Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 97
    Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pastorit nuk i takon me djeg Kuranin, e as ndonje Prifti apo katolik , protestant apo cofte nje agnostik apo ateist.

E kam thene edhe me heret, Kuranin duhet ta djegin vete myslimanet dhe njerezit qe kane arsye, kete duhet ta bejne sepse ky liber prezanton pedofilin si Profet te Zotit, dhe jo vetem te digjet, por te shkatrrohet totalisht ngadal ngadal. Ky liber eshte krim i madh per njerezimin. Me Hadithe e me Kuran as zjarri i ferrit nuk eshte boll per keto libra qe te digjen.
    Ma e keqe se bibla ska ku e qon urdherohen te vriten pleq femij e gra plus edhe kafshet po kafshet qka kan faj haha zot runa prej budallve .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

pershendetje

Me vjen vertet keq edhe mua qe ky pastor ka bere kete gje.
    pasi nuk sherben per asgje tjeter vecse per te patur urrejtje edhe me te madhe.

Nqs ky pastor do te donte te shkonte ne nje vend Mysliman tani per te predikuar fjalen e Zotit nuk do ta degjonte askush.Pra ky pastor i ka ndaluar vetes te predikoje myslimaneve. Per kete do ti jape llogari Zotit, uroj qe te ndryshoje .

Madje jo vetem kaq por i ka mbylluar rrugen edhe misionareve te tjere qe te shkojne ne vende islame per te perhapur ungjillin lajmin e mire.

Pra veprimi i tij nuk ka qene i mire as per mua si besimtar Ungjillor qe jam.

Lutem Zotit qe veprime te tilla te mos ndodhin me.

Si do te ungjillizojme myslimanet ne duke u shfaqur urrejtje ?
    Jo Krishti na meson te shkojme tek i afermi yne dhe ti japim lajmin e mire dhe jo ti djegim deren e shtepise.

Ndersa nga ana tjeter dua te replikoj pak me ata qe jane myslimane.

Dua tu them se nuk duhet te merziteni vetem per nje akt te tille (te keq) sepse ne fund te fundit eshte nje liber i cili ka qene dru dhe eshte bere leter dhe eshte prodhuar ne fabrike.

Por me besoni se me e keqe eshte te vrasesh njerez dhe jo te djegesh libra.

Neroni beri me te keqen ai jo vetem u perpoq te digjte biblen por ai dogji te gjalle te krishteret.

kete duhet te kene parasysh edhe myslimanet te kene kujdes te mos vrasin njerez qofte kristian qofte jokristian.

Paqe.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ma e keqe se bibla ska ku e qon urdherohen te vriten pleq femij e gra plus edhe kafshet po kafshet qka kan faj haha zot runa prej budallve .
    'None of us choose our end, really. A king may move a man. A father may claim a son. But remember that even when those who move you be kings, or, men of power. Your soul is in your keeping alone. When you stand before God you cannot say 'but i was told by others to do thus' or that virtue was not convienient at the time. This will not suffice...

Asnjeri nga ne nuk e zgjedhim fundin tone ne te vertete. Nje mbret mund ta levize nje njeri. Nje prind mund ta pretendoje birin e tij. Por mbaje ne mend qe madje edhe ata qe ju komandojne juve mund te jene mbreter apo njerez me fuqi. Shpirti yt eshte vetem ne duart tua. Kur te qendrosh para Perendise ti nuk mund te thuash 'por jam urdheruar nga te tjeret qe te bej ate' apo ai vyrtyt nuk ishte i volitshem ne ate kohe. Kjo nuk do te mjaftoje...

"Kingdom of Heaven"

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pastorit nuk i takon me djeg Kuranin, e as ndonje Prifti apo katolik , protestant apo cofte nje agnostik apo ateist.

E kam thene edhe me heret, Kuranin duhet ta djegin vete myslimanet dhe njerezit qe kane arsye, kete duhet ta bejne sepse ky liber prezanton pedofilin si Profet te Zotit, dhe jo vetem te digjet, por te shkatrrohet totalisht ngadal ngadal. Ky liber eshte krim i madh per njerezimin. Me Hadithe e me Kuran as zjarri i ferrit nuk eshte boll per keto libra qe te digjen.
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ja nje shembull konkret burgu (mendor) ku dy te burgosur per vrasje zihen se kush ka me shume faj. Ju jeni te vonuar mendor more.
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ky veprim ka edhe anet negative te tija. Por edhe te mirat. Sepse tregon se Allahu rri duarkryq edhe atehere, kur njeriu e shkaterron nje pjese te fese se tij. Do te rrinte duarkryq edhe atehere, kur njeriu e shkaterron tere fene e tij.

E njejta vlen per Biblen. Kur djeget Bibla, tregohet e njejta. Vlen poashtu per librin e cifuteve dhe cdo liber tjeret, i cili pretenton te jete prej Zotit.

Shkurt: Djegia e librave fetare ndihmon zbutjen e fanatizmit fetar. Edhe pse ka anet negative te saj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    ...dhe cfar fituan keto dy kretena se e dogjen kuranin?? asgje hic,vetem fituan disa armik qe mund tua shkrutojne jeten ne menyre me mizore.

Patsaj Zoti nuk perzihet ne punet e pastorve dhe ne punet e ca maniakeve

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga berti60 Lexo Postimin
    ...dhe cfar fituan keto dy kretena se e dogjen kuranin?? asgje hic,vetem fituan disa armik qe mund tua shkrutojne jeten ne menyre me mizore.
    E fituan ate qe thashe me lart. Treguan se Allahu rri duarkryq edhe kur i shkaterrohet nje pjese e fese se tij ose kur i shkaterrohet tere feja.

Ky eshte indikacion gjigant per mosekzistencen e Allahut.

Patsaj Zoti nuk perzihet ne punet e pastorve dhe ne punet e ca maniakeve
    Nese nuk perzihet, shuhet feja e tij.
    Ashtu sic u shuajten qindra e mijera fe ne te kaluaren, si per shembull feja e Zeusit.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ky veprim ka edhe anet negative te tija. Por edhe te mirat.
    Po, e ka nje te mire.

Ky akt u tregon muslimanve dhe gjithe botes, ftyren e vertete te atyre qe ne thonjeza pretendojne paqen dhe tolerancen por qe jane kriminele dhe te etur me hakmarrje. Te cilet thurin plane dhe masakra ne mendjet e tyre djallezore kundra muslimaneve.

Te vjen keq kur sheh njerez te genjyer prej propagandes dhe rrymes se keqe anti Islame kohet e fundit. Flasin per Islamin dhe per fete pa ja pasur idene. Islami n uk eshte dhune, nuk eshte terror. Islami i con nderin ne vend njeriut, e mbron prej armikut tij te perjetshem, djallit. E edukon per me te miren dhe e largon prej te keqes.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    chino , kujt ia nin per ate se cfar shkruan dhe mendon ti, QENI LEHEN KARVANI ECEN

jeta vazhdon.... pastoret bene punen e tyre ,muslimanet bejne punet e veta, Zoti ben punen e vet, ca antare te forumit meren me punet e Zotit e harojne te vetat,feja islame vazhdon te forcohet edhe pse dikujt i duket e kunderta ...kshu e ka kjo pune

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Po, e ka nje te mire.
    Cilen? Ate qe thashe une apo nje tjeter?

Ky akt u tregon muslimanve dhe gjithe botes, ftyren e vertete te atyre qe ne thonjeza pretendojne paqen dhe tolerancen por qe jane kriminele dhe te etur me hakmarrje. Te cilet thurin plane dhe masakra ne mendjet e tyre djallezore kundra muslimaneve.
    Jo patjeter. U tregon muslimaneve se cfare do te thote te demtohen objektet ose simbolet fetare. Per shembull cfare do te thote kur eksplodohen bustet e budisteve nga muslimanet e Afganistanit. Kur zaptohet Hagia Sophia ne Stamboll dhe behet xhami.

Te vjen keq kur sheh njerez te genjyer prej propagandes dhe rrymes se keqe anti Islame kohet e fundit. Flasin per Islamin dhe per fete pa ja pasur idene. Islami n uk eshte dhune, nuk eshte terror. Islami i con nderin ne vend njeriut, e mbron prej armikut tij te perjetshem, djallit. E edukon per me te miren dhe e largon prej te keqes.
    Ne Kuran ekzistojne mbi 100 fjali qe urdherojne dhunen. Se cfare mendon ti mbi fene islame, eshte mendim personal. Me rendesi eshte se cfare shkruan drejtperdrejt ne Kuran.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •