Per Hitelerin e di mire se kush e ka prodhuar, por ata tjeret nuk di ta them, lol.
Per Hitelerin e di mire se kush e ka prodhuar, por ata tjeret nuk di ta them, lol.
Kush do ta kuptoje e kupton, kush nuk do pune per te, nuk e kam ndermend te zgjatem shume, se nuk e kam me kohen dhe as nerva....(....... Rothchilds family)
Xfiles dhe B.V, kjo ishte per ju me qe me pyetet mua....
Ciao...
Ok Rothchilds, kete e dinte dhe gjyshja ime (pa shaka).
dhe nga kjo rrjedh qe...?
Normale qe te gjithe diktatoret e te gjitha rracave dhe llojeve kudo qofshin jane pjese e nje skeme poilitike me te madhe boterore sepse asnje udheheqes nuk ben dot pa mbeshtetjen e te tjereve. Lojrat politike per publikun jane thjesht nje teater i bukur dhe terheqes qe mbi te gjitha ushqen industrine e lajmeve dhe ne te njejten kohe i perdor per te manipuluar 'opinionin' e publikut(qe realisht nuk ka opinion te vetin).
Nuk po themi asgje me rendesi, nuk kemi kuptuar asgje, sepse ne dime vetem ndonje lidhje tek tuk, ne dime ca 'fakte' qe na serviren, por ne nuk dime dhe nuk kemi per te ditur kurre PSE, arsyet e verteta pas skene.
Te dish PSE-ne eshte celesi i vertete i dijes qe ndan ate me pushtet prej atij pa pushtet.
Nuk pretendoj te di PSE, por edhe te nis e te bej analiza kaq pa kompetence te bazuara thjesht ne urrejtje personale dhe pa asnje lloj njohurie se kush jane keta sionistat dhe cila eshte axhenda e tyre...
Cifutet ortodoks apo cifutet ne pergjithesi po aq sa ne mbi keto ceshtje,
prandaj quhen 'ortodoks', jane thjesht besimtare te nje rryme te caktuar fetare qe eshte Ligji, dhe si te tille normalisht qe nuk ja kane idene pervec se si njerez te japin opinionin e vet personal qe nuk vlen me shume se sa opinioni i anetareve ne kete teme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 07-04-2011 mė 08:50
Jam dakord me ty per kete paragraf! Per gjera qe kane ndodhur para shume shume vitesh nuk mund te themi kurre: une e di shume mire!! pasi gjithcka dime e kemi marre nga libra apo dokumentar qe kemi pare, dmth te servirur nga persona te trete.... ku normalisht ca thote njeri, nuk thote tjetri.
Ne mund te flasim per shtetin e izraelit sot, pasi po i shohim vete gjerat qe po ndodhin, po e shohim vete se c'sjellje po ben ky shtet karshi te tjereve.
La vita non si spiega, si VIVE!
Po ku e paske marre vesh kete lajm?
Fundja, c'rendesi ka kjo para faktit qe kazaret, kane aq pushtet dhe para ne bote, sa bejne "ligjin"!
Kantonizimi i hapėsirės shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!
Krijoni Kontakt