Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 97 prej 97
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Nuk befasohem me kafshet e islamit ne Afganistan, dhe Pakistane e Bangladesh, po me se shumti me befason PSE ne shqiptaret ti mbrojm kafshet islamista nga Afganistani!

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Pastori perfaqson KISHEN e tij, perfaqson nje institucion fetar, nuk esht nje huligan futbolli.

Se kur u dogj flamuri shqiptar nga nje huligan serb ne Xhenova , u ngritem pesh ne si shqiptar , protesta gjithandej.
    Fitoi Shqiperia-Greqine ne futboll , u vra shqiptari ne Greqi dhe shum te tjer u sulmuan. Kenduan ushtaret grek keng kunder shqiptarve e turqve, u be skandal diplomatik.
    Shpjegim shume i bukur. Reagimet e secilit popull tregojne se cfare jane. Pra greket dhe arabet kafshe, kurse shqiptaret njerez qe dine te protestojne pa vrare njerez e pa prere koka.

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shtazet nuk ndryshojne po shtaze mbeten. Barbari dhe shpellari ashtu ka lindur, ashtu do jetoje e ashtu do vdese. Dhe disa nga keta te perjashtuarit e perhershem qe rregjistrojne emra pas emrash ketu normal qe do i mbajne ison se ja dime surratin tani. Po nuk vriten e priten te pafajshem o barinj pse nje prifti apo klerik injorant e ekstremist djeg nje liber te shenjte 10 mije kilometra larg, ne anen tjeter te botes. Hajde pastaj te kesh respekt e dhimbsuri per keta kafshe. Jane bisha me fytyre njeriu dhe nuk kane per tu civilizuar ndonjehere. Ti lene te ngordhin aty ne mjerim, skamje e terrorr. Le ti pijne lengun librit te tyre se ai po i jep jetesen e mire apo po i ndricon mendjen, po i arsimon e kulturon. Mire ti behet perendimoreve qe ngrene institucione per te ndihmuar kafshet e egra.
    Mjer forumi që të ka.
    Mllefin,urejtjen dhe fyerjet që i bëni ju të gjithë antarëve që kan besimin islam janë të një natyre jo njerzore.
    PO hajt mor buri botës lexoe tekstin para se ta postojsh dhe turpërohu pak se edhe kafshët më të egra nuk sjellen kaqë vrazhdë dhe egër.

Më fshi nga ky forum se kështu do të jetë ma mirë për mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga aadili : 05-04-2011 më 15:02

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shpjegim shume i bukur. Reagimet e secilit popull tregojne se cfare jane. Pra greket dhe arabet kafshe, kurse shqiptaret njerez qe dine te protestojne pa vrare njerez e pa prere koka.
    Varet si e definon.
    Ne sjemi kafsh kur na djegin flamurin, por ndoshta jemi kafsh kur behet fjala per politik, psh. 3 persona u vran ne protesta politike ne Tirane, se spo ja hapin kutijat atij njerit.

Afganet sjan arab dhe e din se cfar behet andej.

Te kuptohemi, protestat cdoher jan nje mundesi per incidente , kam marr dhe vet pjes ne protesta dhe e di se nga nje shkendi e vogel mund te eskalon gjendja , kjo gjithkund ne bot ndodh.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Kafshet Islamik mbetin kafshe, dikush ne Amerik djeg nje liber qe tek e fudit eshte i mbushur me urreitje kunder judenjve dhe krishterve.Pala tjeter qohet vran njerz si hakmarrje?

Ku mbet forca Allahut qe ta mbroj librin e vet?

Ju duket normale kjo?
    OOO torllak, a je ti normal.
    Ju netëvërtet nga mllefi nuk dini se çfar shkruani.
    Mos deshte që të zbrite Allahu dhe ta ndalonte këtë vepër.
    Mos vallë ky prifti do të jetë gjithëmon ( sa të ekzistoj bota gjallë)
    As një krijesë nuk ka që nuk do ta shijoj vdekjen bile edhe pederastat, prandaj do të vije ajo kohë kur ai vetë do të japë përgjigje për veprën që ka bërrë dhe askush nuk do të mundë ta mbroj.

Ju me sa e shoh prisni me padurim që me provokimet që i bëni dëshironi që Allahu të zbres dhee tju thotë se ja ku jamë. beso se kjo ditë për secilin nga ne shumë shpejtë do të vij.
    Bile kur të afrohet ajo ditë do të mendojmë të gjithë ndryshe por do të jetë vonë se Allahu në Kuran na garanton se pendimet më nuk do të pranohen.

Desha të themë se kur shumicën e antarëve e etiketoni si kafshë pse mireni ju atëhere me to kaqë shumë.

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Varet si e definon.
    Ne sjemi kafsh kur na djegin flamurin, por ndoshta jemi kafsh kur behet fjala per politik, psh. 3 persona u vran ne protesta politike ne Tirane, se spo ja hapin kutijat atij njerit.

Afganet sjan arab dhe e din se cfar behet andej.

Te kuptohemi, protestat cdoher jan nje mundesi per incidente , kam marr dhe vet pjes ne protesta dhe e di se nga nje shkendi e vogel mund te eskalon gjendja , kjo gjithkund ne bot ndodh.
    Perplasjet politike dhe protestat mes kundershtareve sjellin vdekje gjithandej. Por te vrasesh per nje liber, shqiptaret se bejne, kafshet po.

Pse su ngriten myslimanet shqiptare dhe te prisnin koka njerezish meqe dogji ai amerikani Kuranin? Pikerisht se jane shqiptare dhe jo afgane.

Ti pse nuk vrave nje amerikan kot per te nxjerr inatin? A je mysliman apo jo?

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga aadili Lexo Postimin
    OOO torllak, a je ti normal.
    Ju netëvërtet nga mllefi nuk dini se çfar shkruani.
    Mos deshte që të zbrite Allahu dhe ta ndalonte këtë vepër.
    Mos vallë ky prifti do të jetë gjithëmon ( sa të ekzistoj bota gjallë)
    As një krijesë nuk ka që nuk do ta shijoj vdekjen bile edhe pederastat, prandaj do të vije ajo kohë kur ai vetë do të japë përgjigje për veprën që ka bërrë dhe askush nuk do të mundë ta mbroj.

Ju me sa e shoh prisni me padurim që me provokimet që i bëni dëshironi që Allahu të zbres dhee tju thotë se ja ku jamë. beso se kjo ditë për secilin nga ne shumë shpejtë do të vij.
    Bile kur të afrohet ajo ditë do të mendojmë të gjithë ndryshe por do të jetë vonë se Allahu në Kuran na garanton se pendimet më nuk do të pranohen.

Desha të themë se kur shumicën e antarëve e etiketoni si kafshë pse mireni ju atëhere me to kaqë shumë.
    Jo de pse te zbres aj, perse i ka krijuar Allahu kafshet e ti Islamikoaziatik ne kete toke?

Une ve bast qe Allahu nuk ka fuqi te bej ndonje gje mbi kete veper te pastorit, prandaj ju kerceni si karcylla, perndryshe do ja kishit lene ne dore ati, e jo te vritni te pafajshem.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •