Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 56
    i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Urime per kete fjalim te bukur Presidentin Paçolli.veç isha kurioz ta dija si e ka emrin e vertete Behgjet apo Behxhet se ketyre tv tona su miret vesh, si e shkruan njeri se shkruan tjetri.
    Shume me ka pelqyer ajo pjesa e fjalimit ku thote
    unifikimit të gjuhës së dokumentacionit zyrtar, asaj të mediave, etj.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e Petriti m
    Anëtarësuar
    30-01-2011
    Postime
    31

Haxhinasto i Berishë-Metës kundër ribashkimit të Shqipërisë

Xhevat Bislimi:

Kujt mund t’i shkonte ndërmend se në një ditë të bukur pranvere
    Qeveria e Tiranës (Berishës), nëpërmjet Ministrit të saj të jashtëm,
    Haxhinastos, do të deklarohejë publikisht, mu në mes të Prishtinës,
    kundër bashkimit të kombit shqiptar në një shtet të vetëm?! Ideja e
    bashkimit të kombit shqiptar në një shtet të vetëm, në një Shqipëri të
    vetme, është vetë shpirti i këtij kombi. Vrasjen e kësaj ideje,
    shpirtit të kombit, e kërkuan ndër shekuj pushtuesit e tokave të
    Shqipërisë, por nuk mundën ta vrasin asnjëherë. Nuk do t’ia dalin dhe
    nuk do të mund ta vrasin kurrë as me ndihmën e disa bastardëve
    shqipfolës të Tiranës, Prishtinës a Shkupit. Se Berisha (më vonë edhe
    Meta) nuk angazhohet për bashkimin e shqiptarëve në një shtet të
    vetëm, se ky njeri dhe soji i tij i kanë bërë shumë dëm çështjes
    shqiptare e kemi ditur që herët, me kohë. Por, që Berisha dhe Meta do
    të arrinin deri këtu sa të deklaroheshin botërisht, në emër të
    Qeverisë, kundër bashkimit kombëtar ishte pak e vështirë të kuptohej.
    Këtu në Shqipërinë Verilindore (Kosova me viset e saj) ka politikanë
    të tillë që për postet dhe privilegjet e tyre janë në gjendje ta
    shtynë bashkimin kombëtar të paktën deri sa të ikin vetë nga kjo botë,
    dhe, këta janë nga të dykrahët : Edhe nga ata që betoheshin në kokën e
    Nënës Shqipëri dhe në idealin e bashkimit kombëtar, edhe nga ata që
    hanin dhe hanë në grazhdin e Serbisë, Jugosllavisë dhe përsëri
    Serbisë. Por, të kuptohemi drejt, populli shqiptar i këtyre krahinave
    të Shqipërisë Verilindore është përpjekur dhe ka luftuar brez pas
    brezi për bashkimin e këtyre krahinave me shtetin shqiptar, për një
    Shqipëri të bashkuar dhe të vetme. Idealet e këtij populli dhe
    dëshirat e tij u shprehën qartë edhe njëherë nga Organizata e
    Veteranëve të UÇK-së pas deklaratës kundërshqiptare dhe famëkeqe të
    Qeverisë Berisha-Meta të bërë me gojën e Haxhinastos. Në themele të
    Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe të popullit shqiptar,
    deklaronin veteranët e UÇK-së, ishte çlirimi dhe bashkimi kombëtar në
    një shtet, me një atdhe dhe me një flamur. Ky ishte edhe ideali i
    Komandantit Legjendar, Adem Jashari. Vizita dhe nderimi që ky

për të lexuar artikullin e plote të Xhevat Bislimit, vizitoni ............................

www.zeriikosoves.org

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O nese u met bashkimi kombetar ne nje dhenderr rus kurr mos u beft,po ai deri dje nane te kosoves e ka quajt serbin e tash kujton qe populli harron.
    Hajt more se nuk ka gja prej tij,mu vet une as ne kosove nuk e kisha lan me u fut,duhet te sqaroi shume gjera presedniku
    Shum njeri kontraverz dukesh ti!! Deri tash sa kam lexu postimet tua, nuk e di se kush mbet i mire per ty!! - Askush.

Une per vete sjam fanatik i asnje partie politike, mirpo pacollin e kam konsideru gjithnje si shansin e fundit per te miren e kosoves.

Dhe kjo po del sheshazi cdo dite prej se eshte be president.

Pacolli lirisht mund te themi se me veprimet qe po ben, eshte shendrru edhe ne kryeminister. Dhe njeherit eshte duke e thyer traditen prej murgji te cilen e luanin Rugova dhe Sejdiu, ku vetem ne rezidenc qendronin dhe shperndanin gur mysafireve.

Pacolli po shkon hapave te Erdoganit, stili i diplomacise ekonomike eshte i ngjajshem tek keta dy njerez.

Dihet qe erdogani eshte duke bere gerrdi ne ekonomine e turqise, ku per cdo vit kryeson neper statistikat evropjane per ngritje ekonomike.

Fanatikat e partive tjera Pacollin nuk e dojne asesesi vetem per nje arsye: Pasi iu eshte dhene mundesia per ta deshmu veten Pacolli zgjedhjet e ardhshme do i fitoj bindshem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 24-03-2011 më 09:51
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    Kuuuuuuuuuuu Po Ky Pahiri E Ka Than Ket Sa Per Imazh Qe E Ka Ky As Qe E Din Se Qa Ka Tahn Ky As Rregullat Portokollare Nuk I Din O Njerz
    edhe une u habita, por mund te jet ndonje provokim ndjenjash...ndoshta e vertet sot spo i besoj askujt edhe asht ba zor me besu .se prpobaganda po ec shum mirê ma shum se e verteta asht tuj punu propaganda.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shum njeri kontraverz dukesh ti!! Deri tash sa kam lexu postimet tua, nuk e di se kush mbet i mire per ty!! - Askush.

Une per vete sjam fanatik i asnje partie politike, mirpo pacollin e kam konsideru gjithnje si shansin e fundit per te miren e kosoves.

Dhe kjo po del sheshazi cdo dite prej se eshte be president.

Pacolli lirisht mund te themi se me veprimet qe po ben, eshte shendrru edhe ne kryeminister. Dhe njeherit eshte duke e thyer traditen prej murgji te cilen e luanin Rugova dhe Sejdiu, ku vetem ne rezidenc qendronin dhe shperndanin gur mysafireve.

Pacolli po shkon hapave te Erdoganit, stili i diplomacise ekonomike eshte i ngjajshem tek keta dy njerez.

Dihet qe erdogani eshte duke bere gerrdi ne ekonomine e turqise, ku per cdo vit kryeson neper statistikat evropjane per ngritje ekonomike.

Fanatikat e partive tjera Pacollin nuk e dojne asesesi vetem per nje arsye: Pasi iu eshte dhene mundesia per ta deshmu veten Pacolli zgjedhjet e ardhshme do i fitoj bindshem.
    mundet te jet evertet fisnik por aq keq flitet per te qe tuta ka hy ne asht, ishalla na del siq e vlersove ti , ne veq te lumtur dot jemi dhe deshira e te gjithve asht kjo.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    sote na erdhe ne tetove gjigand ishte ki do ta bashkoj shipnin
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Kur ta bëj bashkimin ky shoku president çfar sigle do kemi
    Shtetet e Bashkuara Albaneze -- SHBA
    apo
    Shtetet e Bashkuara Shqipfolse -- SHBSH

se Ilriri nuk ma ha mëndja se quhemi më
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Urime per kete fjalim te bukur Presidentin Paçolli.veç isha kurioz ta dija si e ka emrin e vertete Behgjet apo Behxhet se ketyre tv tona su miret vesh, si e shkruan njeri se shkruan tjetri.
    Shume me ka pelqyer ajo pjesa e fjalimit ku thote
    Shkruhet Behgjet Pacolli po thojn qe eshte dhenderr rus,dmth zonja e par e kosoves eshte nje zonje ruse,nuk eshte pak a sa per fillim,se me von i dalin edhe do te zeza tjera,e sa i perket ketyre deklaratave te tij mos ju beso shume se me to ai po mundohet te na shitet patriot,por nuk e pyet kush ne kosove per asgje,eshte autoparlant i hashimit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Shkruhet Behgjet Pacolli po thojn qe eshte dhenderr rus,dmth zonja e par e kosoves eshte nje zonje ruse,nuk eshte pak a sa per fillim,se me von i dalin edhe do te zeza tjera,e sa i perket ketyre deklaratave te tij mos ju beso shume se me to ai po mundohet te na shitet patriot,por nuk e pyet kush ne kosove per asgje,eshte autoparlant i hashimit
    O bashkèkombas shqiptarè. Le tè pèrkrahim njèri-tjetrin nè hallin dhe suksesin e pèrbashkèt e tè lemè mènjanè llomotitjet e propagandèn armiqèsore ndaj atyre qè kontribuojnè me vepra e jo me llafe. Deri tani vepra e Presidentit Pacolli duhet tè brohoritet e tè pèrkrahet. Sa pèr thashethemet karshi zonjès Pacolli unè personalisht do tè shprehem qè èshtè njè bekim perèndije qè gjaku i paraardhèsve shqiptarè tè saj e lidhèn me zotin President, qè i dha tre fèmijè tè mrekullueshèm me emra e ndjenja shqiptare dhe qè me hijeshinè e mençurinè e saj do tè rezatojè nè politikèn mbarèkombètare shqiptare dhe atè botèrore. Sharmi i saj do tè ndihmojè edhe nè njohjen mè tej tè Republikès sè Kosovès nè arenèn ndèrkombètare. Por edhe nè sensin e pèrfolur si kinse jo shqiptare, ne shqiptaret duhet te jemi krenarè kur njè zonjè e huajt pranon tè bèhet e tè ndjehet shqiptare, tè lindè e tè edukojè fèmijè si shqiptare e tè propogandojè shqiptarizmin. Ky duhet tè jetè njè shembull kuptimplotè pèr ata renegatè qè konvertohen nga shqiptarè nè tè huaj thjesht pèr interesa tè cekta, e madje tè bèhen pjesè e propagandès antishqiptare.
    Uroj qè zonja e nderuar Pacolli vlerat e saj tè gjithanshme t'i shpalosè edhe nè fushèn humave e kulturore, edhe nè afrimin e bashkatdhetarève shqiptare kudo nè botè duke pèrmbushur mallin ebrengèn e paraardhèsve tè saj shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    [QUOTE=monikal;3050972]O bashkèkombas shqiptarè. Le tè pèrkrahim njèri-tjetrin nè hallin dhe suksesin e pèrbashkèt e tè lemè mènjanè llomotitjet e propagandèn armiqèsore ndaj atyre qè kontribuojnè me vepra e jo me llafe. Deri tani vepra e Presidentit Pacolli duhet tè brohoritet e tè pèrkrahet. QUOTE]

spo kuptoj kë quan vepër të Paçollit që duhet përkrahur, sepse ai nuk po kërkon shqipëri etnike, po kërkon heqje doganash pra dy shtete pa dogana , siç janë shtetet e amerikës
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •