"Ti (Muhammed) thirr për në rrugën e Zotit tënd me urtësi e këshillë të mirë..." [Furkan, 16:125]
"Ata përpiqen me gojët e tyre ta shuajnë dritën e All-llahut, e All-llahu nuk do tjetër, pos ta
përsosë dritën e Tij, ndonëse jobesimtarët e urrejnë." (Furkan, 9:32)
Nuk mund t'i mundin këto dyja, përatë propagandojnë të thirrin në krishterim dhe luftojnë aq ulët.
E pranojnë Islamin ditë e përditë, ngase urtësia dallon tepër prej budallakive dhe injorancës.
Ndryshuar për herë të fundit nga Ermedin : 02-04-2011 më 11:03
E din ti fshehtësinë e këtij tregimi!?
E ata e dinë (se ndryshe nuk munden,
por vetëm ta djegin), ngase kjo është
e lejueshme. Por, le të provojnë ndryshe
(ta shkelin, ta hudhin pahijshëm), atëherë
do ta gjejnë përgjigjen e vet Allahut.
pse habitemi , kur kemi te bejme me ;
Fe te korruptuara
ISLAM
Nuk ka asnjë xhami të vetme në të ashtuquajturën botë Myslimane sot (1989) që i përmbahet urdhrit kyç: “Xhamitë i përkasin Perëndisë; të mos thirrni askënd tjetër përveç Perëndisë” (72:18). Thirrja për në lutje (Ezani) dhe vetë lutja nuk i kushtohen më vetëm Perëndisë; Emri i Muhamedit thirret pandarë së bashku me emrin e Perëndisë. “Shtylla e Parë e Islamit” thuhet qartë në Kuran, 3:18 & 47:19, dhe fjalët e saj deklarohet të jenë: LA ILAHE ILA ALLAH (Nuk ka asnjë perëndi tjetër përveç Perëndisë). Por Myslimanët, madje edhe aq herët sa në shekullin e parë Pas Hixhrës, nuk e duan Perëndinë nëse Muhamedi nuk përmendet së bashku me Të. Kjo është lehtë e provueshme sot duke hyrë në cilëndo xhami dhe duke deklaruar “LA ILAHE ILA ALLAH;” kjo në realitet do i zemërojë Myslimanët e sotshëm. Kjo sjellje dokumentohet në Kuran, 39:45. Aq më shumë, hulumtimi im tash më ka bindur që Myslimanëve tradicional iu ndalohet nga Perëndia që të shprehin Shehadetin Kuranor të diktuar hyjnisht: “Esh-hedu Ela Ilahe Ila Allah.” Ata nuk mund ta thonë këtë Shehadet (pa e përmendur emrin e Muhamedit). Testoni ata edhe vetë. Shtylla e Parë e Islamit e shtrembëruar, LA ILAHE ILA ALLAH, MUHAMED RESUL ALLAH, nuk është në përputhje me urdhrat e Perëndisë që erdhën te ne nëpërmjet Muhamedit (shih Shtojcën 13). Një numër i urdhrave tjerë shkelen gjithashtu nga ky Shehadet Muhamedan. Për shembull, Kurani na urdhëron vazhdimisht që të mos bëjmë dallime mes lajmëtarëve të Perëndisë (2:136, 285; 3:84). Shehadeti i shtrembëruar i jep më shumë dallim (shquarje) Muhamedit, kundër vullnetit të tij. Përkundër pohimeve të përsëritura të Kuranit që është “i plotë, i përkryer, dhe tërësisht i hollësishëm” (6:19, 38, & 114), “Myslimanët” kanë refuzuar të besojnë në Krijuesin e tyre; ata iu përmbahen burimeve aq qesharake dhe të paarsyeshme si Hadithi dhe Suna. Kjo kryengritje e njëzëshme kundër Perëndisë dhe lajmëtarit të Tij, dhe kthimi i masës në idhujtari të qartë – duke idolizuar Profetin dhe të shenjtët – kërkoi përmbushjen e zotimit të Perëndisë në 47:38.
KRISHTERIM
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Krijoni Kontakt