Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Forumist te nderuar desha te ju pyes a i justifikon bibla krimet e serbeve ne Kosove, meqe ne kosov shumica e popullates i perket besimit islam sdo mend se serbet kan ber edhe luft fetare te udh'hequr nga Popat serb duke i bekuar ushtaret paramilitar ne luften e tyre te shenjt .

Joshua 6:21 Dhe shfarosėn gjithēka ishte nė qytet, duke vrarė me shpatė burra e gra, fėmijė dhe pleq e madje qe, dele dhe gomarė.

2 i Kronikave 15:13 Kushdo qė nuk e kishte kėrkuar Zotin, Perėndinė e Izraelit, do tė dėnohej me vdekje, qoftė i madh apo i vogėl, burrė apo grua.

Sic e dim ne kosov kan masakruar femij , gra e pleq me siguri qe jan frymezuar nga keto vargje biblike .

Cka mendoni ju ....
    Per ket arsye edhe ANTON KCIRA e ka per krah SLLOBEN dhe nuk asht kon i knaqur, edhe masakrimin e krejt kosoves.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vetima : 16-04-2011 mė 07:10

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga refet Lexo Postimin
    kto vargje jane nga bibla te ciles ti jarigas duhet me i besue, komentimi i tyre eshte i tepert.
    e se kush nuk kupton edhe ate e keni te shkruajtur ne bibel .
    marku 8:17-22
    "jezusi e hetoi kte gje e u tha:
    perse po shqetsoheni pse skeni buk?
    po ende nuk PO KUPTONI E NUK MERNI VESH .
    PO AQ PAK MEND PASKI.
    ME SY NE BAL NUK SHIFNI ME VESH NE KOKE E NUK DEGJONI."
    kto jane karakteristikat tuaja qe u ka pershkruajtur isusi ne bibel .
    isusi u ka pershkruajtur si njerez qe skuptoni e skeni aspak mend edhe nuk po mirni vesht.
    jarigas mos fol si ta ha mendja po kur te flasish eshte mire qe te paraqesesh ndonje argument.
    Si qenka i tepert komentimi??!
    Une te tregoj nje perralle ty me Qerosin qe vret hajdutin, e ti thua se une po te nxis qe te vrasesh tere hajdutet??!!!....ahahahahahah....logjike kuranore, s'kam ē'them!!!
    Te kopjosh nga faqet "paqesore" wahabiste pa ditur se ēfare kopjon, tregon vetem nivelin e ulet intelektiv!!!
    Jarigas

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Por prape se prape mendoj se ato fjali te Bibles jane te keqperdorueshme. Sepse ne esence ato thone "armiqte duhet te zhduken fizikisht". Besimtari i Zotit te Bibles thote: Ok, edhe Zoti im po i vritka armiqte, po une cfare pres?
    Per rastin ne fjale, nuk ka vend per keqperdorim!! Behet fjale per nje "perralle me mbret" qe Jezusi i tregon dishepujve!! Ne ate perralle, mbreti i kerkon popullit qe ti sjellin perpara armiqte e tij qe ne kohen kur ai ishte larg per lufte,e tradhetuan dhe planifikuan ta vrisnin!!!
    Eshte thjesht nje keqperdorim qe i bejne myslimanet "paqesor"......per te vene nje paralelizem mes Kuranit dhe Bibles!!
    Krishterimi ka bere shume te keqija e shume te mira gjate egzistences se vet!!
    Te keqijat qe rridhnin nga keqperdorimi i doktrines,tashme, jane zhdukur, pasi laicizmi dhe demokracia jane bere standarti i domosdoshem per Perendimin!!
    Problemi i Islamit eshte pikerisht fakti se akoma nuk e pranojne se edhe doktrina e keqinterpretuar mund te sjelle te keqija e per te mbrojtur kete gje, fillojne e dalldisin duke sjelle lloj-lloj verseti te shkeputur nga konteksti!!
    Sikur te me gjesh edhe sikur nje katolik te vetem qe te interpretojne ate versetin qe ka sjelle ai efendiu si nxitje per te vrare armiqte, une do ta perdhos kete fč!!!!
    Une besoj se nje katolik qe beson ne fjalen e Krishtit do te te pergjigjej pak a shume ne kete menyre: "Zoti yne, nepermjet fjales se Krishtit na meson qe ta duan armikun si veten......nuk eshte e mundur qe te thote edhe te kunderten"!!!

Kurse myslimane qe therrasin per xhihad dhe qe mbeshtesin interpretimin e Kuranit kur therret per lufte kunder jo-myslimaneve, ke plot edhe ketu ne forum!!
    Asnje katolik nuk "lufton" myslimanet si fetare, por vetem si shqiptare qe veprojne ne kundershtim me intersat e Kombit!!!

Feja e Shqyptarit eshte Shqyptaria!!
    Nese ndonje feje i djeg kjo, me mire ta djegim ate fč!!!!
    Jarigas

pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo sje gabim, po le qe sje gabim por je 100 % i sakte, kjo dihet.

P.sh. nje ushtar i UCK-se mund te jete falur sipas riteve islame dhe ka besu ne fene islame, citash ne po u dashka te themi se ate ushtare e ka shti Allahu te vrase serbe dhe te beje xhihad dhe se nuk ka luftu per shqiptarine por per fene islame, dhe mjafton me postu nje varg nga Kurani apo Hadithe dhe me ja bashkangjit nje foto a video. Kjo per ximi abedin eshte fakt i gjalle.
    Po per fe ka luftue e sa fitue kurgjo po ja qe sot kosova osht e lir ? Ka bo cka ka bo kryesorja a kon nluft e ti a je kon dikun ? apo ndhom nwc ndhom nwc ?

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Serbet jane kriminel dhe kur i kryejne krimet nuk u intereson feja. Ka kryer krime ndaj malazezeve ordodoks, kroateve katolik, hungarezeve, bullgarve, boshnjakve shqiptarve.....
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Si qenka i tepert komentimi??!
    Une te tregoj nje perralle ty me Qerosin qe vret hajdutin, e ti thua se une po te nxis qe te vrasesh tere hajdutet??!!!....ahahahahahah....logjike kuranore, s'kam ē'them!!!
    Te kopjosh nga faqet "paqesore" wahabiste pa ditur se ēfare kopjon, tregon vetem nivelin e ulet intelektiv!!!
    ti jarigas mundet te miresh me peralla . po lexo biblen e shpjegoj versetet e bibles.prsh. si e spjegon kte
    2 mbretrve 18:27
    "QE JANE TE DENUAR TI HANE TRETJET E VETA DHE TE PINE UJET(SHUREN)E VET SE BASHK ME JU"
    ose
    2 mbretrve 2:23-24
    "...... eliza ne betel.ndersa po ecte ruges i dolen para disa femi te vegjel prej qutetit dhe shpotitnin duke thene: hajde tulac hajde .
    ky i shikoj dhe kur i pa i malkoj ne emer te zotit .
    dhe JA DOLEN DY ARINJE NGA PYELLI DHE I SHQYEN 42 FEMIJE"
    i lexove kto prala , kto jane pralla per ti trembur femite e vegjel jarigo.
    se ku i mar kto te dhena ska rendesi .kjo vetem e tregon dobesine e besimit tuaj
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    dragjedia me e madhe e kosoves esht dhe dote jet nese ne kosove dote ket minoritet serb pra me nje fjal per sa koh ne kosove kemi ket mbrturin serbe ne shiptaret dote kemi probleme jan nje krijes e cila njeh vetem nje gjeh dhunen jan kombi me i poshjter ne hapsiren europaine pra duhet ta edukojm me dhun ose ta largojm nga hapsirat shqiptare njeher e pergjith mon

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Per rastin ne fjale, nuk ka vend per keqperdorim!! Behet fjale per nje "perralle me mbret" qe Jezusi i tregon dishepujve!! Ne ate perralle, mbreti i kerkon popullit qe ti sjellin perpara armiqte e tij qe ne kohen kur ai ishte larg per lufte,e tradhetuan dhe planifikuan ta vrisnin!!!
    Nese kjo eshte keshtu, ke te drejte: Nuk mund te keqperdoret. Perpos nese e ben me qellim te keq, pra nese e perverton shembullin teresisht. Ky mbreti nuk ka lidhje me Zotin, keshtu qe besimtari nuk mund te thote ate qe mendova une ne postimin me pare. Sepse mbreti nuk eshte sinonim, personifikim apo krahasim per Zotin e Bibles.

Feja e Shqyptarit eshte Shqyptaria!!
    Nese ndonje feje i djeg kjo, me mire ta djegim ate fč!!!!
    Pirolla o vella. Ndoshta s'mund te bejme shume si individe vec e vec, por per vete jam i bidnur se do ia dedikoj jeten cdo feje qe eshte kunder fese se shqiptarise.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •