi qe ndikojne.
Mos shko gjate fare..Di une historine e njones ne dr..po keto meshkuj qe dun virgjerine me cdo kusht jane meshkuj idiot sepse e kerkjone rrenen me zor.. jeta te fal dashurine po te fal edhe zhgenjimin e jo gjithmone gjerat shkojne si duam ne..
Varja ketu jane te gjithe Out me sa shoh..
https://www.behance.net/robberysk1100
Ashu boje...![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
Varet ne ca moshe martohesh dhe sa kohe ka qe eshte cifti bashk.
robt kon bo sex para martese qe ne koh te xhaxhit jo mo sot hahahahahahahahaha
no glove no love
Perfundimi? Me mire te bejme apo jo?
Me kete koment do te tregosh se je shume me e zgjuar se te tjeret qe japin mendim?
Mos u bo merak se fjalet do i qendis vet. Ishte nje mendim i imi qe te perfshija ca shifra meqe nuk gjej dot perqindje te tjera per Shqiperine ne lidhje me kete teme. Kam deshire te perfshije dhe Shqiperine ke detyra ime. Ja kjo eshte e gjitha.
Ishte nje ide, plus e hapa dhe si teme qe te diskutojme.
Nuk varet detyra ime nga mendimet tuaja.
Feelings change - memories don't.
Gjyshja ime do ishte skandalizuar e do tė kishte kapur kokėn me dorė duke parė nga qielli.A eshte garanci virgjeria e femres ne suksesin e marteses
Virgjėria nuk ėshtė garanci pėr njė martesė tė sukseshme. Njė martesė e sukseshme ngrihet mbi tė tjera themele. Nqs ka mendime (tė mykura) qė pretendojnė tė kundėrtėn, atėherė le tu themi se njė martesė e tillė sigurisht do tė jetė e sukseshme, por sigurisht nėn hegjemoninė e njė pashai qė pretendon ti lahen pėrnatė kėmbėt.
Elegance is an attitude.
Angelina deri te gjyshja mos e co, se eshte e ekzagjeruar.
Mos te duket cudi qe nje pjese e mire e Shqiptareve te mendojne qe eshte garanci. Po te kesh jetuar gjate ne Shqiperi e te kesh ndejte me nivele te ndryshme njerezish apo qe vijne nga provincat, zonat rurale, periferite apo vet qytetet e medhaja do e kuptoje. Nuk po flas per brezat qe kane lind ne vitet pas demokracise, por prape njoh dhe te moshes 20 vjece qe kane mendime aq te mykura. Kam ndeshur ketu ne USa familje Shqiptare me femije qe kerkojne nje femer te virgjer o s'martohen fare. Te tille bindje kane dhe prinderit e tyre. Jane ndikuar shume nga prinderit. Me shume i shtyn xhelozia ne fakt. E habitshme, por ka.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 30-03-2011 mė 15:33
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt