Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Lexova nje dit nje lajm, ku thuhej se cionisteve ose sekulareve u kishte hy frika shkaku i shtimit te madh te ortodokseve hebrenj ne Izrael, natalitet te lart ne krahasim me kto hebrejt tjer, gjithashtu dhe muslimanet kan natalitet te lart dhe pas disa viteve ka gjasa fetaret me u ber shumice dhe me kete te merr fund Izraeli, sepse ultraortodokset besojn se shteti i Izraelit sduhet te ekzistoje, ai shtet do te krijohet me ardhjen e Mesias.
    Sipas asaj qe lexova ultraortokset as nuk punonkan e as nuk kryejn sherbimin ushtarak , por vetem mesojn librat fetare , kjo gje i iriton sekularet te cilet mendojn se kjo do te sjell varferi dhe rrezik per Izraelin.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ti nuk do te deshiroje t'i deshperosh keta...

http://web.me.com/robblair/GaryKah/I...errorist-1.jpg

Une jam sionist, e perkrahi te drejten e judenjeve te kene shtetin e tyre. Normal nuk pajtohem me dhunen, por Izraeli ka te drejte te ekzistoje.
    nuk e di kush jane ata. per cfare e ke fjalen? na sqaro pak nese mundesh!

te jesh sionist dhe te jesh krejtesisht kundra dhunes eshte pak si e veshtire.
    i sheh kolonizimet ne westbank? cfare mendimi ke? nese i perkrah, je sionist dhe pro dhunes. nese nuk i perkrah, nuk je sionist.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Lexova nje dit nje lajm, ku thuhej se cionisteve ose sekulareve u kishte hy frika shkaku i shtimit te madh te ortodokseve hebrenj ne Izrael, natalitet te lart ne krahasim me kto hebrejt tjer, gjithashtu dhe muslimanet kan natalitet te lart dhe pas disa viteve ka gjasa fetaret me u ber shumice dhe me kete te merr fund Izraeli, sepse ultraortodokset besojn se shteti i Izraelit sduhet te ekzistoje, ai shtet do te krijohet me ardhjen e Mesias.
    Sipas asaj qe lexova ultraortokset as nuk punonkan e as nuk kryejn sherbimin ushtarak , por vetem mesojn librat fetare , kjo gje i iriton sekularet te cilet mendojn se kjo do te sjell varferi dhe rrezik per Izraelin.
    Edhe nataliteti i hebrenjve nuk eshte i vogel... madje atje shteti i jep shume para vetem e vetem qe te bejne sa me shume femije e sidomos fetaret bejne plot!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

i sheh kolonizimet ne westbank? cfare mendimi ke? nese i perkrah, je sionist dhe pro dhunes. nese nuk i perkrah, nuk je sionist.

Kjo tema jote, eshte si nje fushe e minuar, dhe mos prit "mrekullira" nga komentet qe mund te behen ketu. Kam pershtypjen se ti vete po tregohesh i rezervuar, ne krahasim me ate qe ti realisht mezi pret ta shprehesh, por sic i thone sipas asaj shprehjes: "Mendimet jane perfekte, por nuk gjejne terren per t'u shprehuar"....Tek "terreni" na ka ngece diskutimi

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Kjo tema jote, eshte si nje fushe e minuar, dhe mos prit "mrekullira" nga komentet qe mund te behen ketu. Kam pershtypjen se ti vete po tregohesh i rezervuar, ne krahasim me ate qe ti realisht mezi pret ta shprehesh, por sic i thone sipas asaj shprehjes: "Mendimet jane perfekte, por nuk gjejne terren per t'u shprehuar"....Tek "terreni" na ka ngece diskutimi
    po ne fakt pak kush eshte objektiv ne qeshtjen hebraike apo izraelite... shumica flasin me tifozllek.
    ne nje ane jane ata qe urrejne hebrenjte dhe izraelin (shume besimtare muslimane);
    ndersa ne anen tjeter jane ata qe urrejne muslimanet dhe per inat te tyre thone: rrofte izraeli dhe rrofshin hebrenjt (pa pasur as minimumin e njohurive per qeshtjen).

une personalisht kam respekt per hebrenjt dhe kulturen e tyre. jane te shumte hebrenjte qe admiroj.
    gjithashtu ndjej keqardhje per padrejtesite qe i jane bere per shekuj me rradhe.
    deri para ca shekujsh ne europe mendonin se hebrenjte kryqezonin dhe hanin femije. mendonin se hebrenjte futeshin fshehurazi neper kisha per te vjedhur ostjet (ngaqe simbolizojne trupin e Krishtit) ne menyre qe te vazhdonin torturat ndaj Krishtit...
    i eshte dhene faji edhe per murtajen... imagjino cfare marrezirash!

mirepo per sa i perket shtetit te izraelit kam nje percmim total. per menyren se si eshte krijuar dhe se si ka evoluar, kam mendime totalisht negative...
    krimet qe ky shtetet vazhdon e kryen cdo dite duke tallur by**en me te gjitha traktate nderkombetare me lene pa fjale... mjafton te mendohet per kolonet ne westbank. gjera qe behen ne syte e botes dhe bota hesht.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin

E din fort mire, keta jane anti sionist, Hamasi. Ti je anti sionist, a po i perkrhah keta.

Jam per kufijte e 1967, ti mendon se me qen sionist po u dufka me vra njerez. Une kam perkrahje per Izraelin, perkrahje morale, jo aktive. Palestinezet dhe shumica e arabeve nuk do ta pranojne shtetin e Izraelit kurre, madje edhe vetem 100 km katrore te jete. Kjo dihet. Dhunen se perkrahi.

The admiral, komentit te fundit qe ke bere nuk kam c'a te heqi as nje pike, dhe as presje, por e shikon qe pata te drejte ne lidhje me "terrenin", lexo pak se c'a ka shkru ai karafili me lart!

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    The admiral, komentit te fundit qe ke bere nuk kam c'a te heqi as nje pike, dhe as presje, por e shikon qe pata te drejte ne lidhje me "terrenin", lexo pak se c'a ka shkru ai karafili me lart!
    ai karafili me lart eshte i deklaruar me kohe. hahaha. nuk cuditem fare me te.
    ai eshte shembulli perfekt i atij grupit te dyte qe permenda me lart.
    njerez qe perkrahin izraelin, thjeshte sepse urrejne muslimanet...
    nje arsye shume e vlefshme dhe bindese.
    perkrahje morale thote.
    vetem ai mund te perkrahe moralisht operacionin "plumb i shkrire"
    Vasudhaiva Kutumbakam

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Sepse cionizmi prodhon Hitler, Kadafe, Mubarake etj etj

http://www.mesazhi.com/artikuj/gadafi-eshte-hebre
    "Shoku Mjekesise"

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    E din fort mire, keta jane anti sionist, Hamasi. Ti je anti sionist, a po i perkrhah keta.

Jam per kufijte e 1967, ti mendon se me qen sionist po u dufka me vra njerez. Une kam perkrahje per Izraelin, perkrahje morale, jo aktive. Palestinezet dhe shumica e arabeve nuk do ta pranojne shtetin e Izraelit kurre, madje edhe vetem 100 km katrore te jete. Kjo dihet. Dhunen se perkrahi.
    dhunen nuk e perkrah por prekrah izraelin...
    hahahah. nje barcalete shume e bukur.

nese prekrah izraelin, perkrah edhe kolonizimin e perditshem ne westbank, perkrah edhe perdorimin e armeve te ndaluara nga ligjet nderkombetare, prekrah operacionin plumb i shkrire. etj etj.
    e kupeton se eshte e pamundur te perkrahesh izraelin dhe te mos perkrahesh dhunen??????
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •