Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 97
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    pff.. kush thojka nuk jam serioz , kept sa ishin n Arabi .
    Qe ti a u lodhe?

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Mos te ma djegin ABETAREN E GJUHES SHQIPE se sa per libra fetare s'rruhem per to

kjo po qe eshte me mend. po te ishim ne facebook do ti jepja nje like te madhe. like like like like like.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Mos te ma djegin ABETAREN E GJUHES SHQIPE se sa per libra fetare s'rruhem per to
    Me kete postimin tend, e kisha mbyll kete teme, e ke dhane Vulen shoku!!!

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    "Ti (Muhammed) thirr për në rrugën e Zotit tënd me urtësi e këshillë të mirë..." [Furkan, 16:125]

"Ata përpiqen me gojët e tyre ta shuajnë dritën e All-llahut, e All-llahu nuk do tjetër, pos ta
    përsosë dritën e Tij, ndonëse jobesimtarët e urrejnë."
    (Furkan, 9:32)

Nuk mund t'i mundin këto dyja, përatë propagandojnë të thirrin në krishterim dhe luftojnë aq ulët.

E pranojnë Islamin ditë e përditë, ngase urtësia dallon tepër prej budallakive dhe injorancës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermedin : 02-04-2011 më 11:03

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pastorit nuk i takon me djeg Kuranin, e as ndonje Prifti apo katolik , protestant apo cofte nje agnostik apo ateist.

E kam thene edhe me heret, Kuranin duhet ta djegin vete myslimanet dhe njerezit qe kane arsye, kete duhet ta bejne sepse ky liber prezanton pedofilin si Profet te Zotit, dhe jo vetem te digjet, por te shkatrrohet totalisht ngadal ngadal. Ky liber eshte krim i madh per njerezimin. Me Hadithe e me Kuran as zjarri i ferrit nuk eshte boll per keto libra qe te digjen.

sa per pedofili jane prifterinjt tuaj qe po zbulohen te bemat e tyre te felliqura qe kane bere gjate shume kohesh neper kisha dhe manastire duke abozuar me femijet djem dhe vajza...ke me mijera raste qe jane zbuluar dhe shume te tjera qe nuk jane zbuluar.

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    E din ti fshehtësinë e këtij tregimi!?
    E ata e dinë (se ndryshe nuk munden,
    por vetëm ta djegin), ngase kjo është
    e lejueshme. Por, le të provojnë ndryshe
    (ta shkelin, ta hudhin pahijshëm), atëherë
    do ta gjejnë përgjigjen e vet Allahut.

Islami i korruptuar dhe Krishterimi i korruptuar

pse habitemi , kur kemi te bejme me ;

Fe te korruptuara

ISLAM

Nuk ka asnjë xhami të vetme në të ashtuquajturën botë Myslimane sot (1989) që i përmbahet urdhrit kyç: “Xhamitë i përkasin Perëndisë; të mos thirrni askënd tjetër përveç Perëndisë” (72:18). Thirrja për në lutje (Ezani) dhe vetë lutja nuk i kushtohen më vetëm Perëndisë; Emri i Muhamedit thirret pandarë së bashku me emrin e Perëndisë. “Shtylla e Parë e Islamit” thuhet qartë në Kuran, 3:18 & 47:19, dhe fjalët e saj deklarohet të jenë: LA ILAHE ILA ALLAH (Nuk ka asnjë perëndi tjetër përveç Perëndisë). Por Myslimanët, madje edhe aq herët sa në shekullin e parë Pas Hixhrës, nuk e duan Perëndinë nëse Muhamedi nuk përmendet së bashku me Të. Kjo është lehtë e provueshme sot duke hyrë në cilëndo xhami dhe duke deklaruar “LA ILAHE ILA ALLAH;” kjo në realitet do i zemërojë Myslimanët e sotshëm. Kjo sjellje dokumentohet në Kuran, 39:45. Aq më shumë, hulumtimi im tash më ka bindur që Myslimanëve tradicional iu ndalohet nga Perëndia që të shprehin Shehadetin Kuranor të diktuar hyjnisht: “Esh-hedu Ela Ilahe Ila Allah.” Ata nuk mund ta thonë këtë Shehadet (pa e përmendur emrin e Muhamedit). Testoni ata edhe vetë. Shtylla e Parë e Islamit e shtrembëruar, LA ILAHE ILA ALLAH, MUHAMED RESUL ALLAH, nuk është në përputhje me urdhrat e Perëndisë që erdhën te ne nëpërmjet Muhamedit (shih Shtojcën 13). Një numër i urdhrave tjerë shkelen gjithashtu nga ky Shehadet Muhamedan. Për shembull, Kurani na urdhëron vazhdimisht që të mos bëjmë dallime mes lajmëtarëve të Perëndisë (2:136, 285; 3:84). Shehadeti i shtrembëruar i jep më shumë dallim (shquarje) Muhamedit, kundër vullnetit të tij. Përkundër pohimeve të përsëritura të Kuranit që është “i plotë, i përkryer, dhe tërësisht i hollësishëm” (6:19, 38, & 114), “Myslimanët” kanë refuzuar të besojnë në Krijuesin e tyre; ata iu përmbahen burimeve aq qesharake dhe të paarsyeshme si Hadithi dhe Suna. Kjo kryengritje e njëzëshme kundër Perëndisë dhe lajmëtarit të Tij, dhe kthimi i masës në idhujtari të qartë – duke idolizuar Profetin dhe të shenjtët – kërkoi përmbushjen e zotimit të Perëndisë në 47:38.

KRISHTERIM

Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    çfar riti eshte ky, te digjet Kur'ani ne nje kishe ?! Sa turp me vie per ta !!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2006
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin

Ue ue me rob shpie ci ke bo vetes ..

e dergokan ne boten tjeter edhe ket Pastorin :P

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •